Ha visszaolvasol, sokat megtudsz róla. Többször kitárgyaltuk már ezt. Röviden: Az RC egy jó konstrukciójú/felépítésű enduro, magas műszaki színvonallal(nekem is van ). Konkrét tipushibát nem tudnék említeni, de fontos hogy csak jó állapotú gépet szabad venni, az utólagosan crossosított/átalakított buhermányokat nagyívben kerülni! Alkatrész nehez szerezhető hozzá(inkább kopó cuccok vannak, de pl. idom nincs!) Ha 125öset veszel, ahhoz vannak motorikus alkatrészek, mert azt más gilera típusokba is beépítették kisebb módosításokkal. Létezik 600asban, amiről egy cikk is megjelent a totalbike-on, komoly gép.
sziasztok most akarok venni 1 gilera rc 125 öst,tudnátuk segíteni,hogy mien tipushibái vannak amire külön oda kellene fiyelni és még az érdekelne,hogy menyire tartós ha normáisan karba van tartva szóval,hogy maga a tipus menyire megbizható és mi igényel különös figyelmet nagyon köszönöm elöre is mindenkinek
Nekem 15000-be van,ennyiért elviheted.Nem adják olcsón a Gilera alkatrészeket,mert kevés jött be az országba,és elég régi széria ahhoz,hogy itthon már a kereskedők ne foglalkozzanak vele.Amelyik bontóba vagy kereskedésben van,az elkéri az árát.Én is most nagyobbra váltok,de japán márkát választok,mert itthon azok terjedtek el jobban,és az alkatrészellátásuk is sokkal jobb.
Kívánom hogy holnap már motorozz vele,de szerintem bütykölni fogod még a hétvégén is.A fékeket is próbálni kell,mennyire van töltve az akksi,a karbit is be kéne állítani.Majd meglátod,hogy sikerül.
Nem egyforma a vázuk,úgy tudom a KZ felsőtankos,az MX meg egyedüli alsótankos AC-pumpával!Emiatt az idomok se egyformák!Nézz utána,de szerintem csak a blokkjuk egyforma,azért nincs már meg.A fékek,gyújtásesetleg,még a kerekek is mások.Viszlát holnap.
HÚÚ és menyire gondoltál? Én most beszéltem egy ipsével hogy a Gilera KZ-jét megvenném blokk nélkül teljes idomzattal és akkor átraknám a blokkot! de ha meg tudunk egyezni a tank és a müszerfallal akkor lehet hogy inkább téged favorizálnálak :) amugy 20 ezerért adná a hapsi a gépet!
email: christian123@freemail.hu
köszi
Nekem is MX-em van,itthon idomokat ne is keress a kereskedőknél,csak motorikus alkatrészeik vannak.Nekem se volt rajta hasidom,szereztem egy SP01-s hasidomot,azt raktam rá.Van egy komplett műszerfalam,és egy tankom tartalékba,ha érdekel megegyezhetünk,mert nagyobbra váltás miatt eladom a mocit.
Ha gondolod, kerdezd meg Csabat, hogy kb mennyibe kerulne lemasolni az idomokat. Persze festes meg matrica meg miegyeb nelkul. Akkor legalabb nagyjabol kepben lennel, hogy mennyibe kerul megcsinaltatni, es ha nagyon sok, akkor marad a bontos. Az emailje muanyagoscsaba @ gmail.com
Meg nezz korbe kulfoldi ebayeken, hatha ott van!
Hat ez nem tul jo... Ha talalsz egy masik ugyanolyan mocit, akkor le lehet "koppintani" az idomokat, de az sem olcso mulatsag (viszont legalabb biztos passzol...)
Most vettem a mocit és a tulaj azt mondta hogy darabokra törtek és kidobta őket
idomokat meg az importör sem tud hozzá mert magyarországon nem volt forgalomban ez a tipus
másik tipusnak az idomjai "Talán" jók rá de az meg 60-nál kezdődik
kérdeztem de olyan félelmetes árakat mondtak hogy lehidaltam!
reméltem hogy van valakienk bontásból! a legfontosabb a tank/bukó idomja lenne a többi nem lényeg!
Sziasztok!
nekem egy gilera mx1-esem van de sajnos sehol nem találok hozzá idomokat!
Ti tudjátok hol lehetne kapni hozzá? bukósisak,fejidom,és oldalidom kéne!
aki tud az légyszi jelezze!
köszi! :D
Viszont a müszerfal nagyon érdekelne hogy menyiért adnád!
előre is köszi
Igy a holnapi napom azzal tellik hogy az elektronikát átpakolom és már mehetek is ujra az utakra
email: christian123@freemail.hu
köszi
Meg nezz korbe kulfoldi ebayeken, hatha ott van!
Talán szerencsém lessz
idomokat meg az importör sem tud hozzá mert magyarországon nem volt forgalomban ez a tipus
másik tipusnak az idomjai "Talán" jók rá de az meg 60-nál kezdődik
reméltem hogy van valakienk bontásból! a legfontosabb a tank/bukó idomja lenne a többi nem lényeg!
nekem egy gilera mx1-esem van de sajnos sehol nem találok hozzá idomokat!
Ti tudjátok hol lehetne kapni hozzá? bukósisak,fejidom,és oldalidom kéne!
aki tud az légyszi jelezze!
köszi! :D