Most vettünk egy RX 125 Arizonat nagyon jó kis gép bátyám 120 kg és emeli magát meg kerékre áll
kellemeset csalódtam Jah és azt szeretném kérdezni hogy alkartészt lehete hozzá szerezni és hogy milyen árban
Neked elorefele all a valtokar (RC) nekem hatrafele. Ha en is elorefele allitanam akkor nekem is lennt lenne az egyes, viszont nem ernem el a labammal. Szoval lehet hogy valami "apro" beallitas van elbaszva az enyemben, vagy RC-bol van a blokkom
No az engem is erdekelne NAGYON! Van egy gilera 503asunk, ami 4 sebesseges es fent van az egyes alatta a tobbi 3 Szerintetek normalis ez, vagy csak szarul van osszerakva? Asszem az Eaglet-ben is ez a blokk van, javitsatok ki ha tevedek.
Ertyu ha talaltal valamit, akkor gondolj ram is dunchan@freemail.hu
Két hónapja vettem egy Gilera sp125 Chrono gépet, és azt szeretném megkérdezni hogy hol tudnék hozzá alkatrészeket beszerezni?
A moci huzatás nélkül fogyaszt 7-8 litert, szerintetek ez nem sok?
Ha budapest környékén lakik valaki, és szívesen eljárna motoros találkozókra sz írjon vagy ide vagy a prepuka@freemail.hu e-mail címre
köszi.
Sziasztok!
Aki esetleg tudna Gilera Eaglet-hezbal oldali oldaldomot az ülés alá, illetve bal oldalon, a tank és a kormányoszlop közötti borítást, jelezzen légyszi!
Ha valakinek lenne ahhez az 50cm3-s blokkhoz valami robbantott ábrája, service manualja, egyéb bármilyen dokumentációja Eaglethez, annak is várnám a jelentkezését!
Előre is köszi!
Régebben volt úgy,kis szériáknál valóban kézzal ütötték be a számot,de ez régen volt.Amióta sorozatgyártás van,gép üti be a számot.Ha át van ütve a szám,kézzel érezni lehet az aláköszörülést.Ott mélyebb a felület.Ha gyanús,akkor hagyd,mert ha kiderül hogy lopott,elúszik a pénzed.
2 év múlva az 50esek is rendszámozva lesznek, és igen, kurvasok probléma lesz ha egy 125ösnek 50es papírjai vannak, konkrétan nem lehet forgalomba állítani sehogyse..!
De van itt egy külön fóruma ennek. Egyébként a 180as Runnerok tényleg jók, a 25ösök se rosszak, de ezekből csak rendszámosat szabad venni!
Sziasztok!
Gilera RTX-embe lenne szükségem komplett hengerszettre dugattyúval!
Megszorult a picike
Tudtok nekem ilyenben segíteni?
Bármi jöhet ami jó állapotú!
Az a gond hogy fúrva lett és valaki valszeg egy vasperselyt tett bele
mivel ha jól tudom ezek NiCaSil-osak.
Szóval megszorult, és én egy rendes gyári bontott hszettet szeretnék elérhető áron bele!
Hengerreszívós! 125cm3! Köszönöm előre is segítségeteket!
Széles Utat
eladó a motorom 160 ezer ft 19500km el új gumi új lánc
jó megy szép állapotban 06303583436