Hali! Van valakinek tapasztalata Gilera RC 250-ről? Megfordult a fejemben egy ilyen vásárlása, csak nem tudom, mennyire jó a futóműve, meg úgy az egész összkép endurózásra, meg lightos krosszozásra Megbízhatóságra gondolom nem lehet vele sok gond, hisz nem pörgi szét magát, meg azért ezek a 250-esek tartósabbak lehetnek, nem?
Gábor
Köszönöm,itt vagyok most is,nézem az apróhirdetéseket.Ha valakinek kell műszerfal és benzintank MX1-hez,van eladó mert nem vitték el a plussz alkatrészeket.
Hali!
Nem -e tudtok 125 -ös nikozinos hengerhez dugót, gyűrűt, csapszeget Gilera Crono -hoz?
Vagy bolt címet ahol beszerezhető.
Valaszaitok előre is köszönöm. Nagyon sürgős.
Gilera gfr 125 ösöm van és eccerüen 4 max 5ezerig megy a fordulatom és nem pörög tovább hanem visszaugrik 3ezerre kb de nem áll le semmi hanem mintha letiltana és az alpjáratom is gyengébb lett mi lehet a hiba? pipát márt néztem gyertyát is ezek jok! Lécci segitsetek! elörre kössz
Szerintem gyenge aksi semmiképp nem az lehet oka az alacsony fordulatnak. A gyújtás teljesen külön áramkörön van, külön tekerccsel. Gyakorlatilag aksi nélkül is megy a motor. Ezt már konkrétan reprezentáltam is Én a power elektronikára vokksolok.
Sziiaszok!
valaki segitsen gilera sp 01 em van és nem tudok mit kezdeni a blokkal nem merem szét szedni segitség nélkül valaki segitse:gondolok itt tapasztalatra,szervizkönyv,képek akérmi..
elöre is köszi
Gábor