Dew
Rajtad kivul meg nem hallottam senkit jot mondani zsirrol. Akar hol szoba kerul csak a negativumok.keves mas embert ismerek aki ilyen hirnevnek orvendne.
jÁÁj...már megint báncsÁtok ezt a céltudatos szent embert
hát mit véttett ő nektek.. hát a szívetekben nincs már hely a számára??
mert már megint hazudik és a másik arcába hazudás az a tisztelet legnagyobb mellőzése is...hisz ezzel a másikat nézi totál hülyének...
téjvéj.. ird már le ki az aki ide hiv ??ismerem az összes lakót a hegy 100km körzetében.. ki az aki ide invitál??
na ne már téjvéjj....
mondanám hogy olyan kis hazudós vagy.. de nem mondhatom mert te aztán 1általán nem vagy kis hazudós...
te aztán aki a másik véleményét tiszteletben tartod..
ne mÁÁÁÁ mert a végén még felnézek rád..lyobban mint eddig
amúgy ezt a videót ezt miért ide dobtad be..miért nem az endúró krocc vagy ktmbe??
nekem van francia cimbim de o mast mondott..
az hogy nem irtak ala a natura 2000-et abban meg egyaltalan nem vagyok biztos...sooot.
itt van egy 177 oldalas cucc ahol tetelesen fel van sorolva hol vannak a nautra 2000 teruletek GPS koordinatakkal https://inpn.mnhn.fr/site/natu...
Céltudatos embernek ismertelek meg, s ez szerintem tiszteletreméltó, ok akkor legyen más a célod a videózással!
Szerintem te is, meg az a másik 10-15 ember is aki összeáll hajtani képes felfogni azt, amit leírnak sokan mások, miért nem jó szerintük a nagy csapatos motorozás,
szerintem mások is felfogják, szerintetek miért jó. Csak van egy értékrend ütközés valakinek egyik a fontosabb, valakinek a másik.
S itt a bibi, ha a motoros és motoros között sincs kompromisszum/egymásra való odafigyelés, akkor mi a fenéért tudna kialakulni egyéb társasággal(vadász,erdész, stb)...
Beszéljétek meg az ütközéseket privátban, s egyezzetek ki!
Egy másik ok-okozati dolog a videózásról, lehet eddig is csapatták valakik nagy csapatokban, csak nem volt róla videó, nem tudott róla a nép, így nem verte ki a biztosítékot.
Simán oszthatnád privátban is csak az érintetteknek, hogy ne lássa minél több ember a "kifogásolható" videókat.
A zarandban te vezeted az embereket. Ne kodosits itt....Persze hogy mennek ! Hisz menni akarnak. Te meg hivod magadkore a népet. Fejezd be. Hozzatok onnan. Vagy jarjatok kussban kettesével. Mi a faszt nem lehet ezen felfogni? Az is el lett pofazva a napkezdo tabu.
Dew...ezek stabilizalo programmal vannak javitva...mercali prodad ...nekem is volt direkt stabilizalo program de egyszer ha hasznaltam.A yutubnak is van,csak az nem anyira hatasos es jo.
Szia Feri. Képviselni csak azokat tudod, akik megkérnek rá, te csak e mögé az álarc mögé bújva próbálod elfogadtatni magad a többi endúróssal. Neked többségben kell lenned az erdészekkel vadászokkal szemben ahhoz, hogy komolyan vegyenek, minket mikor kevesebben vagyunk is komolyan vesznek, még soha nem volt gond egyetlen erdésszel vagy vadásszal sem. Ez a tömeges motorozás, videózás, olaj a tűzre és te csak egyre jobban szítod, nem csak a hatósági emberekkel, hanem a motorosok között is. Bekuncsorogsz helyekre, majd tömeges motorozásokat szervezel ugyan ott. Csak az a gond, hogy amikor bekuncsorogsz, akkor nem közlöd előre, hogy srácok eljövök kiismerni a helyeiteket és aztán ide fogok járni nélkületek, tömegesen. A tömeges motorozás még a közúton is kiveri a biztosítékot, nem még a "tilosba". Mi télen nem járunk motorozni, a te meglátásod szerint "papírkutyák" vagyunk, mi meg csak azt gondoljuk, hogy nincs lomb a fákon és ami máskor 500 méterre hallható, az lomb nélkül kilóméterekre. Kicsit hagyjuk pihenni, regenerálódni az erdőt, tavaszra szinte nem is látszanak a szétkapart nyomok, ezzel szemben te tízszer úgy szétkaparod télen. " Mi a lényeg, nagynak és erősnek lenni (15 ember)" Hát erre meg azt mondom, hogy aki falkában erősnek gondolja magát, az valójában gyenge. Aki erős jellem az megérteti magát egyedül is. Ha rajtam múlna, egy hét alatt tudnám elérni kb hogy be legyen fejezve a motorozás, adott helyeken. Ne kezeld le az adott szerveket, mert ott se hülye emberek ülnek. Véleményem és a környezetemben lévők szerint csak minél kissebb létszámmal, csendesen, nem egyhelyben feljárózva, nem mindig ugyan oda menve lehet hosszútávon motorozni. Ez eddig így is volt kb 20 évig, de aztán megjelentél és azóta folyamatosan baszogatnak minket...
Csinald ezt a strategiat! Kivanom sikeruljon! De ne ott ahol a videot feltetted!!!!!! Csinald a bakonyban a borzsonyben a matraban! Jelenjetek.meg demonstraljatok csapjatok oda!! De ne a zarandban!!!
Ezt a beirast az alatta levo videohoz csatolnam. Tv. Mi a retkes kurva faszert jarsz oda ennyi emberrel???? Es ezt boldogan.reklamozod is. Ra fogunk.baszni mindannyian! A kulonbseg az hogy nem.mindenki engedheti.meg maganak hogy evente " telephelyet " valltoztat. Mert mar mindenhonnan elzavartak. Kartekony vagy bazdmeg! Fogd mar fel.
Remélem kevés olyan motoros van, aki így akar érdeket képviselni, hogy csordába verődve megfélemlít....mert ennek csak rosszabb következményei lehetnek.
Szerintem a terület sem egyiké sem másiké, igaz a jog jelenleg mást mond, de ez a lényeg, a jó út, már ha járni akarsz rajta.
Ha nagyon tenni akarsz ez irányba valamit, csinálj egyesületet, abba tömörítsd be a jónépet esetleg a bicósokat is, s jogi úton próbálj meg labdába rúgnia vadásztársaságok,erdészek stb jogi képviseletű szervek mellett, szerintem már sokan megpróbálták ezt az utat...
A privát nem privát meg jó kérdés, rengeteg erdőrész erdőgazdálkodás területe, akkor az most privát vagy nem privát?
Minden tiszteletem az értéket képviselő valamit adni akaró videókért, de a motorozunk bulizunk "szarunk mindenre" szerintem nem kéne, mert sok fiatal/értetlen abból vesz példát!
értem én, hogy célja van, de másra is kéne gondolni.
nekem mindegy miért teszi, attól még egy egoista pöcs
de attól még nagyon rossza hatással van az endúrózásra
a pénzszerzés meg olyan hogy nem feltétel az ész...... gondolj csak a győzikesóra feketepákó meg a többi iq light makkmarcira
szerinetm nem szabad mindent kielemezni.. mert akkor az ember kiábrándul.. lásd az endúrózás esetét...
ha élvezed csináldha nem ne csináld..
persze lehet tudatossan élvezni és úgy csinálni..de túl irányitással túlzott mértékű beavatkozással el is lehet baszni az élvezetet...
Mielőtt megnéznél egy videót vagy belépnél a facebookra, vagy elolvasnál valamit, vagy egyáltalán csinálnál is bármit számítógép előtt, tedd fel a kérdést, ez most MIÉRT csinálom?
Ha nem tudod megmagyarázni, ne tedd, az nem a te döntésed volt! Csak egy gondolatot a fejedben ami arra hivatott, hogy irányítson.
Tedd fel most is, mielőtt megnézed a fenti videót! MIÉRT nézed meg?
A lényeg, TUDATOSAN választott/tudott MIÉRT nélkül, főleg "unalomból" ne csinálj semmit!
Szerintem az a gáz, hogy rengeteg dolgot csinálunk a nélkül, hogy tudatában lennénk annak, MIÉRT csináljuk!
Ismét azt tudom mondani, amit szoktam, szerintem nem hülyeségből vagy magamutogatási kényszerből csinálják sokan, amit csinálnak, hanem céllal! (Zsír TV esetében szerintem ő a céllal teszek dolgokat közé tartozik) Ez onnan lehet látni, hogy van reklám a videó alatt, azaz a pénzszerzési opció bekapcsolva, nem csak a vakvilágba töltögetik a fel a videókat önimage növelés miatt, stb.
Annyit kell megérteni, hogy a CÉL az, hogy a videót nézzék, ha nézik van nézettséged és az által lehet bevételed, nem csinálsz semmit csak szórakozol, levideózod, kicsit melózol vele megvágod, feltöltöd a youtubera és utána jön a pénz érte a reklámokból, ami megjelenik a videód alatt.
Aztán hogy ezért ki mit követ el a videó alatt, hogy nézzék az más tészta...
A pénzt az adja aki reklámozni akar, ezt fizeti a youtubenak, ők meg százalékot adnak neked, aki feltöltöd a videót, természetesen ők is zsebre tesznek belőle nem is keveset,
s lényegében semmi mást nem csinálnak, csak szolgáltatnak egy videomegosztót.
A publikálók szerintem gondolnak arra is, hogy milyen negatív következményei lehetnek a dolognak, de ezt szerintem bekalkulálták és nem érdekli őket, mert értékrendjükben sokkal kevésbé fontos szerpet tölt be, mint a jó oldala a könnyű pénzszerzési lehetőség,
vagy a másik lehetőség, hogy nem gondoltak rá, nem is foglalkoznak vele, aztán majd jön a ráfázik esete.
Ilyenekre gondolok, hogy az ember feltölt egy videót, amiben nem tudom jogilag bizonyítható e bármi is, de feltételezem ezt ők sokkal jobban tudják.
Elég ostoba dolog lenne, ha önmagam ellen felhasználható videókat töltögetnék fel a netre, tehát feltételezem semmilyen jogi úton nem állja meg a helyét egy videó sem.
Vagy szimplán amíg zöldek nem tesznek feljelentést, nem foglalkozik vele a kutya sem.
Ezek részemről mind csak találgatások, s nem is akarok belemenni, mert nem értek hozzá nem vagyok jogász, feltételezem aki videózik az ezekkel tisztában van!
Az arcot, nevet vállalókat meg aztán végképp nem értem, de lehet ők úgy vannak vele a hely nem bizonyítható, stb. ami szerintem megint nem igaz, de mind1,
sőt aki álnéven töltöget fel azt is pillanatok alatt meg lehet találni, ez sem akadály a mai világban, valószínű ilyen "büntető" úton nem foglalkozik vele senki, azért nincs belőle baj.
Azt szögezzük le, akinek van pénze, nem hülye a pénzszerzéshez! Természetesen ettől még lehet tök hülye sok minden máshoz. Azaz a hülye szó is relatív :)
mindig azt mondja "élőben" nem is olyan idióta pöcsfej......
én azért bízom benne hogy meg fog gyógyuni