Szevasztok!Eladó egy rc 125-ös csak 180-as mallosi hengerel és hozzá valo dugoval,a blokk is emgvan sportgyujtás van rajta,a váz is megvan,kerekek fékek,karbi,ha valami érdekel irj és válszolok!
Eladó lett a Gilera Crono 164 -es Mocim...
Lejárt a műszaki elkezdtem felújjítani...váz feketére festve, lengővilla és egyebek polírozva, új hátsóteló 0 km es gumik elől hátul sport gázkar meg a fax tudja még mi:D sok minden...a lényeg hogy belefáradtam...félig van összerakva, működő képes egyébként 3000 km van a hengerbe felújjítás óta meg vagy 5000 a blokkban mióta lett serviselve...pepírok tiszták, megvan minden csak válltani akarok autóra egyenlőre s nemsoká nagymotorra is így előbb kell a lóvé jogsira, (mert auto az van:) ).
Debrecenben (Veres Péter Lakótelep) vagyok fellelhető Bármikor lehet keresni.
Email Címem: shephard@citromail.hu
Tel szám: 0630/833-64-23
Esetleges megoldásokat is várok...
Vagy ha valakinek a motornak csak 1 része kell az is megoldható (de akkor minél több mindent vigyen mert ha rajtam marad én nem használom fel és nem tok vele mit kezdeni:S...
UI: Ha az egészet cakk pakk viszi valaki 200 ra tartam...Az ár alkuképes...
De még mindíg jobban járnál mintha csináltatnál rá 300 e FT-ér . Mer én kérdeztem és pesten tudnának is rá csinálni de nagyon drága! Ezt meg megpróbálnád müanyaghegesztővel megcsináltatni. De te tudod.
Köszi, ezt a hirdetést már én is megtaláltam, de lejjebb rakott fel képet a hasidomról és eléggé le van strapálva, meg sok helyen törött.. nemhiszem hogy előrébb lennék vele sajnos
Én sem kaptam hozzá,az Sp01-ét tettem rá.egy lyukat kellett fúrni a felső idomba,meg elől kicsit faragni a tartálynál,de felment rá.Nézd meg az adatlapom!
lenne egy Gilera SP 02 alkatrészenként
ha bárkit érdekelne
msn: fornerl@hotmail.com
Kérdezzetek nyugodtan szivesen válaszolok bármilyen kérdésre akár csak a motorral kapcsolatban is
Eladó az RX125 Arizona
i.á: 120e de ebből már nem sokat nem tudok engedni
A motornak megvan a régi forgalmija, de ki lett vonva
roland80@totalcar.hu
70-282-7377
vagy itt a fórumon
Véletlenül nincs valakinek 125-ös Gilera mx1-hez feszszabályzója?
Előre is köszi !
Engem érdekelne Gilera RX papír vagy papíros motor olcsón!
Eladó lett a Gilera Crono 164 -es Mocim...
Lejárt a műszaki elkezdtem felújjítani...váz feketére festve, lengővilla és egyebek polírozva, új hátsóteló 0 km es gumik elől hátul sport gázkar meg a fax tudja még mi:D sok minden...a lényeg hogy belefáradtam...félig van összerakva, működő képes egyébként 3000 km van a hengerbe felújjítás óta meg vagy 5000 a blokkban mióta lett serviselve...pepírok tiszták, megvan minden csak válltani akarok autóra egyenlőre s nemsoká nagymotorra is így előbb kell a lóvé jogsira, (mert auto az van:) ).
Debrecenben (Veres Péter Lakótelep) vagyok fellelhető Bármikor lehet keresni.
Email Címem: shephard@citromail.hu
Tel szám: 0630/833-64-23
Esetleges megoldásokat is várok...
Vagy ha valakinek a motornak csak 1 része kell az is megoldható (de akkor minél több mindent vigyen mert ha rajtam marad én nem használom fel és nem tok vele mit kezdeni:S...
UI: Ha az egészet cakk pakk viszi valaki 200 ra tartam...Az ár alkuképes...
Ha érdekel valakit a patakiadrian@gmail.com-ra írjon és küldök képet+több infót
email: lantee@totalcar.hu
előre is köszi!
szett)
rre szív,és a blokkra 8ezret gondoltam de a fötengely csapágy megvan szorulva.