Én a jó öreg Simson Star-al jártam így,amikor bemelegedett a motor,akkor már nem akart beindulni.Nekem ki kellett cserélni a lendkereket,mert a mágnesek már elgyöngültek benne,és melegen már nem volt bennük elég delej.A hideg trafónak még kisebb a belső ellenállása,ezért indul be vele.Az SR-t nem ismerem,
ez is gyújtáselektronikás?Ha igen, lehet hogy melegen annak nő meg a belső ellenállása,és kevés áramot ad a trafónak.De inkább a lendkerékre gyanakszom.Jó javítást!
Üdv mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem!
Gilera SR-125 motorról van szó, a hiba az vele,hogy elindítom a gépet megyek vele "x" kilómétert a leállítás után nem indul a moci. A gyertyán szikra nincs,trafó nem meleg,a trafó előtti elektronikai
kütyü szintén nem meleg.Trafó csere után indul a gép, majd ugyan az a helyzet-semmi szikra.
Visszateszem az előző trafót,(amivel nem volt szikra)-indul a gép, majd-kezdődik minden előről.
Ha tudnátok segíteni nagyon hálás lennék!
Előre is köszönöm!
én nem a tiédet szeretném megvenni hanem azt amit a képen látsz
én szívesen megvenném a tiédet is csak én Szlovákiai vagyok, és az átíratási papirok külföldről több mint 70000Ft
Szóval nekemm jobban megéri igy.
És láttam, hogy neked ilyened van ezért szeretnélek megkérni hogy írj le mindent a motorról amit tudsz, kössz.
Hello
1993 as 17800 km el nem rég lett rá új hátsó gumi vévee nagyon szép állapotban
Jó gyorsulással.....
Szépen jár a motorja.
6900 km el vettem a motort és azóta beletettem 11000 km és nem hagyott cserben sehol
Csak full sintetikus olajjal használt........
Képet emailban tudok küldeni hétvégén mert most koleszban vagyok
Helyileg kesztehelyen található...
Nem érdekel valakit Gilera rx/rtx (meg nem tudom milyen típusba jók még)elsóteleszkópok(pirosak) jó állapotban nagyon jó csillapítással , meg egy elsőkerék(8as mentes) vagy egy kilóméter óra meghajtás? Számom : 0670-277-3132
Hello
Még mindig eladó a motorom Gilera Mxr 125 17800km el nagyon jó állapotban 180e ft ért
Ha esetleg valaki tudna rá vevőt itt a számom és az emailcímem 06303583436 beketomi@freemail.hu
Védelem mindig jó,függetlenül milyen motorod van.Babettával is nagyot lehet nyalni.Protektoros kordura,vagy marhabőr ruha ad jó védelmet,ennél alább ne add!Ha jó védelem kell!Az én bőr hacukám bálás,turkálós boltból van,de itt a neten is lehet találni kedvező árút.
irj a zsoltranga@citromail.hu-ra
ez is gyújtáselektronikás?Ha igen, lehet hogy melegen annak nő meg a belső ellenállása,és kevés áramot ad a trafónak.De inkább a lendkerékre gyanakszom.Jó javítást!
Segítségre lenne szükségem!
Gilera SR-125 motorról van szó, a hiba az vele,hogy elindítom a gépet megyek vele "x" kilómétert a leállítás után nem indul a moci. A gyertyán szikra nincs,trafó nem meleg,a trafó előtti elektronikai
kütyü szintén nem meleg.Trafó csere után indul a gép, majd ugyan az a helyzet-semmi szikra.
Visszateszem az előző trafót,(amivel nem volt szikra)-indul a gép, majd-kezdődik minden előről.
Ha tudnátok segíteni nagyon hálás lennék!
Előre is köszönöm!
én szívesen megvenném a tiédet is csak én Szlovákiai vagyok, és az átíratási papirok külföldről több mint 70000Ft
Szóval nekemm jobban megéri igy.
És láttam, hogy neked ilyened van ezért szeretnélek megkérni hogy írj le mindent a motorról amit tudsz, kössz.
1993 as 17800 km el nem rég lett rá új hátsó gumi vévee nagyon szép állapotban
Jó gyorsulással.....
Szépen jár a motorja.
6900 km el vettem a motort és azóta beletettem 11000 km és nem hagyott cserben sehol
Csak full sintetikus olajjal használt........
Képet emailban tudok küldeni hétvégén mert most koleszban vagyok
Helyileg kesztehelyen található...
Még mindig eladó a motorom Gilera Mxr 125 17800km el nagyon jó állapotban 180e ft ért
Ha esetleg valaki tudna rá vevőt itt a számom és az emailcímem 06303583436 beketomi@freemail.hu
Ha van vegyél fel: boros92@hotmail.com
Majd ha lesz vmilyen motrom komolyan összefuthatnánk