Az AF1-am után szeretnék venni egy Gilera GFR-t. Érdeklődni szeretnék hogy lehet-e hozzá kapni alkatrészt, pl. új dugó stb. És milyen összességében ez a motor, a blokkja, megbízhatóság stb. az AF-1 125 ös volt, de eléggé "széthullós" a Rotax123. a válaszokat lőre is köszönöm.
szia a blokk egyben mindennel fix 60e Ft de 80 ért az egész gépet adom ami inkább csak idom sérült és a kerékráfok lettek megütve képet holnap vagy pénteken dobok fel
Hát lehet hogy hülyeséget mondok, de akkor bocsi. de szerintem 2 lehetőség van.
1. vagy nagyon megszívja magát a motor.
2. vagy kicsi az alapjárat.
én ezekre tippelnék.
szóval most az lenne a kínom hogy szerelőtől most hoztam el a motort (Gilera RX125), indítom, indul ahogy kell szivatóval, majd amikor már vissza kéne tolni a szivatót, leáll. Közben üzemmelegre járatom, de Ha nem húzom rá a meleg motorra, akkor leáll. A szerelő tisztitotta a karbit, nem tom elállitotta-e. De előtte nem csinálta ezt a leállást. Olyan mintha nem kapna elég anyagot szivató nélkül. Szerintetek mit kéne csinálni?
a karbi Dellorto PHPH28
Sziasztok!
már pár hónappal ezelött írtam ide a fórumra azóta nem írtam semmit más dolgom volt sajnon.
de mostmár rászántam magam ls végigolvastam amit eddig a fórumra leírtatok mind a 131 oldalt.....
Huhhhhh
Na nekem is egy 125 ös cronóm van és június környékén vettem.
Budapesten lakom, és szívesen mennék másokkal motorozgatni. Néhány kolégával mát megismerkedtem a többi fórumon. Pl Tgáborral.... De ahogy olvastam a fórumot sok emberről megtudtam sokmintent.
Sziasztok van egy sérült xr2 125 gépem bontásra eladó vagy akár bontva is képet hamarosan dobok fel az ár még nem állt össze mivel a paripát probakörön törték meg és a károkozó még nem válaszolt a mi követelésünkre.előre csak annyi hogy a motorja az nagyon jo állapotú és ki is probálhato kiszerelés előtt
érd 30 606 45 80
hali 125ös hengerhez nincs véletlenül egy használt dugód ami még elmegy? SP01be kellene, gondolom ugyanaz a blokk, vagy bárkinek akinek van dugója szóljon.
ÜDV Tyson. Nekem van egy motoplat világosbarna 3 csatlakozos trafom.Működésképes,csak annyi a szépség hibája,hogy a gyertyakábel félbe el lett vágva. Rx-en volt.
sziasztok, vanegy,olyan problémám hogy behányt a gilerámnak -125rc a gyujtó trafolya és sehol nemtudtam hozzá szerezni .Tudnátok e ebben segiteni, elöre is köszi
Na voltam szerelőnél a motorral. Hát nagyjából erre számítottam, ill. még kicsit rosszabb is a helyzet mint gondoltam. Nem csak a kompresszió kevés, hanem már a forgattyús mechanizmus sem az igazi:-(
Ettől függetlenül, mondta a szerelő ha finoman bánok vele nem húzatom ki nagy fordulaton, még elmegy jóideig. Hát kiváncsi leszek.
Korábban volt itt téma a 25ös blokk felújítása, valaki esetleg csinál(t) hasonlót? Lenne pár kérdésem akár emailben is..
Asszem kk de a papírjain így van írva :// Gilera kk 125 kz // ami biztos ,hogy nincs teljes oldalidoma ,a blokk látszódik oldalról ! A Kpm papírján meg ez van :// Gilera kk 50 RR !
Üdv all, ismét itt vagyok, sajnos csapágy cserék voltak a motoromon közbe azaz ujj dugo-és kellékei fötengely-és kellékei csapágyak-vagy 8db, na mindegy most olyan állapotu mint "senkié" hát baromi jol fog járni vele aki megveszi...,
no de az érdekelne hogy mi van a tápszivattyu rellé belsejében, mert az még mindig nincs, valaki lefotozná!
kellene nagyon vagy rajza
üdv: megyek járatom kicsit..
Köszi az ajánlatot, de nekem túl sok.
üdv.