Én csináltattam plexit,ami volt az eltört és a csávó laminátból csinált egy újat...de kellett neki a törött mintának vagymi Jó meg minden,csak nem áttlátszó,de engem nemzavar...
jólét mindenkinek!
ha valakinek megvan még a daogyula féle Gilera gyűjtemény kérem küldje el nekem. nemrég vettem egy SP01-est és vannak gondjai, főleg elektromos. szóval jól jönne néhány leírás meg kapcsolási rajz, és ha valaki tud olcsón dugattyút + gyűrűket 56mm-es hengerbe az is írjon nekem plííz
Köszi
Hát a plexi és idomok az nagyon nehéz ügy!Valaki itt nemrég csináltatott plexit,de nem tudom ki volt.Talán előkerül,és tájékoztat hogy hol csináltatta.Az enyém is repedt volt a csavaroknál,csak megragasztottam.
Sziasztok!
Valaki tudna felvilágosítást adni dna 180 szervízintervallumokról?Hány km-nél kell variátort cserélni stb.
Magam szeretném megoldani a cseréket csak nem találok infót róla.
Előre is köszi.
Üdvözlet! Segítséget kérnék töletek, olyan kérdésben hogy a Gilera Runner 125 ös idomok megegyeznek-e az 50es és 180as runneréval. Előre is Köszi a választ! Hali
Igen mostmár indulgat, csak nagyon érzékeny a benzinmennyiségre. De általában tolom emiatt
Feszszabályzó is sikerült, tölt faszán. De eladom ha összejön. Most egyben van.
Adam,most már hidegen is indul?Az ac pumpád(benzin) beindul mikor ráadod a gyújtást?Annak menni kell,különben nem tölti fel a karbit,és tologathatod.Az enyémmel is volt ilyen gond mikor megvettem.Lehet hogy rossz a pumpa reléje,vagy a vezérlője.
Ha megvolna a gép megnézném,de így fejből már a rák tudja hogy volt.Talán a keskenyebbik van balról,de nem bizti. Úgy rémlik a fék úszónyerges,tehát lazán van rögzítve,fékezésker a külső ház ráhúzódik a tárcsára,a belső pofa pedig kifelé mozdul.De ez változhat szériától függően.
Én használtam ezt a fesz.szabályzót és nem volt vele semmi bajom. Mondjuk 2 évvel ezelött újra kellett tekercselni a gyújtótekercset! Lehet Ő volt a hiba okozója? De az újratekercselés után semmi bajom nem volt vele.
hello
nagyon fontos lenne egy kérdés?
Gilera mxr 125 nek a hátsó kerekénél hogy vannak a távtartók mert nem néztem meg amikor szét szedtem és így ahogy most van nem jó mert befog a tárcsa
ha valakinek megvan még a daogyula féle Gilera gyűjtemény kérem küldje el nekem. nemrég vettem egy SP01-est és vannak gondjai, főleg elektromos. szóval jól jönne néhány leírás meg kapcsolási rajz, és ha valaki tud olcsón dugattyút + gyűrűket 56mm-es hengerbe az is írjon nekem plííz
Köszi
zorbie555@gmail.com
Valaki tudna felvilágosítást adni dna 180 szervízintervallumokról?Hány km-nél kell variátort cserélni stb.
Magam szeretném megoldani a cseréket csak nem találok infót róla.
Előre is köszi.
Köszi!
Feszszabályzó is sikerült, tölt faszán. De eladom ha összejön. Most egyben van.
nagyon fontos lenne egy kérdés?
Gilera mxr 125 nek a hátsó kerekénél hogy vannak a távtartók mert nem néztem meg amikor szét szedtem és így ahogy most van nem jó mert befog a tárcsa