Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aprilia,cagiva,gilera 50-125ccm bontott alkatrészek eladók:kerekek,bontott blokkalkatrészek,idomok,telok,fékek,stb
szacsomotor@f
reemail.hu 06302692998
Helló. hengert már elpaszoltam De ha Gfr-edhez kellene,úgysem volna jó,mert az elektromos,az sp-ért meg mechanikus a powere. Hát ami maradt az itt van:
Hello.
Az sp02-esből nem maradt ki hengered meg még egy két motyó?
ha igen légszives vegyük már fel a kontaktot.
zotyavfr@freemail.hu
Hello zöldi! Nekem van egy tárcsám. Igaz hogy sp 2-é, de lehet jó neked. Vastagsága:4.20mm,és a furatközép távolsága:81.50mm.
Sziasztok!

Gilera XR1-hez kellene hátsó féktárcsa. Minden megoldás érdekelne, sehol nem találunk.
Köszi a képet és örülj neki hogy ennyivel megúsztad! Engem mikor leszorítottak az egész oldalát leszedte a kerítés és még az ujam is eltört . De már tavaszra kész lessz ! most ilyen
jah, igen ezt a motort láttam már többször itt is meg képesmotoron is :) én nekem 150-ért akarták megvenni, de pont aznap elütöttek...
Most látom még itt az apróban is benne van a hirdetésem,Gilera mx1-es,és 195000-ért volt hirdetve.Pedig májusban elvitték,és töröltem a hirdetést!
Az adatlapomon még ott van a képe!
és a tiéd milyen állapotban volt?és van még róla képed?
Én 160-ért adtam el még tavasszal,lehet többért is elment volna,de kellett a pénz a Yamahára.
Persze! Az első kép amien volt és a 2. amien (a törött) oldalidom nélkül...:(
Légyszíves egy elérhetőséget adj már meg! Hengerre szív a motor vagy forgattyúsházra? Illetve mennyit gondoltál a blokkért?
Jah és tudsz képet tenni a motorról?
Én is lemondtam egy időbe hogy nem találok hozzá idomot. De találtam! NAM KELL FELADNI A KERESÉST! A reális ár szerintem olyan 130-180 e FT között van ! Meg lehet csinálni de idő és pénz és ha találsz idomot az nem kerül anyiba mint átalakítani szerintem.
Azóta kiderült hogy szarakodik a főtengelyszimmering, a motor ezért meghatározatlan időnkén fogja magát és felpörög és nem áll vissza az alapjárat. A Szerelő ezért betekerte a levegőcsavart, és hidegen ezért szarakodott. Ezért nem tudtam mivan... Sajnos így szinte lehetetlen állítani az alapjáratot mert vagy pörög mint állat vagy leáll
Köszi szépen! Én már valahol azon gondolkozok h. átalakítom ien "streetfighteresre" :) mert azért úgy se lehet rossz.. Igazából én csak fel akarom picit újítani mielőtt eladom.. De ezek a Gilera MX1-ek mennyit érnek? mi reális szerinted? Mert annyira változó árakban látom őket, hogy már nemtudom:) 1995-ös az enyém!
Szevasztok!Eladó egy rc 125-ös csak 180-as mallosi hengerel és hozzá valo dugoval,a blokk is emgvan sportgyujtás van rajta,a váz is megvan,kerekek fékek,karbi,ha valami érdekel irj és válszolok!
Hát igen én is ebbe a cipőbe jártam , de sikerült vennem oldalidomot és fejidomot is. Nehéz volt és 3 hónapig tartott míg találtam , de megérte. Sok sikert a beszerzéshez!
figyi kellene álitani az alapjáratzon és nem kell szarakodni a szivatoval!
Oh, köszi szépen! csak elég nehéz ilyen idomot szerezni...:S
Helló! Rápasszol csak a lámpánál van egy kis különbség de meg lehet oldani!De ha a lámpád olyan min a másik motoron akkor teljesen passzol.
Hello! Valaki nem tudja , hogy egy Gilera MX1-es motorra rápasszol e az MXR-nek az oldal és fejidoma? Mert a két motor ezenkívül mint az ikrek :)
heló nekem alkatrész kellene agéphez, rc125 gyujtó trafó, ha tudsz légyszi segits elöre is köszi