Viktor szervez ide valakiket..
atom.. le fogom lőni.. egyszer derüljön ki az a Viktor ..
akkor tv is ő szervezte ide, Gábor
Ha még 1 valaki leírja ide hogy.. hegy.. új motor.. régi motor.. kapolcs.. gödörlő.. nyár1háza...új gumi vs régigumi.... 2t vs 4t.. az csúnyán ki lesz itten ködösítve
hály kolbik...
ahan értem Déw...
na most A KÉRDÉSEMRE válaszolnál...
Ha odajárna a 10es csapatával fainul többször reszelénk a hegyet állóhelyzetben az a 10es csapat, majd mikor hazaér a gyökér.. reklámozná ország világnak.. akkor is ilyen szopisztikáltan szépeket írnál róla??
vagy elküldenéd a QRWA annyába??
na??
meiylik??
hály kolbik.. mi a fax van itten
há má megint báncsátok szegény szeptembert ...ööö..szentembert
Déw annyira véded..
ez tetszik...
és ha megjelenne nálad 6-810 emberel.. (az hogy veled vagy nélküled az nem is számítana.,de aztán tolná föl a videó ide is oda is..cime meg az lenne hogy a B .....enyei motorozás .. az is kafi lenne??
akkor is ilyen szép ÍÍzessen beszélnél tevékenységéről..
itt szerintem főleg csak a cimmel volt az igazi baj.. de ezt nem tudja felfogni az idiótálya.. szép csendben el lehet motorozni.. és ahogy valaki is mondá .. nagy falkában a közúton szabályossan közlekedő motorosok is kiverik a biztosítékot.. nem hogy az csendess erdőben ország világ fézbukra felrakni
Ne tévesszen meg, Ő nem jóindulatból motorozik a gyengébbekkel, hanem mert köztük tud érvényesülni. Engem pont az zavar hogy tök jókat mond a videókba, tudja hogy hogyan kellene viselkedni az erdőben, de Ő maga teljesen másképp viselkedik. Mintha az hogy Ő elmondja a videókban a szabályt, az felmentené Őt, mert Ő tudja, már felmondta a leckét.
Fura mikor más tesz fel videót ide a fórumba az ellen nincs ilyen összefogás, pedig ott sem 2-3 ember motorozik együtt. Az is fura hogy ìgy utáljátok, de azért a videóit megnézitek. Az meg hogy ocsmányul beszél valakivel az annak is a bizonyìtványa aki ezt megengedi.
azért meg kell hagyni, ez is igaz
" videóit pl amiben bemutat/tesztel valamit, meg szoktam nézni, mert szerintem értékek, próbál átadni valami tudást a maga módján"
Ez a virtualis vilag telyesen maskent jeleniti meg az embereket mint a realis valosagban.Ismerem Zsirt is ,tobszor is talalkoztunk es tudom,hogy tud normalis is lenni,tud halalkomoly gyerek lenni es tud nagypofaju kocsog is lenni.Sokan nem tudjak de tud motorozni is olyan szinten,hogy nyugodtan lekocsogolhet sokakat es le bojazhat mert az a stilus amibe motorozik meg mukodik is igy hobbi szinten///Mindenki maskepp eli meg a virtualis vilagot...En tudom magamrol,hogy sokszor sokat dumalok meg lelkizek a halon de a realitasba csendesebb vagyok,motorozasba nem pofazok,csendbe csinalom.
Nem lehet el itelni egy embert az itteni ismertek alapjan ,habar eleg jo mervadok az irasok,hogy ki ismerj egy embert
Nekem is pozitív tapasztalatom van vele eddig.....2 szer talàlkoztam vele...segítőkész volt....normális...Kúlturàltan beszélt,,,stb...Nyilván nem szimpi ,mikor csúnyàn beszél a videókban,,,,de csak azért zavar mert a kisfiam is itt van mikor nézem.....Valjuk,be csinàl olyan jó dolgokat,,,,amiket senki sem szeret...Pl megy gyengébbekel motorozni,,,tanítja őket...Én szívesebben motorozok, a magamgàjtàval,,,,,és gondolom ,Ti is...
Ez igy nem igaz. Ha igazad lenne akkor minden emberrol egyforma mennyisegben lenne negativ velemeny. Valamiert zsirrol csak azt hallani.
En nem ismerem szemelyesen, csak abbol tudok itelni amit latok (ha nezem) videok meg amiket ide ir. A zarinak szolo szosszenet, meg az amit az elmult napokban ir (full polkorrekt szoveg) teljes ellentete egymasnak. A ficko folyamatosan megjatsza magat ahogy epp az erdekei vagy kedve diktalja.
Ragozhatnam, de minek. Igy is tul sok ido ment el vele.
Mindenki azt/annyit lát amit akar, egy embernek meg mindennek van jó és rossz oldala, ez is relatív mi jó és mi rossz embere válogatja, meg az is számít menyit láttál belőle, neked mi az értékrended, melyik mennyire fontos, stb. Lehet mások nem láttak még olyat amire azt mondják jó, vagy nem értékelik (nem jelent semmit az értékrendjükben) vagy szimplán annyira erős bennük a nem jó által okozott ellen érzet, hogy annyi elég és kész, azaz összességében negatív lesz az ember a szemükben, s nem is kívánnak továbbnézni, megismerni jobban mert annyi elég volt belőle, azzal kiverte a biztosítékot.
Minden relatív és nézőpont kérdése, stb.
Akár ugyanezt a példát felhozhatom egy motortípusra is, ott is igaz ugyanez, ugyan úgy működik az ember gondolkodása, a döntéshozás folyamata, csak az értékrend más mindenkinél, ezért hozunk különféle döntéseket.
Azokat a videóit pl amiben bemutat/tesztel valamit, meg szoktam nézni, mert szerintem értékek, próbál átadni valami tudást a maga módján, írtam is, hogy ezeket jónak tartom,
s szerintem magát a kezdeményezésre, hogy tudást/tapasztalatot átad nincs az a motoros aki azt mondaná, hogy ez nem jó.
Természetesen nekem is van, ami nem tetszik a tevékenységében, pl az egyéb videókban viselkedés, csapatos hajtás, stb de van olyan is, amit jónak tartok.
Van egy olyan elképzelésem is az egyéb videókról és viselkedésről, hogy céllal olyanok amilyenek.
TV híradó is céllal van tele halálhírekkel, negatívumokkal, ott is lehetne mást/másként nyomni...
atom.. le fogom lőni.. egyszer derüljön ki az a Viktor ..
akkor tv is ő szervezte ide, Gábor
Ha még 1 valaki leírja ide hogy.. hegy.. új motor.. régi motor.. kapolcs.. gödörlő.. nyár1háza...új gumi vs régigumi.... 2t vs 4t.. az csúnyán ki lesz itten ködösítve
segítek kicsit...az em nulláról a kettes számú főút visz oda
mesélj csak
ahan értem Déw...
na most A KÉRDÉSEMRE válaszolnál...
Ha odajárna a 10es csapatával fainul többször reszelénk a hegyet állóhelyzetben az a 10es csapat, majd mikor hazaér a gyökér.. reklámozná ország világnak.. akkor is ilyen szopisztikáltan szépeket írnál róla??
vagy elküldenéd a QRWA annyába??
na??
meiylik??
http://youtu.be/Q7jaRMLO6jU
Egyébként GASGASra rakott Lectron karbit tesztel benne a srác.
Triálban bámulatos:
http://youtu.be/_oNNjHlKOxo
Ezeken nem tudom tényleg ő van-e:
http://youtu.be/mtot9ijyuNs
http://youtu.be/yhpo7mox0gw
há má megint báncsátok szegény szeptembert ...ööö..szentembert
Déw annyira véded..
ez tetszik...
és ha megjelenne nálad 6-810 emberel.. (az hogy veled vagy nélküled az nem is számítana.,de aztán tolná föl a videó ide is oda is..cime meg az lenne hogy a B .....enyei motorozás .. az is kafi lenne??
akkor is ilyen szép ÍÍzessen beszélnél tevékenységéről..
itt szerintem főleg csak a cimmel volt az igazi baj.. de ezt nem tudja felfogni az idiótálya.. szép csendben el lehet motorozni.. és ahogy valaki is mondá .. nagy falkában a közúton szabályossan közlekedő motorosok is kiverik a biztosítékot.. nem hogy az csendess erdőben ország világ fézbukra felrakni
" videóit pl amiben bemutat/tesztel valamit, meg szoktam nézni, mert szerintem értékek, próbál átadni valami tudást a maga módján"
ezek tényleg becsülendők benne
ezután se tudjon!
Nem lehet el itelni egy embert az itteni ismertek alapjan ,habar eleg jo mervadok az irasok,hogy ki ismerj egy embert
En nem ismerem szemelyesen, csak abbol tudok itelni amit latok (ha nezem) videok meg amiket ide ir. A zarinak szolo szosszenet, meg az amit az elmult napokban ir (full polkorrekt szoveg) teljes ellentete egymasnak. A ficko folyamatosan megjatsza magat ahogy epp az erdekei vagy kedve diktalja.
Ragozhatnam, de minek. Igy is tul sok ido ment el vele.
Minden relatív és nézőpont kérdése, stb.
Akár ugyanezt a példát felhozhatom egy motortípusra is, ott is igaz ugyanez, ugyan úgy működik az ember gondolkodása, a döntéshozás folyamata, csak az értékrend más mindenkinél, ezért hozunk különféle döntéseket.
Azokat a videóit pl amiben bemutat/tesztel valamit, meg szoktam nézni, mert szerintem értékek, próbál átadni valami tudást a maga módján, írtam is, hogy ezeket jónak tartom,
s szerintem magát a kezdeményezésre, hogy tudást/tapasztalatot átad nincs az a motoros aki azt mondaná, hogy ez nem jó.
Természetesen nekem is van, ami nem tetszik a tevékenységében, pl az egyéb videókban viselkedés, csapatos hajtás, stb de van olyan is, amit jónak tartok.
Van egy olyan elképzelésem is az egyéb videókról és viselkedésről, hogy céllal olyanok amilyenek.
TV híradó is céllal van tele halálhírekkel, negatívumokkal, ott is lehetne mást/másként nyomni...