Igen négy sebességes egy fel kettő három négy pedig le!nagyön pörgött valami 8 után kezdett bivalyosodni addig gyenge volt utánn ameg kapaszkodni kellett rajta csak most ismét visszatértem az af1 re
4-es váltója volt? Azt hiszem u.az az ötvenes blokk van benne mint az enyémben. Mondjuk én 6-7ezer fölé nem húzatom, mert nem akarom hogy szétmenjen. 13ezer km van benne most.
Sziasztok,
Van egy 1989-s RX125 Arizonam, baráti áron odadnám olyannak, aki hasznát veszi. Indul mükszik, első fék gyengécske. Érd: armon.winger@citromail.hu
Nem irigyellek,sok baja lehet.A lendkerék alatt van egy jeladó tekercs,a két vezetéke lehet szakadt,a trafó is lehet szakadt,vagy maga az elektronika halt be.Nekem még a trafóra volt feltűzve egy kis gumikocka,az maga a gyújtásvezérlő.Nézd át a csatlakozóit,lehet hogy nincs kontakt.Szerintem keresd meg itt a fórumon Szacsomotor-t,neki van alkatrésze.
Üdv: hát az az igazság hogy nincs szikra, ez anno menet közben szünt meg, igy nem tudom hol a gond természetesen semmi pénzem nincs és egy ideig nem is lessz de mivel elkéne adnom sürgösen igy megkell javitani valahogy irto gyorsan, mit érdemes nézni mérni multiméterem van,
Eladó ez a meseszép állapotú igazi kuriózum motorkerékpár. Új szerű D207es gumikkal kitűnő futóművel 2 év műszakival. Az ár egy bizonyos szintig alkuképes. Hétközbe csak délután 5 után vagyok elérhető.
Ja és még valami....
Tudom,hogy hülyén hangzik,de mi a különbség az sp 01 és a 02 blokkja között?
mert hát sikerült egy nagyon Sz.r gépet megvennem és hát szegényke elég összvérnek tűnik.
És nem nagyon költenék alkatrészekre fölöslegesen! Épp elég bajom van vele így is
gilera xr1 papiros(magyarországi)váz+blokközép+rendszám+fogalm
i eladó 36eft,ugyanitt más alkatrészek bontva gilerákhoz:rx,rrt,rc,ngr,rv,kz,kk,mx1,sp,freestyle,503 stb. hívj vagy írj emailt! 0630 2692-998,vargaszabolcs@net.info.hu
email ment
Van egy 1989-s RX125 Arizonam, baráti áron odadnám olyannak, aki hasznát veszi. Indul mükszik, első fék gyengécske. Érd: armon.winger@citromail.hu
tel:06306963423
Azt szeretném kérdezni hogy van-e itt még valakinek rajtam kívül NORDWEST 600 ?
Tudom,hogy hülyén hangzik,de mi a különbség az sp 01 és a 02 blokkja között?
mert hát sikerült egy nagyon Sz.r gépet megvennem és hát szegényke elég összvérnek tűnik.
És nem nagyon költenék alkatrészekre fölöslegesen! Épp elég bajom van vele így is
Tudna valaki segíteni abban, hogy hol tudok sp01-hez elektromos rajzot kukázni?
köszi
i eladó 36eft,ugyanitt más alkatrészek bontva gilerákhoz:rx,rrt,rc,ngr,rv,kz,kk,mx1,sp,freestyle,503 stb. hívj vagy írj emailt! 0630 2692-998,vargaszabolcs@net.info.hu