Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs töltés és ennek a kapcsán keresünk.
Gyula segíts! Levettük a lendkereket és hiányzik belőle egy kis darab(1.kép). Az nagy baj?
meg vannak vezetékek és ott van egy szabad fehér, annak mi a szerepe?(2., 3.kép)
A képen nem látszik jól,mert kissé már roncsolt a színjelzés,jobb oldalon a két sárga,majd piros,és piros/fekete.
Igen tegnap jól írtam le a fesszabályzó bekötését,ha négyvezetékes a tiéd is,mert létezett hatvezetékes verzió is!Megvan róla a kép is,csak itt már kissé szétbontottam.
Várj,nem vagyok benne biztos hogy jó sorrendet írtam,de holnapra megnézem,otthon van egy képen a bontott fesszabályzóról.Viszlát holnap.
Igen,az AC-pumpa reléje alatt van,az a tenyérnyi bordázott négyvezetékes ( sárga,sárga,piros/fekete,piros)a fesszabályzó.
A tápszivattyú elektronikája alatt, egy tenyérnyi bordázott fém? Az az?
Akinek MX,MXR mocija van javaslom főleg a tankot vegye meg,mert pótolni már szinte lehetetlen.Ráadásul műanyagból van elég sérülékeny,könnyen kilyukad.
Jut eszembe,elvileg a Lada(zsiguli)gyújtáskapcsoló is jó bele,lévén az is olasz fejlesztés volt.Ha akarod,még az indítómotort is rákötheted.Bontókban könnyen találsz, de még újonnan se drága.De hogy kell leszedni a mociról,azt még én sem tudom.
Köszi megkaptam már tőltöm.
Elment erre a címre is.
Na újra elküldtem nektek,06.04-ig van fenn a szerveren.Addig szedjétek le.
Légyszi küld el mégegyszer:mx1rider@citromail.hu
Le kell húzni az ülést,és az alatt van,egész elől,egy kis mélyedésben.A hátsó kerék előtti alu lemezre van felcsavarozva.
Akkor feltöltöm újra,mert lehet hogy már letörlődött a szerverről.A műszerfal van,meg a benzintank,az utángyártott fesszabályzót már nem találtam.Nekem 15000 volt a műszerfal,10000-ért odaadom.A tank meg egy 5000-er.Tanksapka nincs rajta.
Megkaptam de nem lehet letölteni mert valami hiba van vele. A műszerfalat menyiért tudnád ideadni? Gyujtás kapcsolód és egy index lámpád nincs véletlenül?
Elküldenéd mégegyszer daogyula? :S
Törlődött a linken, mielőtt letöltöttem volna...
polarisoutlaw@gmail.com
Köszi!
Semmi gond. Majd megoldjuk. Amúgy hogy néz ki a fesz.szabályzó és hol van a motoron? Mert volt egy tippünk de az úgytünik nem jött be.
adam,nincs már meg a fesszabályzóm,pedig dúrtam a fiókokat.Bocsi!
sziasztok!

daogyula, nekem is elküldenéd a cuccot?
a gergo.kiss@unilever.com címre

előre is köszi,
G
csá nem tudtok ajánlani valami védő ruhát:nadrág csizma kabát olcson és jó márkájú legyen most estem motorral és nem volt rajtam védőruha de megúsztam kisebb karcolásokkal háll""-nek és most megigértem ha veszek egy új motort akkor veszek védőruhát is a biztonságkedvéért elöre is köszönöm a válaszokat
És konkrétan mid van a fesz.szabályzóhoz? és mibe lenne?
Az idomok mennyire sérültek?Mert azokat pótolni nem egyszerű,de például az SP01-s hasidomát egy kis barkácsmunkával fel lehet rá tenni.
Remélem most megkapod.Jól olvastam,hogy borultál vele?Van egy komplett műszerfalam,és benzintankom ha érdekel.
Légyszi küld mégegyszer mert nem kaptam meg.