Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

17 és.???
Pont most próbáltam egy 250 Exc-f motort és nagyon tetszett. El voltam ájulva milyen jó...!!!!
Erre mondjàk.....hogy mindenkinek még kell találni azt a motort amelyiken jól érzi magát....Én a 250 xcf w,éreztem magam a legjobban..De lehet màs azt mondanà,,,,hogy gyenge.....
csak nem biztos hogy úgy megy
haver wr450-ről váltott exc500-ra és folyamatosan panaszkodott hogy sokkal jobb volt a wr súlypontja meg a futóműve
pedig a wr 2008as volt az exc meg 2012 és fel is lett újítva a futómű a vétel után
aztán a végén eladta az exc-t mert nem tudta megszokni
mondjuk az az exc nekem se jött be a husky sokkal jobb volt
Mindegyikkel jól ment, mindegyiket szerette, ügyes, lelkes, motivált, tapasztalt.
És ugyanannyiba kerül, mint az önindítós, hidraulikus kupplungos, brembós, egyel több sebességes, alapból 300-as, sokat finomított, fejlesztett ktm enduro.
Jól is megy vele....
Gyárilag 250-es, a 300-as készletet az athena gyártja, külön megvásárolandós portéka. De ahogy emlékszem az sem adja ki a 300-at. A helyi szerelő megcsinálta vashüvellyel, a. 300 -as ktm dugattyúval, több mint 300 köbcenti, ahogy mondja. A wr 450-es váltó fogaskerekek is beleillenek, hogy rövid fokozatai legyenek alul. Neki nagyon tetszik, szereti. Nekem ugyanannyira tetszik mint a többi 2t.
Az a baj.......hogy a motor 95 szàzaléka ugyanaz mint 2005 ben....
ezek a yamahák ezek olyan .. izé.. 300ccm 18as kerék vagy hogy mik is?? wr 300??
ilyenek??
http://youtu.be/ryGNbT5mCCc
hály kolbik..
ilyen hidegbe mit is lehet csinálni.. hát a hátsó lengő villarésznél a rugóstag alsó tűgörgőket meg lengővillát grafitos zsirba tenni...
zsírtévébe hanem grafitos zsírba..

tv azért annyit elárul6ok.. aki ilyen dolgokkal ugymond dicsekszik.. annak nem kis önértékelési zarava van...mert hiábna szeretiki.. .de ez kevés neki. mert állandóan bizonygatja másokanak hogy "de engem igen is szeretnek" szóval a baly nem kicsi...
de ne is törödj vele.. állja a tükör elé mond el egymás után 12ször... engem igen is szeretnek..hátha elhiszed mostmár...
a baj mindenkinél meg van.. kinek lakáshitele van kinek egészségügyi porblémája.. kinek pszihés eredetű önértékelés zavara...
ugyhogy ne aggódj ezzel a szeretnek sokan mutogatom boldog boldogtalannak ezzel nem vagy szánalmasabb mint a sok éves átlag
Bukott, lesérült a keze.
Jarvis megnyerte a roof of africat.
9mp el verte meg Gomezt

Yamahák az 5. és 6 helyen!

Letti injektorosa befejezte, egész jó helyen, Lars kiesett, azt nem tudom mi miatt nem indult a 3. nap
Amúgy meg egyet végképp nem értek. Miért nem látod, hogy a marticás korszak a 80-as évek divatja. Ezen az egypálcikás céllövöldés játékon, túl kellene lépned.

Korszakunk terméke a naptár. Az endurós naptár hiánycikk.

Ha tudnál egyet csinálni, monopolhelyzetben lennél vele Európában. Sziklás, patakos, feljárós, lejárós, ktm-es, beta-s, gas-os, mindened megvan hozzá. Kétségtelen, hogy kell hozzá fizetni egy jó fotóst, jó fényképezőgéppel.

Szerintem meg tudod csinálni. Aztán hagy legyen kint a garázsok falán Belgiumtól Bulgáriáig, hagy forgassák Norvégiától Nápolyig.
ahol van szar ott légy is mindig akad, erre szokták azt mondani hogy ennyi légy nem tévedhet, de mégsem esznek sokan szart

én még mindig azt mondom hogy jelentős kárt okozol az endúrózás megitélésén
ellenben pár ismerős szokott teszteket nézni és szerintük a nyilvánvalóan üzleti alapú teszteket kivesszük, akkor nem olyan rosszak
Főleg éppen Ferenc napkor!

Sok boldog névnapot kívánok!
Feri!

A legteljesebb jószándékkal írom.

Itt már régebb óta ismernek, mint ott. Mélyebben is ismernek, mert itt több személyes tapasztalat gyűlt össze 2012-óta. A megítélésed itt kb ugyanolyan, mint azoknak akikkel 2012-ben motoroztál.

Szóval ilyen posztokkal nem érsz el változást.-szerintem.
Ennek szerintem orulj.

Viszont kar azzal lejaratni magad hogy ezzel igyekszel itt bizonyitani.
Szerintem annyira slágercikk lesz, hogy csak a jótanuló-jósportolók jutnak hozzá a nyár vége előtt.
Biztos beokadott a zinjektor. Bekopte a gyertyat mint szart a legyek. Azert en.kitrobalom tavasz vegen biztos bedobjak mert most mast ugyse valtoztatnak. Majusba mar kijonnek
Roof of Africa hírek:
Graham Jarvis visszavette a tegnapi baki után a vezetés, holnap lesz a mindent eldöntő nap.

3 db Yamaha is volt az első 10 ben tegnap.

Az injektoros KTM ek versenyben 10,12 hely környékén Letti és LArs a nyeregben (tegnapi nap után) ma még nem értek célba.

http://racecontrol.co.za/Multi...
Hasonlitanak.