Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, én megkaptam. :)
Heló! Légyszi küld el nekemis. gombarbalazs@freemail.sulinet.hu
Dehogynem,mikor megvettem nem töltött a fesszabályzó,javítanom kellett.A 12.2-t keveslem,járó motornál mérj rá az akkura,ha esik a feszültség,nincs töltés.Megnézem a fiókom,mert csináltam egy hasonlót,ha kell üzenj,és megegyezünk.
Neked nem volt gondod vele?
És Neked a mx-nél megvolt ennyi? mert nekem 12.2-t mutat.
Középeurópai éghajlaton a 13.8V töltőfeszültség elég,ennél nagyobbra csak a hidegebb tájakon(Németország,Skandinávia) szokták emelni.
Savas ólomakkunál max 14.4V feszültség lehet a legnagyobb.Ez a gázképződési határ,efölötti töltőfeszülség már forralja az akksit.
Valaki meg tudja mondani mennyi a motorjának a töltése? vagy mennyinek kéne lennie egyáltalán?
Na elküldtem srácok,kellemes csemegézést!
Kérlek nekem is küldj!
dunchan@freemail.hu
Kössz,
Viktor
Én is megkaphatom?
Cím: polarisoutlaw@gmail.com
Köszönöm szépen
Megkaptam, köszönöm
Továbbküldtem neked is,remélem átment!
Hy! Ha nem probélma, nekem is el tudnád küldeni? címem mzgaba@citromail.hu köszi szépen
Elküldtem,megkaptad?
Nekem kéne akkor. adam031@freemail.hu
köszi
Srácok,akit érdekel,összeszedtem egy tömörített fájlba mindent,amit letöltöttem a Gilerákról,és akinek kell,annak elküldöm.Van benne sok tipusról képek,gépkönyv,elektromos rajzok,alkatrészek,internet linkek,sőt még airbrush képek is!Én most már tipust váltottam,ezt átadom nektek!Adjatok E-mail címet,és elküldöm.
Nekem ez volt elől az MX-nél,a Szacsomotor-t kérdezd itt a fórumon,lejjebb hirdet is.
http://www.rmcmotor.hu/
Még választék is van, hogy hány fogasat akarsz.
hello
honnét tudok első lánc kereket szerezni gilera mxr 125 höz mert kereskedésben nem tudtak rendelni csak hátsót. köszi
Szerintem iggen jó,mindigis teccettek az fzr-ek
Nem is rossz Gratulálok
Na fiúk megvan az új pacim.Az adatlapomon meg lehet nézni.
Hello mindenkinek! Van egy eladó Gilera kz 125-ös vázam ha valakit érdekel. Ritkán szoktam gépnél lenni inkább hívjatok. 06-70/339-8484