Sikerült megoldani a vezetékes problémát. Mint kiderült egy hozzá értőtől, az eredeti feszszabályzó alacsony fordulatú motorokhoz van és nem terheli állandóan a tekercset. Az 5 vezetékes amit Mathew küldött az pedig magas fordulatúhoz és állandóan terheli a tekercset.
Mathew ezt Te használtad is? Volt tekercsproblémád ezzel a feszszabályzóval vagy egyáltalán nem használtad?
Köszi
Köszönöm a bizalmat srácok,de nekem is csak négyvezetékes fesszabályzóm volt.A két sárga a generátortekercsre megy,a piros fekete az akksira,a piros meg a gyújtáskapcsolóra.Azt én sem tudom mi az a plusz két vezeték a másik tipusnál.Olyat nem bontottam.Valakinek kellett elektromos rajz,az RV125-é van még itt nálam,minden más Gilerás anyagot ami volt, már töröltem,előtte aki kérte,annak elküldtem.
Szerintem:
2 sárgához megy a 2 sárga
a piros-fehérhez megy a piros
a fekete az mindig a test
akkor a piros-feketéhez meg marad a zöld
De ez nem 100%!
Holnap megnézem neked lehet hogy még látom vagy rájövök (írd le nekem hogy a csokiban hogy jönnek a vezetékek egymás után)
Vagy várjunk Daogyula válaszára is....
Valaki segítsen! Feszszabályzót h kell bekötni? Mert nekem van 2 sárga egy piros, egy piros-fekete meg a test. Az újon meg van 2 sárga(az oké) piros-fehér, fekete, zöld. Melyik hova megy?
gilera sp 02 első +hátsó futómű eladó (kerekek,tárcsák lánckerék,első villa,hátsó villa,fék/felső fékmunkahenger előre nincs/) ár 50eft,ugyanitt további bontott alaktrészek gilerákhoz hívj vagy írj 06302692998,vargaszabolcs@net.info.hu.HA MEGOLDHATÓ AZ EMAIL CÍMEMRE ÍRJATOK,MERT A FORUMOT NINCS IDŐM NAPI RENDSZERESSÉGGEL NÉZNI! KÖSZI!
Kérlek titeket mondjatok már békés megyében egy JÓ robogó szerelőt!Gilera Runnerem van,12000kmel és már ráférne a szervíz!De nem viszem a szakszervibe mert az 5000resen a szerelő nem tudta h hogy kell leszedni a burkolatot...
Elkezdte feszegetni az idomot,én mondtam neki h ott van egy csavar még a lábtartó mögött...az meg csak annyit mondott h JAHHHH!
Szóval legyetek szivesek irni valami cimet!Esetleg debrecen is szóba jöhet(de jobb lenne itt békés megyébe!
Még mindig eladó Gilera MX-1 alkatrészek,nagyon jó áron! Sőt egy komplett Gilera MX-1 is eladó nagyon jó állapotban! Hívj: 06/20-347-7084 vagy írj egy e-mailt: martina_laha@hotmail.com-ra!
Mathew ezt Te használtad is? Volt tekercsproblémád ezzel a feszszabályzóval vagy egyáltalán nem használtad?
Köszi
2 sárgához megy a 2 sárga
a piros-fehérhez megy a piros
a fekete az mindig a test
akkor a piros-feketéhez meg marad a zöld
De ez nem 100%!
Holnap megnézem neked lehet hogy még látom vagy rájövök (írd le nekem hogy a csokiban hogy jönnek a vezetékek egymás után)
Vagy várjunk Daogyula válaszára is....
yamaha0303@freemail.hu // KÖSZI SZÉPEN
A Blokk hoz megvan minden, ha a henger is kell akkor 90.000 Ft ha a henger nem kell akkor 60.000Ft.
engem érdekelne, mennyiért adod?
vagy csak a blokkot
Sok sikert!
Elkezdte feszegetni az idomot,én mondtam neki h ott van egy csavar még a lábtartó mögött...az meg csak annyit mondott h JAHHHH!
Szóval legyetek szivesek irni valami cimet!Esetleg debrecen is szóba jöhet(de jobb lenne itt békés megyébe!
Szerintetek mi lehet a baja a motornak, ha hidegen tolásra indul vagy nagyon sok ideig tartó önindítózásra, melegen pedig pöccre.
3000Ft plusz postaköltség.