Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello ! Gilera sp01/02 alkatrészek eladók!:álló rész 2db (gyujtás),2hátsó felni tárcsával lánckerékkel lánncal,öninditó,lenkerék,karburátor,komplett blokk( a hengert főtengelyt javitani kell)teljes komlett idom szett,tank,(ezeket már csiszolni sem kell mert lecsiszoltam őket:)szóval igazából minden megvan hozzá mert nekem meghalt a hengerem meg a főtengelyem és inkább vettem másik motort!Elérhetőségeim:Tel:06-20-327-7067 Msn:bogdanalex@windowslive.com Emailom:csubakka123@freemail.hu
nekem egy gilera cx-et szerezzen vki nem horror àron!az olyan ronda hogy marhaszèp!
Csak a pénz nagy úr, főleg ha szőkében áll az ember. Ahhoz nyúl ami van.
Tele van az ország összetákolt kókányolt gilerákkal, ez párját ritkító gyári állapotban van, ezért vettem meg.
Dehát eladó, éppen ezért bárkinek ajánlom, abban az esetben, ha egy iszonyat brutális megjelenésű igényes és kitűnő állapotú motort szeretne venni.
Ne add el! A Gilerák közt ez a kuriozum.20 Sp-re jut egy GFR. Főleg ha ilyen jó bőrben van.8 éve Gilerázom,először SP 2-el,majd 503-al,igaz az is SP blokkal. De az álmom mindig is egy GFR volt. Most már sajnos nagyobb motorra vágyom,de a GFR mindíg is a szívem csücske marad.
Igen nekem is szerelem volt első látásra, de sajnos el kell adnom anyagi okok miatt pedig, nem is régen vásároltam...
Tényleg kegyetlen brutál jó néz ki a GFR-ed!
Neked is szól a hozzászólásom.

GFR-t adok SP02-es áron. És ez ezerszer jobb mint egy sp02.
Ha érdekel keress meg.
Hello!

Vegyél inkább egy GFR-t.
Ez minden eddígi 125ös sportmotorjaim közül a legbrutálisabb. És ami még ezt is felülmúlja hogy meseszép kinézetre ezek a formák magukért beszélnek. Az én motorom nagyon megkimélt állapotú alig huszon párezer kilóméterrel. Az ára alkuképes De nem a végletekeig. Jó kezekben szeretném tudni ezt az imádnivaló járgányt.
Tehát essen szó róla is 1994-es évjárat FRISS MŰSZAKIVAL jó állapotú gumikkal és láncszettel.
Sajnos kell másra a pénz ezért kell eladnom (ez nem az összeokádom oszt eladom tipusú motor).
295ezer ft az ára.
Érdeklődni:
0630/6963423 (hétközbe csak délután 5 után vagyok elérhető)

Ezen a linken keresztül meg tudod nézni.
http://www.bikepics.com/member...
Nekem is kéne egy sp2-es ugyanolyan feltételekkel, mint Robertoboynak
keresek 1 jó állapotban lévő Gilera SP2-t! RENDSZÁMOSAT!
ha tudsz jó árba és jó állapotút akkor írj!
előre is kösz
Runner kialakítása "motorosabb", nekem is jobban tetszik
motort vegyél, a robogó nem motor

egyébként szerintem nem sok különbség van, max annyi hogy a gilerához rosszabb az alkatrészellátás (tapasztalat)
üdv
mondjatok légyszi olyat ami amivel lebeszéltek arrol hogy aprilia sr50 et vegyek
nekem a Gilera runner jobban tetszik de nem tudom mi a különbség.
segitsetek légyszi
Sziasztok.Van valakinek gilera dna 50-el kapcsolatos tapasztalata,milyen megbízható ,van-e valami gyengéje.Várom válszotokat,köszönöm.
Hello ! Gilera sp01/02 alkatrészek eladók!:álló rész 2db (gyujtás),2hátsó felni tárcsával lánckerékkel lánncal,öninditó,lenkerék,karburátor,komplett blokk( a hengert főtengelyt javitani kell)teljes komlett idom szett,tank,(ezeket már csiszolni sem kell mert lecsiszoltam őket:)szóval igazából minden megvan hozzá mert nekem meghalt a hengerem meg a főtengelyem és inkább vettem másik motort!Elérhetőségeim:Tel:06-20-327-7067 Msn:bogdanalex@windowslive.com Emailom:csubakka123@freemail.hu
Köszi, csak a cimborámnak van ilyen és nem indul. Nagyjából neki tudok kezdeni, csak jobb lett volna manual. Reménykedtem, hogy ehhez a modellhez is van valakinek linkje, mert láttam itt a fórumon egyéb eléréseket is...
Nekem is Stalkerem van, sajna nincs hozzá semmim., olaszból gyütt.
Mik a tapasztalataid? Esetleg ha van kérdésed , lehet én se fogom tudni
Sziasztok! Gilera Stalker-hez keresek service manualt. Üdv!
SziasztoK!
Gilera DNA típusú motoromhoz keresek tanksapkát!
A neten szinte minden létező oldalon megnéztem már, hiába!
Aki tud adni linket, bolt nevet vagy esetleg maga rendelkezik egyel, ÍRJON!
E-mail: rokx@citromail.hu
Szeva!Érdeklödnék h gilerához milyen cuccaid vannak?nekem kéne egy hengerfej,egy hátso dobfék nek a dobja,akkor egy hátso kerék tengely,meg h csapágyat is adsz el vagy azt nem?és h ezek igy kb.mennyibe lennének válaszod elöre is köszi
Messzemenő tapasztalatom nincs még a motorral.
De rettentően tetszik.
Uhh akkor tárgytalan..
Jogsim csak A1ig szól,meg messze is van Kecskemét
Amúgy milyen problémáid voltak vele eddig?és mennyibe volt a javítása?
25kw
290ezer ft.
Kecskemét
Sziasztok mindenkinek!ha megvan valamelykőtöknek a gilera szervizes csomag, küldje már el a szulykjnos@gmail.comra,leakadtam egy két dologgal,köszönöm előre is,további szép napot!