Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok ! Gilera RC 125 Top Rally motoromra kellene LÁMPARÁCS ! aki tudna az írjon !
Sikerült megoldani a vezetékes problémát. Mint kiderült egy hozzá értőtől, az eredeti feszszabályzó alacsony fordulatú motorokhoz van és nem terheli állandóan a tekercset. Az 5 vezetékes amit Mathew küldött az pedig magas fordulatúhoz és állandóan terheli a tekercset.

Mathew ezt Te használtad is? Volt tekercsproblémád ezzel a feszszabályzóval vagy egyáltalán nem használtad?
Köszi
Még annyit,a négyvezetékes verziónál a fémház volt a test (-) is,külön nem volt testvezeték.
Köszönöm a bizalmat srácok,de nekem is csak négyvezetékes fesszabályzóm volt.A két sárga a generátortekercsre megy,a piros fekete az akksira,a piros meg a gyújtáskapcsolóra.Azt én sem tudom mi az a plusz két vezeték a másik tipusnál.Olyat nem bontottam.Valakinek kellett elektromos rajz,az RV125-é van még itt nálam,minden más Gilerás anyagot ami volt, már töröltem,előtte aki kérte,annak elküldtem.
Hello Mindenki! Érdeklődnék, hogy szeretnék venni egy gilea dna-t. A kérdésem, ebből a tipusból létezik 50-ccm? Köszi mindenki!
Szerintem:
2 sárgához megy a 2 sárga
a piros-fehérhez megy a piros
a fekete az mindig a test
akkor a piros-feketéhez meg marad a zöld

De ez nem 100%!
Holnap megnézem neked lehet hogy még látom vagy rájövök (írd le nekem hogy a csokiban hogy jönnek a vezetékek egymás után)
Vagy várjunk Daogyula válaszára is....
Hello ! Ha valakinek lenne RRT 125 Nebraskához kapcsolási rajz , akkor hálám örökké üldözné...e-mail :
yamaha0303@freemail.hu // KÖSZI SZÉPEN
Valaki segítsen! Feszszabályzót h kell bekötni? Mert nekem van 2 sárga egy piros, egy piros-fekete meg a test. Az újon meg van 2 sárga(az oké) piros-fehér, fekete, zöld. Melyik hova megy?
Köszi Mathew én is megkaptam
A motor az 170.000 FT!
A Blokk hoz megvan minden, ha a henger is kell akkor 90.000 Ft ha a henger nem kell akkor 60.000Ft.
gilera sp 02 első +hátsó futómű eladó (kerekek,tárcsák lánckerék,első villa,hátsó villa,fék/felső fékmunkahenger előre nincs/) ár 50eft,ugyanitt további bontott alaktrészek gilerákhoz hívj vagy írj 06302692998,vargaszabolcs@net.info.hu.HA MEGOLDHATÓ AZ EMAIL CÍMEMRE ÍRJATOK,MERT A FORUMOT NINCS IDŐM NAPI RENDSZERESSÉGGEL NÉZNI! KÖSZI!
hello
engem érdekelne, mennyiért adod?
vagy csak a blokkot
Hát szerintem próbáld meg az Italmondot,Békéscsabán! Szerelés ügyileg nem tudom milyenek,de nekem ez ugrott be a Békés megyéről...
Sok sikert!
Csak sajnos nem értek hozzá!
Sztem ettől azis többetér ha magad szervizeled...
Köszi Mathew. Megkaptam a cuccot már fel is öltöztetem.
Kérlek titeket mondjatok már békés megyében egy JÓ robogó szerelőt!Gilera Runnerem van,12000kmel és már ráférne a szervíz!De nem viszem a szakszervibe mert az 5000resen a szerelő nem tudta h hogy kell leszedni a burkolatot...
Elkezdte feszegetni az idomot,én mondtam neki h ott van egy csavar még a lábtartó mögött...az meg csak annyit mondott h JAHHHH!
Szóval legyetek szivesek irni valami cimet!Esetleg debrecen is szóba jöhet(de jobb lenne itt békés megyébe!
Még mindig eladó Gilera MX-1 alkatrészek,nagyon jó áron! Sőt egy komplett Gilera MX-1 is eladó nagyon jó állapotban! Hívj: 06/20-347-7084 vagy írj egy e-mailt: martina_laha@hotmail.com-ra!
Szivatóval se indul hidegen?Azzal kéne,főleg a kettes, maxi állásban.Ha csak egyesig húzod le a szivatót,akkor nem indul.De lehet a benzinpumpa is.
És a másik probléma megoldása mi lehet szted? Hogy hidegen tolásra, melegen pöcre indul?
Köszi,én is arra gyanakodtam.
Daogyula! Úgy tűnik hogy feszszabályzó gondja van. De majd jövöhét megjön másik és kiderül.
Kompresszió, vagy karburálás, esetleg gyertya...
Elküldtem, köszi.

Szerintetek mi lehet a baja a motornak, ha hidegen tolásra indul vagy nagyon sok ideig tartó önindítózásra, melegen pedig pöccre.
Akkor írj egy címet a martina_laha@hotmail.com-ra és akkor a jövöhéten hétfőn feladom neked!
3000Ft plusz postaköltség.