Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hály....

mert sajnálatos mód nem tudok annyi pénzt motorban tárolni hogy vegyem mindég újonnan...
ha megtehetném én is ugy tenném...és 100 óránál meg menne a picsába...szeretnék új házat is...hisz ez a régi ez már több mint 15 éves....
egy az asszonnyal is vannak gondok...pl a motorom az istenért nem akarja (rendessen!!) lemosni ha hazaérem egy egy hajtásból és még sorol6nám milyen sok porblémával is kell szembenézzek

egyébként nekem nem hogy nem érdemes ..de nem is szabad.. mert ha lenne egy új.. kb nem mennék vele hajtani. mert sajnálnám arra hogy 2 hónap múlva úgy nézzen ki a 2millás gép mint ez a mostani féláras verda...
egy ismerőssel jártam párszor hajtani...hát a szép új 2017 verdán a mocsok matricamentes idomgarnitúrával hát a 3dik motorzásnál már akár hogy is néztem.. a két gép köztnem volt sok különbség...
akkor meg aztán pláne minek az új motor???ha úgy néz ki mint ez a 4 éves....
az hogy a műszaki tartalma meg ...ugyanott van... mert pont ugyan annyit kell javitani ezt is mint az újat..
de mondom.. ha tehetném úgy csinálnám mint Joli aki megvette a ROZSDA BOGJA BSX-F 450 és rakja szépen rendbe
Szia Zari. Hogy hogy nem volt és nem lesz új motorod ? Miért nem érdemes ? Kiváncsi vagyok a véleményedre.
Magyarisztánban ez a szokás.
Addig hajtani amíg a szétesés szélén nem áll utána új matrica egy kis szilikon és megy a piacra
Utóbbi hetekben 3 ismerős is megvált a motorjától ebből egy volt ami nem azért került piacra mert már nem merték használni....
jó magyar hozzáállás
Gratulálok, sok kellemes időtöltést hozzá! Most még szerelgeted tavaszig, aztán go.
Ha már belefektettél egy újba, ami nem lutri, szerintem első komolyabb szerelés előtt add is el, aztán vegyél megint újat!
(ha jó áron sikerült venni, még 0 án is kijöhetsz belőle, s mindig új motorod van)
Gratulálok! Megnyugodtál, hogy ismét van motor? :)
Viktor csak te vagy olyan beteg hogy a kertbe felmeztelenul pozolsz ket motorral.
Joli
grat az úly verdához....
tuti biztos vagyok benne hogy szép lesz az új Rozsda Bogja BSX-F 450 típusű verdád..
de arra kérlek.. amig nem veszel új 300as kettő tét amivel majd tudsz menni is...addig engem ha mentek is motorozni.. ne hívjatok...
köszi....
mert hiába az új RozsdaBogja 450 te azzal komám egy métert nem tudsz majd jönni..
mert sajnálnád összekarcolni a patakokban.. és aki azt sajnálja azzal jót motorozni nem lehet..
pung...tum
hály kolbik..

Jaxy..
grat az úly motoroz..
nem tudtam hogy neked is.. Jodlisról tudtam hogy megvette élete szuperverdályát csak a képet még nem sikerült beszerezni, meg azt tudtam hogy egy havarja is vett.. de hogy te is.. azt nem is selytettem..(mert család meg minden meg amúgy is meggyógyultál... (papírjaim szerint )
nekem még úly motorom nem volt (és gyanússan sosem lesz)
,de egyébként nekem is volt már új izém.....volt már úyl... izé... most nem jut eszembe semmi új.. de tuti volt már....új ...új ....ez az megvan mi volt új...hát volt már Újságom

ja..
és én is 1et értek azzal hogy nem szabad kiírni hogy kinek és mi lett az úly...
az hogy Zoli most kiírta a teljes nevet és lefényképezte a szuper 2018as újfejlesztésű sx-f ( a motort nem látni de a kipufogó miatt csak is 4t lehet...!!)verdát is...hát az szerintem teljességgel megenegedetetlen... felfogad6atlan szŐŐrnyű...
elárulja név szerint + fényképpel, kinek mi a legféltettebb kincse( ki mire recskázik a garagéba )
hát zoli.. ehhez csak garatulálni tudok...
meg ahhhoz is hogy ott az új verda
de nem akarom rontani a kedved.. de minth már karcos lenne kicsit.. nem járatták meg ezt a hegybe már a patakokba akitől vetted???
úgy lehet a kátéjem gyárba karcolták össze csavarhúzval....direkt
En.most kategoriat lépek..hosszu a tel. Vettem rozsdamarot. Meg festeket. Nekilatok ezt a repet rendbekapom.devan ezzel tervezek indulni.
Nem ,meg nem volt uj mocim ☺
Lefotoztam a szomszed motorjat naaa
Jodlis meg ezt vette..de majd kipofozza
Gratula......Volt màr új moci???
Jaxi hogy tudtal ilyen kepet csinalni?
Gratulalok! Kiraly paripa.

A haver nagyon szereti az ovet.
egy ezer eurós dr350-el jobban jártál volna, avval több kihívás várt volna a hegyekben
Na hogy nyugodjal meg...
Meg nem burrogott,de a kedvedert az elso inditast is lefilmizem neked
Második bekezdéssel egyet értek.

(az elsőhöz meg nem értek )
Direkt szél álló, csak az a baj ,hogy hogy az ilynbe bele is izzadsz...de meleg akkor is.Altalaban az eleje van ilyen anyagbol es oldalt meg hatul mar nyulos es szellőző. ...de faja nagyon
Nem is csak azé van benne 80W90, mert nem néztem meg alaposan, repsol-t vettem, mint szoktam.
Mivel már itthon volt, beleöntöttem,hátha jó lesz, hát nem lett jó, szóval megerősítem, amit írtál,
A 80W90 et felejtsétek el.

Az nem szép dolog, ha te tudsz egy privát körben terjedő infót és azt kiírod egy publikus fórumra
Majd ha akarják az illetők publikálják, ne erőszakoskodj
Nah és mi a helyzet az automata olajjal? Kx-be, tm-be használtam és jó volt. Az exc-be nem próbáltam még!
milyÉÉÉ??
irni már tudok rendessen .....
akkor meg olvasni is minek...

neked 80w-90 van most benn.. tehát .. . jó nem ajánlottad de akkor is

a többi titokolvasó me kussol ugy nézem.. pedig ha óránkánt nem olvassák a gg hogy van e valami okosság... vagy amibe bele lehet kötni.. akkor soha...

ver iz de pikcsörS
Olvasni is meg kéne tanulni, nem csak írni
ha rám halgatol azt csinálsz amit akarsz de...
80w-90 olajat felejtsd el.. (tudom Déw irta de akkor is)
ami jó az a 10w-50 4t olajak...azt 100% belerak6od és a váltó is szereti meg a qÚplung is...
az ilyen 2t válóolajak mint a reBszol is az 10w.-40 igaz.. az kupli váltóba is jó.. (elméletileg) de valójában.. a váltó pontatlanul működik vele..!!

de ha rám halgatol zt csinálsz amit akarsz (persze csak is a PTK és a BTK keretein belül!!) különben mehetel a bŐrtönbe

én meg mehetek ki megkersni a kÚszódefektet.. mert fél nap alatt elengedi a levegőt ez a mocsok
és igy akkor az egész napos menete nem lesz majd jó a +6 + 7 fokokba a 7 végén
ugyan itt új háromszázas kéttté vásárlása miatt,4ötven esigszeff eladó, vagy cserélhető jégkoris szemüvegre, hoki ütöre, cipzáros kantárra vagy bár mire amit használni is lehet valamire
vagy ingyen a betontörmelékkel 1ütt elvihető....