Eladó egy Gilera Sp 02-es motorkerékpár, 1991-es évjáratú, új Asso Werke dugóval, tökéletes állapotú nicasilos hengerrel, új gumikkal, rengeteg plusz alkatrésszel, minden működik rajta, RENDSZÁMOS, TÖRZSKÖNYVES műszaki júniusban lejárt. 30 lóerő hátsó keréken
Megtekinthető Vas megyében, Szombathely közelében. IRÁNYÁR:200.000 FT
Sziasztok! Most vettem/kaptam egy Gielra RC50-et. Mivel jogsim még nincs (nyár végére lesz), eddig csak terepen használtam. Nagyon pöpec, semmi bajom nincsen vele terepen, főleg terepgumival. Eddig csak Babettám volt, azzal minden rendben volt közúton, de azon ugye országúti gumi van. Tehát a kérdésem: kezdő motorosként 50ccm-es túraenduróval, terepgumival mire vigyázzak közúton? Mi az, amire másképp reagál a terepgumi, mint a közúti?
Ez is bírja a starpát. Nekem "csak" egy RC50esem van, de viszonylag nehéz terepen mentem vele 1300km-t, összesen van benne 12600 és még teljesen eredeti. Igaz hogy az átlagnál jobban odafigyelek rá.
A DT125 egy megbízhatónak mondott motor, alkatrész is bővebben van hozzá, de a Gilera jóval erősebb tőle és szebb is :-) De neked kell döntened melyik szimpatikusabb
Hello Mathew! Mondtad hogy van egy kopott hátsó gumid. El tudnád küldeni nekem egy ezresért:) ?
Idomok megvannak még? Konkrétan a bal alsó idom érdekelne.
Előrebocsátom én a karbit nem állítottam,mert nekem jó volt a fogyasztásom.Természetesen van rajta keverékállító csavar,ha jól emlékszem kettő is.Egy alapjárati,meg egy üzemi.Ha még nem szedted szét a karbit,vidd el szakértő szerelőhöz,mert lehet hogy az előző tulaj kicsit tuningolta(pl.fúvókacsere.).Már nem emlékszem a VHSA32-es karbi adataira,de volt nekem Gilera gyűjteményem amit elküldtem itt néhány srácnak,abban volt karbi adatlap is.Kérdd meg hogy küldjék el neked a daogyula gyűjteményt.
Akkor az már majdnem 200 ezezer ott tartok hogy vehetnék egy 125 ős dt-t ami legendásan strapabirom mint egy olasz motor .ÉS még a rendőr is jóbban beveszi hogy csak 50 es.ÉS az jóbban is fogyaszt :D
Ezt a mocit én is nézegettem:-)
Nem csúnya, de szerintem ezt olyannak érdemes megvenni, aki meg tudja csinálni vagy van jó szerelője mert ha kontárhoz viszed, nem biztos hogy jól csinálja meg. Ennél már a henger is sérült lehet, plusz mindent cserélni kell majd benne, de olyan 80-100e ből biztos javítható. Szóval ha van szerelő ismerősöd akkor hajrá. A fogyasztás sokmindentől függ, aszfalton kb. 4-5L, terepen ennek duplája is lehet
köszi . Amugy erre gondoltam http://www.hasznaltauto.hu/2197182_gilera_rc_1992 érdemees lenne megvenni ezt és esetleg rákölteni 70 ezret a motorgenerálra ? és akkor 160 ezremben lenne és tudom hogy minden újj benne és olyan lesz ahogy én járatom be .Mert néztem egy ilyesminek 200 ezer szokott lenni az ára.ÉS kb mennyit fogyaszt 100 km en?
Egy szakszerű generál nem olcsó. Csak ha az alkatrészeket számoljuk: Egy új, minőségi dugattyú kb.20- 25e, gyűrű 4-8e, csapszeg, tűgörgő kb. 5e, plusz csapágyak többezer ft,tömítések+csavarok stb.. gépmunka+munkadíj. 50-60ezer minimum, de ha gond van a hengerrel is akkor sokkal több(perselyezés, nicasilozás) Egy ismerősöm 125ös RCjének a javítása 77e Ft volt, ebben volt perselyezés és minden mozgó alkatrész cseréje. Egy másik haverom Yamaha YZ crossának javítása 200e Ft volt, de ebben már a kopott henger újrabevonatolása is benne volt
A Gilerák alkatrészeinek árai kb mennyibe kerülnek ! Egy Rc 125 ős 93 as teljes motor generálja mennyibe fáj ? OLcsóbb mint egy Japán motor gererálja vagy több? ÉS kb a Rc mennyit fogyaszt 100 km en ?
Megtekinthető Vas megyében, Szombathely közelében. IRÁNYÁR:200.000 FT
A terepgumi meg elég hamar el fog kopni közúton, csupán erre figyelj.
Az idomokat már elvitték az összeset.
A gumi meg eléggé lapra van kopva! ha neked megéri (1000+postaköltség) akkor küldöm!
A DT125 egy megbízhatónak mondott motor, alkatrész is bővebben van hozzá, de a Gilera jóval erősebb tőle és szebb is :-) De neked kell döntened melyik szimpatikusabb
Idomok megvannak még? Konkrétan a bal alsó idom érdekelne.
Nem csúnya, de szerintem ezt olyannak érdemes megvenni, aki meg tudja csinálni vagy van jó szerelője mert ha kontárhoz viszed, nem biztos hogy jól csinálja meg. Ennél már a henger is sérült lehet, plusz mindent cserélni kell majd benne, de olyan 80-100e ből biztos javítható. Szóval ha van szerelő ismerősöd akkor hajrá. A fogyasztás sokmindentől függ, aszfalton kb. 4-5L, terepen ennek duplája is lehet
A Gilerák alkatrészeinek árai kb mennyibe kerülnek ! Egy Rc 125 ős 93 as teljes motor generálja mennyibe fáj ? OLcsóbb mint egy Japán motor gererálja vagy több? ÉS kb a Rc mennyit fogyaszt 100 km en ?
06/20-347-7084