Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a KZ-nek az idomja tuti nem jo a CRONO-éra... de azért megkérdezem... kösszi
Kérdezd meg a Varga Szabolcsot,neki volt KZ-hoz idoma,talán neked is jó!Vagy hívd fel ezt a számot,ennek is van alkatrésze:06-70 3122035
az nagyon jo lenne! nekem megvan az oldalidom kisebb hibákkal, de nem is ezzel van a baj... Hanem h a fejidomom az szinte megsemmisült:D
De képet tudok rola mutatni! ha velveszlek msnre akkor megbeszéljük... csak mi a cimed?:D:D
Elöre is kössz
Mi a baj a tiéddel?Am ha annyira télleg érdekel téged akkor adj egy pontos képet az idomról ha nagyon összetört meg arról h h nézzen ki!Nekem fel tudták volna építeni ugyanolyanra a meglévőből pedig nekem az idom fele hiányzott!Ha érdekel vegyél fel msnre és akkor rákérdezek mert faterom legjobb barátja!
Sziasztok! Már fel kellett h adjam a CRONO-mhoz az idomkeresést...:S Nem lehet sehonnan szerezni! valami más motornak az utángyártott idomát nem lehetne valahogy felszerelni?
runner az 1ik legjobb robogó.Sztem sokkal jobbb mint az sr.Deén yamaha jog ot vennék
Sziasztok! Keresek gilera runner 2000-évjáratú 125vagy180-as hengert KPL. lehetöleg karc mentest. Ha van ajánlatod ird meg.: harcsa37@freemail.hu Kőszi.
itt a link!ezt akarom megvenni szerintetek jó választás?
amugy a runnerböl van több fajta vagy csak a fényezés miatt csal a szem?mert az eggyiknek mindha keskenyebb lenne a segg oldalrol a lámpánál !más szinübe meg olyan nagynak tünik?1999-2003közöttiekre értem
köszi
A runner az egyik legjobb olasz robogó, legalábbis dicsérik a fórumokon. Én inkább ezt választanám mint az sr-t. Azoknak valami gyújtásgondjuk szokott lenne néha
Csak ne valami lepattant szutykot vegyél.
helló nekem egy Gilera Runner kéne!most készülök a megvásárlására nem ujjat hanem 2001et!ha jo allapotban van akkor mennyire megbizhatóű?jobb mint egy aprilia sr50?segitsetek plz!mert nem tudok dönteni hogy meiket vegyem meg?ja és a szerelése pesten mennyire megoldható?könyeb és olcsob szerelni egy runnert mint egy sr-t?
csá meg ilyen hátsó láb tartó kéne nem tudtok és ha tudtok akkor mennyi? gilera dna50cm3 hez kell
Én se ezért nem szeretek vele konkurálni. Le se szar ha emailbe kérdezel
én Szlovákiai vagyok és nagyon drága áttíratni
A Moto Italiaban nem probaltal alkudozni? Osszel volt borze, akkor jol lehetett alkudozni nem akcios dolgokra is. Lehet, hogy lesz tavaszi borze is.
hello gilera dna-hoz nem tudtok külső lámpaburát csak az üveg kéne de mindenhol 31.000 és az kurva sok azt valamivel van vagy nem tom de kéne egy ilyen üveg a külső részére mostani is jó de nekem új kell
Áttlehet vinni rendszámmal is,ha megtud 1ezni a két fél
Pl én megvenném valakitől,áttviszem a határon,marad magyar rendszám és fizetem a biztosítást...Csak maradna az előző tulaj nevén.Felénk sokan csinálják így de amúgy ez illegális Deha zsaru kérdi aztkell mondani h csak kölcsönben van
Hello
Nincs az enyémen rendszám ugy hogy lehet gond nélkül át tudnád vinni
tegyél rá streetfighter fejidomot nos csáá...
már kérdesztem de nem akar válaszolni
mien fejidomod van külgyél képeket róla meg ha lehet akkor rx hátsólámpa kellene de nem baj ha yamaha dt se a fejidom is lehet yamaha dt é
Itt a fórumon kicsit visszább hirdet a Varga Szabolcs,kérdezd meg őt!
Hello! Milyen fejidomra gondoltál? Hátsólámpa az milyen fajta kell?
de nekem nem nagyon fontos a fejidom fontossab lenne az első meg a hátsó lámpa
Ha gyári idomot akarsz, az nem nagyon lesz. Én már egy éve próbálok oldalidomot szerezni, sehol nincs...
Köszz a hozzászólást!
A mociban kb.-11000 km.van.Nemhiszem,hogy a lendkerék lenne a hibás inkább az elektronikára
gyanakszom. Csak nem tudom a paramétereit és így nem tudom kiszűrni,hogy az lenne a ludas.
(egybeöntött müanyag házban van ráadásul)