Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor a feszszabályzó érdekelne 3ezerért. Postán eltudnád-e küldeni vagy holnap Tapolca közelébe eljuttatni (Tatabányai vagyok).
Bowden van cs ak az alsó vége az nem gyári. A kart már sajna elvitték. Akkor bowden és fesz.szabályzó 4000 Ft! Amúgy baranya megye Mohács!
Meg kuplungbowden is érdekelne ha gyári van rajta(karral együtt ha ok). Azt mennyiért adnád?
3 ezret, tekintettel arra hogy használt, de bízom benne hogy tényleg jó. Amúgy helyileg hol laksz? Mert holnap lehet el is hoznánk.
Kicsit vissza olvastam és már írták! Az a szürkeszínű bordás cucc! Igen van olyanom és jó is! 4 vezetékes!
Mennyit szánnál rá?
Adam, mond el nekem,hogy hol található a fesz.szabályzó a mx1-en (mert nem ugrik be hirtelen,meg az elektronikus cuccokat nem vágom annyira ) és akkor megnézem hogy van és hogy jó-e és akkor megegyezzünk! ok?
Mathew, Szacsomotor! Érdekelne hogy feszszabályzót mennyiért adjátok? Persze ha jó és mx1-re kéne.
Köszönöm.
Heló engem mx1 fejidom plexi érdekelne! Ha van légyszi ird az árát is.
eladó a gilera Dna-m ha érdekel valakit msn em az adatlapomon
50-80-125ccm bontott alaktrészek eladók:aprilia(50ccm-am és rv,125ccm-rotax 127,123,122), cagiva:elefánt,aletta,freccia c9-10-12,mito,prima,gilera:rx,rrt,rv,rc,ngr,sp,kz,kk,mx1, 503:,kerekek,blokkok,gyujtások,idomok,vázak kiegészítőjk stb.hívj vagy írj:0630 2692-998,vargaszabolcs@net.info.hu. ugyanitt keresek red rose 50ccm-hez alkatrészeket,vagy hiányos sérült,motothibásat is.
Hy! Van egy eladó hátsófelnim fékkel, tárcsával Gilera Sp 01-02-höz, hibátlan állapotú, ill hátsóvillám, rugóstagom, meg teljes elektronikám (kábelezés egyben) meg egy kipufogóm. Ha valakit érdekel valami, akkor írj! mzgaba@citromail.hu
Mathew menyiért tudnád ideadni komplet az idomot? Komolyan érdekel
Halló!
Gilera MX-1 megkímélt állapotban eladó! 160 ccm polini henger van rajta. (160/125 A1 jogsival vezethető) Gyárilag 31 LE de ezzel a hengerrel nem tudom mennyi de tuti,hogy több. Kipufogó tuning, amihez kicsit átalakítottam a hátulját,kapott egy kis led-es lámpát,de megvan minden gyári alkatrész is! Hasidom aljánál kis karcolások!
Hy! Nekem másfajta hengerem van, nekem a blokkba szív, nem a hengerbe... Viszont az érdekes, hogy nekem sima dugó van bent, a beömlőnél két kis ablak van, nem pedig egy nagy, és két kicsi, tehát ezért sima a dugó fala, és nincs rajta ablak. Na ez miért lehet? Valaki please help. Mondjuk annyi biztos, hogy amiért nema hengerbe szív, ezért picit más, de akinek SP 01, vagy SP 02 van, és látott már ilyen hengert, az légyszi segítsen! Köszi
Nyugi van másik:gombarbalazs@freemail.sulinet.hu
Helló!

Itt vannak a képek az idomokról!

Bocsi de valahogy citromailre nem tudok küldeni...
Nekem az idom kellene meg az irányjelző kapcsolója. Az előbb irt e-mail cím a jó.
Helló!
Nemtudtam elküldeni neked e-mailban mert valami miatt nem engedte a hotmail!
Felrakom ide a képeket a hengerről!
Amúgy perselyes a henger és nálam kapott egy új perselyt és kb.: 3000 km van benne!
A persely átmérője 56 mm! 56 B-s dugó volt benne! A dugó az nagyon kaki azt nem ajánlom!
Az előbb mi hívtunk az E-mail cím:mx1rider@citromail.hu
Sziasztok!

Itt vannak képek a bontott mociról!
06/20-347-7084
Hello! Engem lehet, hogy a henger érdekelne,a héten fog kiderülni a dolog. A tied nikazilos, vagy perselyes? Ill. milyen a dugója8márkára, minőségre, gyűrűk kopottsága, pontos furat mérete ? Ha tudnál róla képet küldeni az mzgaba@citromail.hu-ra azt megköszönném. Gábor
Hali nincs valakinek (Gilera RX ARizona 125-ös 88-as évjárat) kmóra és fordulatszámmérő spirálja ?
Jah a motoromnál jöttek elő fiura hangok amikor felpörgetem és esik vissza fordulat akkor néha néha ilyen periódikusan kerregő hang jön vissza. Ez mi lehet igy látatalanba és hallatlanba me én a kuplungra gyanakszok, de fene tudja ?

Na ha van valakinek spirálaz irjon
Sziasztok!

Gilera MX-1 alkatrészek eladóak! Lebontottam egy komplett Gilera MX-1-et! Közel minden alkatrész megvan!
Idomok,váz,blokk futómű felnik stb.! Tudtommal az MX-R és az SP-02 is ilyen blokkot kapott,tehát ilyan
alkatrészeim is vannak! Minden jó állapotban! Nemsokára képek is lesznek! Hívj és megegyezzenünk egy jó árban! 06/20-347-70-84
Ui.: Jó állapotú Gilera MX-1 ELADÓ!
Nekem nemfüstöl,csak amennyire kell
Most néztem, apower teljesen nyit olyan 7000 körül, pontosan nem is tudom mikor, mert olyan hirtelen felpörög de váltásoknál érzem, olyan 3., 4. után, akkor nagyon nehezen pörög fel. akksunak sztem nincs hozzá köze, ez valami más lesz, megpróbálom kicserélni a fuvókát. kérdés: ha elváltogatjátok 6000-7000 környékén, még power nyitás előtt, akkor nektek is füstöl, mint állat?