Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello a blokkot mennyiért adnád belőle?
Helló! Ha szétbontod,akkor a szélvédő plexi érdekelne.
sziasztok

lenne egy Gilera SP 02 alkatrészenként

ha bárkit érdekelne
msn: fornerl@hotmail.com

Kérdezzetek nyugodtan szivesen válaszolok bármilyen kérdésre akár csak a motorral kapcsolatban is
sziasztok

Eladó az RX125 Arizona
i.á: 120e de ebből már nem sokat nem tudok engedni
A motornak megvan a régi forgalmija, de ki lett vonva

roland80@totalcar.hu
70-282-7377
vagy itt a fórumon
Keresek Gilera Gfr-t, illetve Sp01-2-t! Rendszámosat!
Sziasztok!

Véletlenül nincs valakinek 125-ös Gilera mx1-hez feszszabályzója?
Előre is köszi !
Szevasztok!Eladó egy rc 125-ös csak 180-as mallosi hengerel és hozzá valo dugoval,a blokk is emgvan sportgyujtás van rajta,a váz is megvan,kerekek fékek,karbi,ha valami érdekel irj és válszolok!
Csá mindenki!
Engem érdekelne Gilera RX papír vagy papíros motor olcsón!
Ja és msn: shephard0555@hotmail.com
Szijasztok!

Eladó lett a Gilera Crono 164 -es Mocim...
Lejárt a műszaki elkezdtem felújjítani...váz feketére festve, lengővilla és egyebek polírozva, új hátsóteló 0 km es gumik elől hátul sport gázkar meg a fax tudja még mi:D sok minden...a lényeg hogy belefáradtam...félig van összerakva, működő képes egyébként 3000 km van a hengerbe felújjítás óta meg vagy 5000 a blokkban mióta lett serviselve...pepírok tiszták, megvan minden csak válltani akarok autóra egyenlőre s nemsoká nagymotorra is így előbb kell a lóvé jogsira, (mert auto az van:) ).
Debrecenben (Veres Péter Lakótelep) vagyok fellelhető Bármikor lehet keresni.
Email Címem: shephard@citromail.hu
Tel szám: 0630/833-64-23
Esetleges megoldásokat is várok...
Vagy ha valakinek a motornak csak 1 része kell az is megoldható (de akkor minél több mindent vigyen mert ha rajtam marad én nem használom fel és nem tok vele mit kezdeni:S...
UI: Ha az egészet cakk pakk viszi valaki 200 ra tartam...Az ár alkuképes...
van 1 eladó gilera runnerem 125/50-es
Ha érdekel valakit a patakiadrian@gmail.com-ra írjon és küldök képet+több infót
De még mindíg jobban járnál mintha csináltatnál rá 300 e FT-ér . Mer én kérdeztem és pesten tudnának is rá csinálni de nagyon drága! Ezt meg megpróbálnád müanyaghegesztővel megcsináltatni. De te tudod.
Köszi, ezt a hirdetést már én is megtaláltam, de lejjebb rakott fel képet a hasidomról és eléggé le van strapálva, meg sok helyen törött.. nemhiszem hogy előrébb lennék vele sajnos
LANTEE! http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=122112 Ezt nézd meg neki lehet hogy megvan az oldalidom !
Köszi, megmérjük. Nem valószínű, hogy passzolni fog sajnos...
yaaa, de látom már, a hasidom tényleg más:)
megnéztem, de ott az MX1-edről az a kép van amin a rendes idom van rajta
köszi a tippet!
Én sem kaptam hozzá,az Sp01-ét tettem rá.egy lyukat kellett fúrni a felső idomba,meg elől kicsit faragni a tartálynál,de felment rá.Nézd meg az adatlapom!
Pacsi mindenkinek! Szacsomotor-t kérdezd neki vannak bontott alkatrészek! Ha neki nincs akkor passz.
Gilera mx-1 vagy mxr has és fejidomot keresek!
email: lantee@totalcar.hu
előre is köszi!
Helló!Esetleg tud valaki egy runner 180 fxr2001-es mocihoz új alkatrészt?(hajtókar,dugó,gyürü,csapágy,tömítés
szett)
Helló!Elérhetöség:theworldismine01@freemail.hu,henge
rre szív,és a blokkra 8ezret gondoltam de a fötengely csapágy megvan szorulva.