50 ezerér vettem.
Tellószimering + a telló beállítása 1200
120/70es mishelin pilot sport előre 300 hazsnáltan
Plexi 1200+még belesz húzva karbonnal
+még rengeteg index,mert az nálam gyorsan fogy sajna (hála az intenzív közlekedésnek)
Nagyjából ennyi,a felújíttás még hátra van,kellenének fékbetétek+tárcsa se ártana,gyertya,dugó,idomokat meghegeszteni+újrafényezni,jameg a vázat is áttakarnám majd festeni...Úgyhogy még felújíttás előtt van,de lassan minden meglesz
Sajna még élőbe nemtalálkoztam cronoval,és sp vel sem.NAmost ezeknek alumínium vázuk van?Mert ránézésre ugyan olyna mint az enyém szal a váz ugyan az lehet,de az enyém nem alu.A crononak alu?
gázbowden,az a picsa drót ami megy a karbiba a gázmarkolattól.Vagyis ezzel húzod a gázt.(kuplungbowden=kuplungzsinór)
Karbisíber- Ez a karbiban van,ezt emeli a gázbovden,ezáltal kap több benyát a henger.(ha jóltudom)
Olajadagoló csappantyú-Ezt csak megmutatni tudnám,ez adagolja z olajat (kül8nolajzás...)
Mennyiér vetted?
amúgy régebben ők DS-en voltak csak áttköltöztek
Mult héten voltam náluk...
Tök laza a csávó,inventúra volt nemlehetett bemenni,de engem beengedett Jófej,akármi van,segít
Somorjaiak le fognak szerződni valami nagy olasz céggell és fognak nekik alkatrészeket szállítani
Somorjáról van az egyik sisakom
Nemtom mennyilesz,csak a fékbetétek,meg hamarosan tárcsa,deazmég jó.MEg a dugó amit fontos lenne cserélni...
Mennyibe fog kerülni a teljes felujítás? kb (csak belsőségek érdekelnek)
Tellószimering + a telló beállítása 1200
120/70es mishelin pilot sport előre 300 hazsnáltan
Plexi 1200+még belesz húzva karbonnal
+még rengeteg index,mert az nálam gyorsan fogy sajna (hála az intenzív közlekedésnek)
Nagyjából ennyi,a felújíttás még hátra van,kellenének fékbetétek+tárcsa se ártana,gyertya,dugó,idomokat meghegeszteni+újrafényezni,jameg a vázat is áttakarnám majd festeni...Úgyhogy még felújíttás előtt van,de lassan minden meglesz
Mennyibe jött, hogy felujítsad?
(mondhatod Sk ban is)
http://forum.index.hu/Article/...
csak a papámék úgy hívják, hogy gázzsinór( paraszt edition :D)
a gázbowden a schubertűt húzogatja, ugye?
Karbisíber- Ez a karbiban van,ezt emeli a gázbovden,ezáltal kap több benyát a henger.(ha jóltudom)
Olajadagoló csappantyú-Ezt csak megmutatni tudnám,ez adagolja z olajat (kül8nolajzás...)