Helló. valaki nem tudja hogy a Runneremnek(180as) folyik belőle a fagyálló. Valószínűleg vízpumpa. Hogy kicseréljem szétkell húzni a blokkot? és mennyiből úsznám ezt meg? Sürgős.
Szeva!Bocsi h ilyen késön irok vissza!Megvan még a gilerához a henger de 180-as mallosi henger dugoval nem volt használva még,annyi h nincs hozzá hengerfej,ha érdekel irj emailt:theworldismine01@freemail.hu-ra
Nem pont hozzá való,de majdnem mindnek ez a rajza.Készítek sját gyártású fesszabályzót is Gilerához,4000ft,+posta,a héten kész lesz kettő,ha valakinek kell,üzenjen ide,minden reggel átnézem a fórumot.
nekem is van 2rx 125öm és mind kettönek elektromos problémálya van mert nem gondossan szedtem szét .ugy hogynha tudnátok segiteni elektromos bekötési rajzzal aznagyon hálás lenne . egyébbként én ezen tanultam meg motorozni . amugy az is jo lenne megtudnátok mondani a gyujtás kulcsra milyen sorrendbe jönnek a vezetéktk mert csak szines kábelák vannek és a gyujtás kulcson a számok de nem tudom hogy jönnek vissza
hello,valaki tud runner sp 50-eshez tuning cuccokat,üzenjen a paragab@freemail.hu-ra. gyakorlatilag apránként minden érdekel.kipuff,szij,kuplung,fötengely,végáttétel,ka
rbi légszürö stb.
Sziasztok.
Kéne némi help nekem.
Gilera kz-hoz szeretnék kipufogót, hűtőt és kilométer órát.
ha tud valaki jó állapotban/áron az légyszi jelezze nekem.
email: christian123@citromail.hu
Helló
kéne egy kis segítség. Van egy Gilera Runnerem, 180as. Folyik belőle a fagyálló. Sztem a vízpumpa ment szét. Azt hallottam h szét kell húzni a blokkot úgy lehet csak kicserélni. Ez igaz? Nem lehet máshogy megoldani?
Csuma mindenkinek! Szükségem lenne mxr vagy mx1 sisaktartó fedélre! kutyát gázoltam és gajjra tört. Persze a kutyának semmi baja. Valaki nem tudna mx1 v mxr rendszámos vázat ? nekem mxr-em van és 125-ös ként szeretném használni, rendszámmal meg papírokkal, mert a rendőrök rá vannak állva ezekre a gépekre, nagymotor-kispapír!
rbi légszürö stb.
Kéne némi help nekem.
Gilera kz-hoz szeretnék kipufogót, hűtőt és kilométer órát.
ha tud valaki jó állapotban/áron az légyszi jelezze nekem.
email: christian123@citromail.hu
Előre is köszi
kéne egy kis segítség. Van egy Gilera Runnerem, 180as. Folyik belőle a fagyálló. Sztem a vízpumpa ment szét. Azt hallottam h szét kell húzni a blokkot úgy lehet csak kicserélni. Ez igaz? Nem lehet máshogy megoldani?
Amugy szerintem nem irreális amit kérek érte, nézd meg a hirdetéseket miket hirdetnek még drágábban is, némelyik sokkoló!
Nekem van.Ha még aktuális hívj a:06-30/304-0354-es számon.
köszi
100ezer az alja. Ez alatt semmiképp, jön a tavasz és elmegy
Eladó '87-es RX125 Arizona
A motornak megvan a régi forgalmija, de ki lett vonva
irányár: 120e
további infó:
roland80@totalcar.hu
70-282-7377
Kint voltam a határban és a motor füstölt mint állat mondom mivan rájöttem hogy a koksz gyúlt be a kipuba:D