Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kicsit.....de nem mértem...
ez de durva.... kemények a marketingesek...
Gratulálok! Használd egészséggel!
Ezt a hulye szlogent. Bruhaha
Gratula
Gratula!

Könnyebb a 250-as ktm-nél?
Jol.nez ki az uj serko. Fasza a muanyagozas jo a forma..kar hogy ktm.arba van..
Franci autóval jàrok.......és mostmàr motorral is....
Nem linkelted be,,,,hogy Màn megint igazam van.........
nem jól írod
úgy kell profi módon feltárni a tényt hogy:
angol tudósok megállapították hogy akinek a fején nincs haj az kopasz
szóval ez az "angol tudósok megállapították" szöveg feltétlenül fontos azok a tények elé amiket fel akarunk tárni
köszi Déw
az első veszélyest telepítettem fel..
ezzel az van hogy a gg forumon símán bitorolják majd a beiásaim.. és olyanokat is ír6nak be amivel nem értek 1et... sőt.. megszol6ják barátaim ismerőseim.. nem kívánt témákban nem kívánt véleményekkel...

pl.. ilyenekkel.. hogy csóró akinek nincs pénze..
vagy
tuti beteg az akinek a láza 39 felett van...

szóval ha ilyne van.. az nem én Wótam
Az úgy nem drága, azt hittem, csak pár klingerit kerül ennyibe.

PROX szerintem is jó, csak vicceltem vele, ott volt a
Több lehetőség is van.

1. lehetőség, veszélyes de jobb)
userscripting megoldással, de csak óvatosba, mert ha ilyen eszközt felraksz és feltelepül ez alá valami weboldal átalakító féreg, ráfaraghatsz.
A jobb felső sarokban mindig látható ha aktív egy weboldalon az átalakítás, azt érdemes lesegetni, vagy szimplán letiltani az egészet a csába, amikor nem akarod használni.

Olyan ez mintha a motorodba berakná egy olyan eszközt, amivel programozható válik a CDI, aztán te döntöd el, hogy milyen program fusson,
ha valaki bekavar neked, tönkrevágja a motorod, azaz csak óvatosba, milyen programokat raksz fel rá, azaz milyen userscripteket telepítesz!

Lépések:
1.Telepítsd fel ezt a böngésződ bővítményébe, de másik is jó, ami lehetővé teszi az userscripting megoldást
https://tampermonkey.net/

2. Utána rakj fel egy scriptet, ami megoldja a youtube kép elkapást. Ez pl tökéletes.
https://amio.github.io/youtube...

Utána ha felmész a youtube oldalra alul a kis ikonoknál, ahol teljs képre lehet rakni, ott lesz egy új gomb bal odlalon, na azzal el lehet kapni az épp megálíltott videó képét. Érdemes előtte teljes képernyőre rakni és full felbontást állítani.

2. lehetőség.)
Ha simán nyomsz egy Print Screen nevű gombot a billentyűzeteden, akkor a monitorodon látható képet kirakja vágólapra, s onnan oda illeszted be ahova akarod.
Ezzel az a bibi, hogy rajta tud maradni, ami nem kéne.
hály kolbik

jutób videóból tudok faxa képeket csinálni esetleg a szerkesztővel vagy valahogy??

válaszokat előre is köszi
...és jótékonykodunk.....
Szeva dewedember A prox jó!Telók fogynak..Az öreg szerel,telózik,oktat,lovazik,taekwon-dózik stb.Egészségemköszönöm most a legjobb kinőttem a nyűgjeim..
Tetves telefon.mindjart kivagom 1 mm es gombokkal
Siman jobb vagy ugyanolyan ji a prox a ktm ve 27 ezerert. A gyari 50-65 kozt mozog. A tomitesszett igen 50 kirul mozog de dugival egyutt. Nagy dibozos. Tugorgo osszes tomites mibdenhova. Kipufhoz is. Sima dugo 100 euro korul van.
KTM-be PROX hajtókar?
Komolyan 50 rugó egy gyári tömítésszett?

Mi van magával? El van tűnődve! Teló biznisz megy még? Vagy már csak hajtókar csere?
Remélem egészség, Család terén minden rendben!
hály kolbik...

Jodos..
túl sokat olvasol a sorok közt...
az új motor meg mi éri mg mi nem...ha a pénzt a banknak küldöd.. az nem éri meg.. de mikor kifizetted akkor az már a tiéd..
az hogy négy évig törlesztesz aztán a végén mikor eladod a motort és a pénzt amit kapsz érte betolod a bankba... na arról beszélek hogy az aztán nem éri meg...
ha a törlesztés végén eladod a motort.. és a zsé megmarad.. és úgy újból új motort veszel.. az már jó...
hát ez a marha..nagy különbség...

ezzel a külföldi munkával hihetetlenek vagytok..
miért nem szopjátok már le ezt a külföldet???
fizess oda adót csináld ott a kocsidat az életedet mindent( ne itthon !!!) és akkor majd az a 1500 euró az aztán vajmi kevés lesz...
van haver aki igy csinálja.. nek a 3000 az ami már úgy beoszt6ó!!
hogy él is lakás is lesz..stb...
ugyhogy aki 2000 alatt keres.. az ott is csak a minimum élet szinvonal...
ha nem igy lenne enem jönnének haza a sok sok ismerős.....
jönnek vissza a szarba???
miért jönnek vissza
csak nem szar ez??

amúgy meg én azt mondó vagyok...
mindenki csinálja úgy ahogy jónak látja.. aztán ha valami nem megy neki..
fogja nyugodtan rám.. ..mert én mondtam meg stb...már megszoktam..
2és fél talicska kitűnő
2 napig táncsak bírja majd