Nekem ugyanaz a runnerem van mint neked/2006-új tipus,50-es/.Folytás kivétele után,gianelli extra sportdob lett rá téve,illetve 5gr-os gőrgők. így megy 85-öt,és nagyon jól gyorsul.
Benzinszint megvan ezt megnéztük, karbi nem koszos.
A keverék beállítás lehet hogy nem jo mert eléggé füstöl meg ugyebár az egész gázbovden ki lett cserélve és így más lett a beállítás.
A power nagyon könyen jár, mindenféle erőfeszítés nélkül el lehet mozdítani.
Mi is a tekercsre gondoltunk, meg itt egy vilamosági szerelő azt mondta hogy az is lehet hogy valahol áthúz, ezel nekünk az volt a fura hogy akor alapjáraton és alacsonyab fordulaton nem húz át? De azt mondta hogy nemfeltétlen. Amugymeg olyan jo erő léene bene meg mene mint a barom dehát....
Az enyémben is mechanikus,ez a jó benne.Hát akkor még mindig két lehetséges hibaforrás van.Én az egybeépített gyújtáselektronika rafóra tippelek,de lehet rossz keverékbeállítás,alacsony úszószint,vagy kosz a karbiban.Ugyanis mikor nyit a power,hirtelen megnő a keverék be,és gázkiáramlás a hengeren keresztül.Ezért van 32-40 es karbi ezeken a blokkokon,persze így lesz nagy teljesítmény is.Nyitott pewernél kb.kétszer akkora terhelés van a karbin és a gyújtáson,mint csukva.Nézzétek meg a pwer mechanikáját,mert lehet hogy a rugó gyenge,vagy szorul a szelep a fészkében, és nem nyit rendesen szelep!
Nem tudnátok mondani nekem egy jó szervízt?Mert a békéscsabai márkaszervizbe nem naon tudtak semmit átnézni rajta,pedig mondtam hogy hallatszik a blokkbol valami furcsa hang,csak azt csinálták amit 5000km kell,naggyábol semmit... Nem is motorszalon,hanem a fiat autószervizbe van egy szerelő aki állitolag motorszerelő,de nem is rakta össze normálisan a motort!
Ja,és akarok sportkipufogót feltenni a runneremre (2006os 50ccm). Milyet tegyek szerintetek?Meg ehez is kéne egy jó szerelő,aki ért hozzá,és úgy állitja utána be a motort hogy a teljesitmény is nőjön egy kicsit!
Am a sportlégszűrőröl mi a véleményetek?
Légyszi irjatok,fontos lenne!
Persze nem írtam le amit akarok, velük kapcsolatba :
Megéri az árukat, én 140k-ért venném meg. Az olajat mennyire eszi? fogyasztás? esetleg valami szériahiba ami előjöhetne? Enduróra használnám, felénk van elég pálya
Helő! Nekem egy Rc Top Rally-m van,deh a hátsó telója valószinű megadta magát,pls. ha vki tud bontott, jó állapotban lévő hátsó telót irjon!Elvileg jó hozzá az a sima rc,rx teló is!
Thx!
Ha a power nyitásakaor dadog le,valószínű menetzárlatos a powertekercs.Lehet hogy beázott.Nem tudom ebben van e akksi?Ha igen,lehet a fesszabályzó keveset tölt,vagy hibás.A powertekercsnek nagy húzóárama van,lehet hogy elveszi az energiát a gyújtástól.
Helló!
Hát ez a motor mindig tartogat meglepetéseket. Remélem emlékszel még a problémánkra, na a szimering megoldva a kuplung is meg lett hegesztve meg ki lett centíroztatva. Akor utána kiderült hogy a tirisztor szétéget " szinte szó szerint mert nagyon büdös volt" Most szereztünk 12ezeré egy másik tirisztort, pöcre indul de amikor kinyit a power és megnőne a fordulatszám akor bedadog, komolyan mondom olyan mintha leszabályozna. Adig a bizonyos fordulatszámig nagyon faxán húz de ahogy azt eléri bedadog. Már számtalan gyertyáz beleraktunk és mindig ugyan az. Szerintünk a gyujtótekercs a problem.
Menyit rhet így ez a gép?
Ezek ujak rajta:
-első, hátsó gumi
-lánc, lánckerekek
-tirisztor
-az alaplap semrégi "de most valószínű megint cserélni kell"
-hátsó teló
-elsőteló felújítva
-új bovdenek
-felújított, teljesen zörejmentes blokk "a henger nem lett bántva mert azt mondta a szerelő hogy nagyon jo még a kompreszió és tényleg erős a gép"
Na szerinted menyit ér?
Ja amugy ez egy Rx vázba Rc blokk
csáó
tudna valaki adni egy linket a hátső főfékhengerről endurohoz? Vmiért nem pumpálja az olajat, olyan mintha csak szívná-fújná a levegőt, de olajat nem nyom:S Aza furcsa, h azt akartam h keményebb legyen a fékem, állítgattam és mostmár semmi:S Mi történhetett vele?:S
A keverék beállítás lehet hogy nem jo mert eléggé füstöl meg ugyebár az egész gázbovden ki lett cserélve és így más lett a beállítás.
A power nagyon könyen jár, mindenféle erőfeszítés nélkül el lehet mozdítani.
Mi is a tekercsre gondoltunk, meg itt egy vilamosági szerelő azt mondta hogy az is lehet hogy valahol áthúz, ezel nekünk az volt a fura hogy akor alapjáraton és alacsonyab fordulaton nem húz át? De azt mondta hogy nemfeltétlen. Amugymeg olyan jo erő léene bene meg mene mint a barom dehát....
Ja,és akarok sportkipufogót feltenni a runneremre (2006os 50ccm). Milyet tegyek szerintetek?Meg ehez is kéne egy jó szerelő,aki ért hozzá,és úgy állitja utána be a motort hogy a teljesitmény is nőjön egy kicsit!
Am a sportlégszűrőröl mi a véleményetek?
Légyszi irjatok,fontos lenne!
Megéri az árukat, én 140k-ért venném meg. Az olajat mennyire eszi? fogyasztás? esetleg valami szériahiba ami előjöhetne? Enduróra használnám, felénk van elég pálya
Kinek van Gilera RX 250-e? 1990-es körüliről ha lehet, vagy kinek volt?
Thx!
Hát ez a motor mindig tartogat meglepetéseket. Remélem emlékszel még a problémánkra, na a szimering megoldva a kuplung is meg lett hegesztve meg ki lett centíroztatva. Akor utána kiderült hogy a tirisztor szétéget " szinte szó szerint mert nagyon büdös volt" Most szereztünk 12ezeré egy másik tirisztort, pöcre indul de amikor kinyit a power és megnőne a fordulatszám akor bedadog, komolyan mondom olyan mintha leszabályozna. Adig a bizonyos fordulatszámig nagyon faxán húz de ahogy azt eléri bedadog. Már számtalan gyertyáz beleraktunk és mindig ugyan az. Szerintünk a gyujtótekercs a problem.
Menyit rhet így ez a gép?
Ezek ujak rajta:
-első, hátsó gumi
-lánc, lánckerekek
-tirisztor
-az alaplap semrégi "de most valószínű megint cserélni kell"
-hátsó teló
-elsőteló felújítva
-új bovdenek
-felújított, teljesen zörejmentes blokk "a henger nem lett bántva mert azt mondta a szerelő hogy nagyon jo még a kompreszió és tényleg erős a gép"
Na szerinted menyit ér?
Ja amugy ez egy Rx vázba Rc blokk
Kész van már a moci,csak a hátsó rugóstag..Jha egyébként Rc Top Rally 125 ;)
Ki az a Varga Szabolcs ? Egy telefon számot elküldhetnétek.
Köszi.
tudna valaki adni egy linket a hátső főfékhengerről endurohoz? Vmiért nem pumpálja az olajat, olyan mintha csak szívná-fújná a levegőt, de olajat nem nyom:S Aza furcsa, h azt akartam h keményebb legyen a fékem, állítgattam és mostmár semmi:S Mi történhetett vele?:S