először is .. mindenkinek(mínusz egy ember!!) nagyon kellmes karácsonyi ünnepeket és + 4-5 kilót kÍwánok
a +4 et nekektek mert nem sajnálom senkitŐŐl
a -5 öt nekem ..mert nekem már igy is ölég nagy a sÚlyom...
az a mínusz egy ember nehogy besértőggyön itt nekem .... ő megérdemli hogy neki ne kiívánjak.. ő inkább rohadjon meg a qrwa annyába
gonzó...
ezen befostam a röhögéstől...
Szali...
a hegynek legalább 1 7 es napi átlag + fokos hőmérséklet kell hogy kiengedjen.. mert ha az átlag - fok.. addig a lyég is hízik és a hegyben is az átfagyott föld vastagsága nem csökken..
szóval a hegyben legalább1 hét + fokos napi átlag!! hŐmérséklet kell...vagy legalább...4...5 napos 7-8 fokos déli hőmérséklet...bet a hegyben!! ahol amúgy is hidegebb van ilyenkor...
az meg... ú de meessze van még...
de itt homokon.. ha már egy nap nem fagy.. már aznap délben lehet hajtanÍÍÍÍ
amúgy meg.. az a kompetíísön gumi az leglább 20on-négy-1000 ft... te mint lyaúlkereső külhni jómunkás simán ad6nálérte... 100 ájrót is...nem cigánykodni itten...45 ájróval
de miért..de miéééért... mert ..fluimucil??
a szöges gumit meg a hÍzó lyéghez.. kell igazítani...
mert holtmezőn lesz lyégmotoros bemutattÓÓÓ
na leirom ki az az 1 ember akinek nem kiÍwánok csak ÁLLÓ-lófaszt a seggébe...
hát ő nem más mint....Ángéla miértkell...európa elárulólya.. na azt kéne kitaposni egy 40 tonnás kamionnal.. nem a német karácsonyi vásárba utat töni ...
Viktezsvir. Vigyázz. Két hete mínusz őt van. Vasárnap lehet 6 fok is lesz de attól nem jönnek ki a méhek se a tulipán a fagyos földből. Korcsojat vigyél.
azon agyalok hogy hátulra önfőró csavaros legyen.. vagy 6-os kapupántos..
ha jégre is kellene menni.. jobb az önfúró.. de ha földes hegyes téma lesz akkor az ott hamar elveszeti a magasságából a millimétereket...mig a 8.8 as kapupánt csavar az meg nem...
viszont ha még is jégre vine a sors.. a kis flexel pillanatok alatt hegyet tudok varázsolni a csavarok végére...
bakker pont azt hittem meggyógyultam a téli motorozás alól...
aztán ..meg a lÓfaszt, már holnap szerzem is be a csavarokat ...
ebbe a hó mentes mÍnuzba simán csapat6om a szöges gumikkal...
de mig kész lesz.. addig nézem hogy lesz olyan nap mikor ki lehet menni motorozni + fokba is
mondjuk épp karira esik...
és arra a napra van a kariebéd is lebeszélve a családdal...
de símán meg foglyák érteni.. ha nem leszek ott .. hisz minden évbe van karácsony(kettő nap is!!!)... de a 7ten még 1szer sem voltam motorozni
aki ezt nem foglya fel az nem is szeret igazán... és aki nem szeret igazán az...
plussz 7, +8 fok lesz.. atom jÓÓÓÓÓÓ
ide még véletlen sem kell a szöges ,de attól még a 7en azt is el kel készíteni mert utána jönnek vissza a mÍnuszok...
Szerintem jo igy mert igy nezheto. Ha razna 5 perc utan belefajdulna a fejem. Annyi rutin meg vannitt mindenkinek hogy el tudjuk kepzelni mennyire raz az a sziklas talaj.
Haat ha lesz szabad idopontja! Allitolag zsirtv minden.heten dewhez fog jarni tv zni 10-15 emberrel. Edzotaborozni vagy mi a fasz... Ahova most odakapott nem sok van neki hatra. Csiripeltek az ottani cimborak. Tv. Vigyazz magadra.
hát már akkor mondtam én hogy ott felfelé is lehet menni
nem tudom milyen acélből csinálta az esztergályos.. de valami sima 1szerű jólesztergál6ó semmilyen vasdarabból.. de 180 óra alatt nincs mérhető kopása...
az amit Jaxy is mond az karaj.. kér hogy horror áron van...és onnantól hogy a porvédős szimering nem egy bemaródott aluminium darabra mászik rá.. már ez a sima verzió hibátlanul működik
tavasszal ha megent úgy fúlya szél tol6juk újra a motorokat együtt a hásókapud felé
először is .. mindenkinek(mínusz egy ember!!) nagyon kellmes karácsonyi ünnepeket és + 4-5 kilót kÍwánok
a +4 et nekektek mert nem sajnálom senkitŐŐl
a -5 öt nekem ..mert nekem már igy is ölég nagy a sÚlyom...
az a mínusz egy ember nehogy besértőggyön itt nekem .... ő megérdemli hogy neki ne kiívánjak.. ő inkább rohadjon meg a qrwa annyába
gonzó...
ezen befostam a röhögéstől...
Szali...
a hegynek legalább 1 7 es napi átlag + fokos hőmérséklet kell hogy kiengedjen.. mert ha az átlag - fok.. addig a lyég is hízik és a hegyben is az átfagyott föld vastagsága nem csökken..
szóval a hegyben legalább1 hét + fokos napi átlag!! hŐmérséklet kell...vagy legalább...4...5 napos 7-8 fokos déli hőmérséklet...bet a hegyben!! ahol amúgy is hidegebb van ilyenkor...
az meg... ú de meessze van még...
de itt homokon.. ha már egy nap nem fagy.. már aznap délben lehet hajtanÍÍÍÍ
amúgy meg.. az a kompetíísön gumi az leglább 20on-négy-1000 ft... te mint lyaúlkereső külhni jómunkás simán ad6nálérte... 100 ájrót is...nem cigánykodni itten...45 ájróval
de miért..de miéééért... mert ..fluimucil??
a szöges gumit meg a hÍzó lyéghez.. kell igazítani...
mert holtmezőn lesz lyégmotoros bemutattÓÓÓ
na leirom ki az az 1 ember akinek nem kiÍwánok csak ÁLLÓ-lófaszt a seggébe...
hát ő nem más mint....Ángéla miértkell...európa elárulólya.. na azt kéne kitaposni egy 40 tonnás kamionnal.. nem a német karácsonyi vásárba utat töni ...
ha jégre is kellene menni.. jobb az önfúró.. de ha földes hegyes téma lesz akkor az ott hamar elveszeti a magasságából a millimétereket...mig a 8.8 as kapupánt csavar az meg nem...
viszont ha még is jégre vine a sors.. a kis flexel pillanatok alatt hegyet tudok varázsolni a csavarok végére...
bakker pont azt hittem meggyógyultam a téli motorozás alól...
aztán ..meg a lÓfaszt, már holnap szerzem is be a csavarokat ...
ebbe a hó mentes mÍnuzba simán csapat6om a szöges gumikkal...
de mig kész lesz.. addig nézem hogy lesz olyan nap mikor ki lehet menni motorozni + fokba is
mondjuk épp karira esik...
és arra a napra van a kariebéd is lebeszélve a családdal...
de símán meg foglyák érteni.. ha nem leszek ott .. hisz minden évbe van karácsony(kettő nap is!!!)... de a 7ten még 1szer sem voltam motorozni
aki ezt nem foglya fel az nem is szeret igazán... és aki nem szeret igazán az...
plussz 7, +8 fok lesz.. atom jÓÓÓÓÓÓ
ide még véletlen sem kell a szöges ,de attól még a 7en azt is el kel készíteni mert utána jönnek vissza a mÍnuszok...
http://youtu.be/x3eIKSXXncc
nem tudom milyen acélből csinálta az esztergályos.. de valami sima 1szerű jólesztergál6ó semmilyen vasdarabból.. de 180 óra alatt nincs mérhető kopása...
az amit Jaxy is mond az karaj.. kér hogy horror áron van...és onnantól hogy a porvédős szimering nem egy bemaródott aluminium darabra mászik rá.. már ez a sima verzió hibátlanul működik
tavasszal ha megent úgy fúlya szél tol6juk újra a motorokat együtt a hásókapud felé