az nagyon jo lenne! nekem megvan az oldalidom kisebb hibákkal, de nem is ezzel van a baj... Hanem h a fejidomom az szinte megsemmisült:D
De képet tudok rola mutatni! ha velveszlek msnre akkor megbeszéljük... csak mi a cimed?:D:D
Elöre is kössz
Mi a baj a tiéddel?Am ha annyira télleg érdekel téged akkor adj egy pontos képet az idomról ha nagyon összetört meg arról h h nézzen ki!Nekem fel tudták volna építeni ugyanolyanra a meglévőből pedig nekem az idom fele hiányzott!Ha érdekel vegyél fel msnre és akkor rákérdezek mert faterom legjobb barátja!
Sziasztok! Már fel kellett h adjam a CRONO-mhoz az idomkeresést...:S Nem lehet sehonnan szerezni! valami más motornak az utángyártott idomát nem lehetne valahogy felszerelni?
itt a link!ezt akarom megvenni szerintetek jó választás?
amugy a runnerböl van több fajta vagy csak a fényezés miatt csal a szem?mert az eggyiknek mindha keskenyebb lenne a segg oldalrol a lámpánál !más szinübe meg olyan nagynak tünik?1999-2003közöttiekre értem
köszi
A runner az egyik legjobb olasz robogó, legalábbis dicsérik a fórumokon. Én inkább ezt választanám mint az sr-t. Azoknak valami gyújtásgondjuk szokott lenne néha
Csak ne valami lepattant szutykot vegyél.
helló nekem egy Gilera Runner kéne!most készülök a megvásárlására nem ujjat hanem 2001et!ha jo allapotban van akkor mennyire megbizhatóű?jobb mint egy aprilia sr50?segitsetek plz!mert nem tudok dönteni hogy meiket vegyem meg?ja és a szerelése pesten mennyire megoldható?könyeb és olcsob szerelni egy runnert mint egy sr-t?
hello gilera dna-hoz nem tudtok külső lámpaburát csak az üveg kéne de mindenhol 31.000 és az kurva sok azt valamivel van vagy nem tom de kéne egy ilyen üveg a külső részére mostani is jó de nekem új kell
Áttlehet vinni rendszámmal is,ha megtud 1ezni a két fél
Pl én megvenném valakitől,áttviszem a határon,marad magyar rendszám és fizetem a biztosítást...Csak maradna az előző tulaj nevén.Felénk sokan csinálják így de amúgy ez illegális Deha zsaru kérdi aztkell mondani h csak kölcsönben van
Köszz a hozzászólást!
A mociban kb.-11000 km.van.Nemhiszem,hogy a lendkerék lenne a hibás inkább az elektronikára
gyanakszom. Csak nem tudom a paramétereit és így nem tudom kiszűrni,hogy az lenne a ludas.
(egybeöntött müanyag házban van ráadásul)
De képet tudok rola mutatni! ha velveszlek msnre akkor megbeszéljük... csak mi a cimed?:D:D
Elöre is kössz
amugy a runnerböl van több fajta vagy csak a fényezés miatt csal a szem?mert az eggyiknek mindha keskenyebb lenne a segg oldalrol a lámpánál !más szinübe meg olyan nagynak tünik?1999-2003közöttiekre értem
köszi
Csak ne valami lepattant szutykot vegyél.
Pl én megvenném valakitől,áttviszem a határon,marad magyar rendszám és fizetem a biztosítást...Csak maradna az előző tulaj nevén.Felénk sokan csinálják így de amúgy ez illegális Deha zsaru kérdi aztkell mondani h csak kölcsönben van
Nincs az enyémen rendszám ugy hogy lehet gond nélkül át tudnád vinni
A mociban kb.-11000 km.van.Nemhiszem,hogy a lendkerék lenne a hibás inkább az elektronikára
gyanakszom. Csak nem tudom a paramétereit és így nem tudom kiszűrni,hogy az lenne a ludas.
(egybeöntött müanyag házban van ráadásul)