125ös motoron lehetséges főtengelysimmeringet cserélni a blokk szétboritása nélkül? Ugyanis falsot szív, és csaknem lehetelen emiatt alapjáratot állítani, ill. időközönként felpörög
Tök jó az előző tulaj megtalálta az ülés takaró púpomat már csak át kell festeni és mehet is a mocira, ja és bónuszként még egy másik hátsó áttételt is kaptam tőle.
Ritka manapság az ilyen normális ember
Most megint népszerű márka lesz a Gilera,az idén a 250-es géposztályban Simoncelli világbajnok lett vele.Dobtak piacra 2005-ben egy 125 ccm-s utcai motort is,de nem tudom mi lett vele,itthon még nem láttam eggyet sem.
Aki teheti az mindig írjon ide valamit, hogy ott legyünk mi is a top fórumozók között, és hogy lássák nem csak a suzuki meg az aprilia motor a népszerű hanem a mi szeretet Gileránk.
Holnap apámmal feszítünk a láncomon mert olyan laza mint egy ugrókötél.
Pinkmotors meg a italmondonál ha 125 ös a gép akkor 25 rugó lesz az ára!
Csak megnyugtatás képp mondom! Meg nem jó az olajokat kevergetni egymással ha olyan fajta volt benne akoor csak olyat tegyél ahoza benzinhez! Lehet hogy amiatt is ragadt meg!
Én egyszer felhívtam a magyarországi beszállítóját az olasz motoroknak (piaggió, gilera, vespa, stb) mert a hátsó fogasketéknél eltört az az öt csavar amivel a kerékhez van fogatva.
bemondtam a típust, mire azt felelték hogy ilyen típus nem létezik. ott vitatkozott velem. a végén rájött hogy ilyen van, és erre azt tudta felelni hogy bocsi de mi csak robogókkal foglalkozunk!
nevetséges.....
gyűrűt az italmondo-nál biztos kapsz. Talán még a pinkmotors-nál is van. Ezek szerint nem sérült a hengered ami jó hír. Szimpla gyűrűtörés. Azt hittem beleakadt valamelyik csatornába és úgy tört el. Lehet hogy a gyenge minőségű alkatrész okozhatta? Nem tom. Ha tavaly javították és az olaj is OK, akkor csak erre tippelek. De majd a hozzábbértők megaszondják.
hello hát először még csak annyit vettem észre hogy gyengébb valamivel aztán pár percre rá hallottam a bokk felők ciripelő hangot ,utánya a berúgó már leesett a lábam alatt........ Hát a külön olajzást én már egy éve nem használtam kivettem a bowdent , így mindig én kevertem mindig többet öntöttem hozzá..... hát most makita olaj volt benne de am általában mx5 ös olajat szoktam venni bele. Gyári henger, nem volt még perselyezve és nicasilos.
Nem tod honnan tudnánk beszerezni dugót gyűrűt?
Üdv!
Hát szevasztok.
Nem volt ma valami jó nap de azért így is elmentem egy kicsit motorozni igaz a seggem is befagyott de megérte. Ellátogattam a hungaroringre igaz csak kívülről néztem meg hogy meg van e még. Mindenkit megnyugtatok megvan még.....
Hello, nem volt vmi ráutaló jel p. zörej, fura hang? Működik a külön olajozásod rendesen? Milyen olajjal ment? Az iszámit hogy rakták össze, ill. hogy perselyezve van-e vagy nicasilos.
Biztos , h nem egy évig bírja. Nekem van még egy RC50esem, amivel 2évig enduroztam minden probléma nélkül. amugy '90es évjáratú, és még eredeti
Mi 125 ösnek vettük!
Már eleinte fura volt a más henger mint a képeken! Egyszer fura kerregő sziszegő hangot adott levettük a hengert ki volt menve a hengerfejtömítés! És láss csodát egy oltári nagy dugó a henger talpban meg POLINI 192! At italmondo is monda hogy 180 as!
Azt hittem csak 160as szett létezik. Te raktad rá? Gondolom ehhez már erősített főtengely is kell!
Na egyébként most próbáltam ki az Rx-et erdőben. Hát erő az volna benne, de a motorja eléggé szét van esve sajnos..
enyhén kerreg, amit üzem közben is hallani. A kuplunggal is van valami, mert néha olyan érzésem volt mintha valami reszelő mozgott volna a blokkban, emellett fura hangot is hallatott néha. Szét kéne szedni, csak nincs rá keret. Azt hiszem el fogom adni. Kár érte, mert amugy nagyon bejönne a gép
Hello mindenkinek nekem van egy gilera rc 125 pontosan egy éve lett felújjítva új henger, dugó győrű, csapszeg tűgörgő...... És tegnap eltört mind a két gyűrű nem tudjátok h mi okozhatta? vagy nem hiszem hogy csak egy évig bírja egy endúró , mert még talán egy gyári táblásról elképzelem. És hogy honnan lehet beszerezni dugót gyűrűt?
125ös motoron lehetséges főtengelysimmeringet cserélni a blokk szétboritása nélkül? Ugyanis falsot szív, és csaknem lehetelen emiatt alapjáratot állítani, ill. időközönként felpörög
Neked Gilera NGR 250hez kellene gyújtótrafó.
Ha vki tudna segíteni jó lenne.
Ritka manapság az ilyen normális ember
Holnap apámmal feszítünk a láncomon mert olyan laza mint egy ugrókötél.
Csak megnyugtatás képp mondom! Meg nem jó az olajokat kevergetni egymással ha olyan fajta volt benne akoor csak olyat tegyél ahoza benzinhez! Lehet hogy amiatt is ragadt meg!
bemondtam a típust, mire azt felelték hogy ilyen típus nem létezik. ott vitatkozott velem. a végén rájött hogy ilyen van, és erre azt tudta felelni hogy bocsi de mi csak robogókkal foglalkozunk!
nevetséges.....
Nem tod honnan tudnánk beszerezni dugót gyűrűt?
Üdv!
Nem volt ma valami jó nap de azért így is elmentem egy kicsit motorozni igaz a seggem is befagyott de megérte. Ellátogattam a hungaroringre igaz csak kívülről néztem meg hogy meg van e még. Mindenkit megnyugtatok megvan még.....
Biztos , h nem egy évig bírja. Nekem van még egy RC50esem, amivel 2évig enduroztam minden probléma nélkül. amugy '90es évjáratú, és még eredeti
Már eleinte fura volt a más henger mint a képeken! Egyszer fura kerregő sziszegő hangot adott levettük a hengert ki volt menve a hengerfejtömítés! És láss csodát egy oltári nagy dugó a henger talpban meg POLINI 192! At italmondo is monda hogy 180 as!
Na egyébként most próbáltam ki az Rx-et erdőben. Hát erő az volna benne, de a motorja eléggé szét van esve sajnos..
enyhén kerreg, amit üzem közben is hallani. A kuplunggal is van valami, mert néha olyan érzésem volt mintha valami reszelő mozgott volna a blokkban, emellett fura hangot is hallatott néha. Szét kéne szedni, csak nincs rá keret. Azt hiszem el fogom adni. Kár érte, mert amugy nagyon bejönne a gép
Köszi! Üdv!