Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó Gilera RX 180ccm es "kis" motorunk. Kihasználtalanság miatt meg kell a pénz a nagyobbra:)
I.á.160.000 Ft kép az adatlapomon!
Szia!

Nekem van egy eladó Gilera crono 125 gyorsaságim. Szép állapotban. ha érdekel akkor írj nekem a prepuka@freemail.hu címre...
javascript:smile(document.frmmsg.body,'50');do
cument.frmmsg.body.focus()
gilera 56-os uj dugó 17eft
további info:szacsomotor@freemail.hu
az ár i.ár
keresek 125ös vagy 180as vagy 200ccm-es runnert ugy hogy bászámolnál egy 50es jo állapotú runnert értékegyeztetéssel ha érdekel akkor irj
http://kepesmotor.hu/gilera/i?...
engem érdekelne egy Gilera 125ös henger kompletten
Hy nép! Van itt valakinek gilera xr1-ese vagy xr2-ese? Tapasztalatokat infókat megköszönném!
A hahne-power.de-n van alkatrész is,meg egyéb technikai info,tuning, miegymás.Ott nézzetek szét.
Ugyan RV125-é,de majd mind ugyanez.
Keresek szép állapotú Gilera 125-ös gyorsasági motort. (RENDSZÁMOSAT) ha valaki tud írjon..
cső van a gilera kz 125 motorhoz kapcsolási rajzod? ha van kérlek küld el nekem itt az msn címem:jihad.n@hotmail.com előre is köszi.
norbi
web lapot tudnál írni nekem?
Olcsón nem nagyon de pinkmotors,italmondo,omegamotors. Itt próbáld meg!
hello! Nem tudja valaki hogy Gilera rc rallyhoz honnan tudok dugó győrűt rendelni, aránylag olcsón?
Üdv!
Hali! az adatlapomon az e-mailcímem!
Az adatlapodra írj egy e-mail címet,mert ítt a fórumon nem foggok üzletelni. Vagy hívj telefonon,megtalálod az oldalamon.
Hello! hát egy picit azért ez is hajtodd de nekem kellene!
Mennyibe adnád?
És postán megoldható?
Üdv Dani!
Nekem van egy 14 fogas,és kurva jó bőrben van.
Hello mindenkinek!

Gilera Rc Rally hoz kellene nekem első lánckerék! az mindegy hogy hanyas! Akinek van eladó az írjon! Köszí
Üdv!
Hali. Feltölthetnél egy pár képet,hogy néz ki a bogrács, vagy mi van még belőle.
Üdv.
A plexi sajnos már elment a blokkról meg előbb annyit h papírjaim nincsenek a motorhoz ha még így is érdekel akkor írom a többit.
Sziasztok!
Tudja valaki hol keressem a motorszámot Stalkeren?
helló nem tudjátok hogy milyen gilerám lehet mert csak annyit van rá írva Gilera Piaggio&Co Genua classic! enyi és hoyg 125 ös vayg 80 as lövésem sincs első körlámpa hátsó már nem az eredeti volt fordulat száűm mérő km óra rajta 160 mércézve kulcsos tank nem tom hogy most mi is ez igazából mer elakarom adni meg megcsinálni csak hát szegény motor már igen öreg 83 as madj ha otthon leszek küldök fel képet róla! köszi előre is