Helló. hengert már elpaszoltam De ha Gfr-edhez kellene,úgysem volna jó,mert az elektromos,az sp-ért meg mechanikus a powere. Hát ami maradt az itt van:
Köszi a képet és örülj neki hogy ennyivel megúsztad! Engem mikor leszorítottak az egész oldalát leszedte a kerítés és még az ujam is eltört . De már tavaszra kész lessz ! most ilyen
Én is lemondtam egy időbe hogy nem találok hozzá idomot. De találtam! NAM KELL FELADNI A KERESÉST! A reális ár szerintem olyan 130-180 e FT között van ! Meg lehet csinálni de idő és pénz és ha találsz idomot az nem kerül anyiba mint átalakítani szerintem.
Azóta kiderült hogy szarakodik a főtengelyszimmering, a motor ezért meghatározatlan időnkén fogja magát és felpörög és nem áll vissza az alapjárat. A Szerelő ezért betekerte a levegőcsavart, és hidegen ezért szarakodott. Ezért nem tudtam mivan... Sajnos így szinte lehetetlen állítani az alapjáratot mert vagy pörög mint állat vagy leáll
Köszi szépen! Én már valahol azon gondolkozok h. átalakítom ien "streetfighteresre" :) mert azért úgy se lehet rossz.. Igazából én csak fel akarom picit újítani mielőtt eladom.. De ezek a Gilera MX1-ek mennyit érnek? mi reális szerinted? Mert annyira változó árakban látom őket, hogy már nemtudom:) 1995-ös az enyém!
Szevasztok!Eladó egy rc 125-ös csak 180-as mallosi hengerel és hozzá valo dugoval,a blokk is emgvan sportgyujtás van rajta,a váz is megvan,kerekek fékek,karbi,ha valami érdekel irj és válszolok!
Hát igen én is ebbe a cipőbe jártam , de sikerült vennem oldalidomot és fejidomot is. Nehéz volt és 3 hónapig tartott míg találtam , de megérte. Sok sikert a beszerzéshez!
szacsomotor@f
reemail.hu 06302692998