Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyàri gumit meghagynàm nyàràra..Valami Michelin enduro compatition...Fím es,tuti nem jó nagy sàrba...
Viktornak nem jött be az a gumi ha jól emlékszem. De majd ő megerősíti.
Ms5..
Zari!! Melyik az ms3 utódja???? Az az jó sàrban sziklàn ,gyökereken,,????
Kitapintható karcolàs nincs..Inkàbb csak polirozta idàig...Merf fényes a csík..
A szervezetet nyártól télig kell edzeni és szoktatni és akkor nem kell szenvedni hogy a legcsoved kihűl.Nem szaladtam 2 hete és a minap este kimentem a többiekkel szaladni egy 13km -ert...es -11 fok volt amit nem nagyon szokott meg.Kicsit érzem a torkom de nincs baj vele.Mondjuk nem úgy futtunk ,hogy nem kapok levegot...hanem az aerob zóna. .beszélgetni lehessen.
Lehet télen is motorozni, de én kihagyom...megyek síelni.
Kimentem ma a mínusz ellenére egész jót is mentem, nem is fáztam, egy gond van csak, bekapkodtam a fagyos levegőt, ez a tüdőmnek nem tetszett...
nem tudom aki hidegben nagy tempóval sportol ez ellen hogy védekezik.

A motorba be kellett volna rakni egy nagyobb FF, mert így sehogy nem volt jó, ha tűt tettem feljebb 3/8 gáz körül sokkalt be, ha leraktam meg felette végig szegény volt,
ez a lerúgatott 5-6 éves felkeményedett csavaros gumi sem az igazi, rengeteg helyen csak kapar, mivel már csak anya van rajta, a csavarból semmi,
előre sem ártana csavaros, volt jó pár meglepi kanyarokban, lefelékben meg imádkoztam nehogy keresztbe fára menjek...

Az tény, hogy már a téli bélelt kesztyűbe is nejlon kellett, hogy ne fagyjanak le az ujjaim tempóba, de felül nincs rajtam több cucc mint
tavasszal az esőben, sima hosszúujjas póló, protektor, rajta egy "mez", s azon egy esőkabát.

Ez a két videó mindent elmond a talajról és a mai levegő hőmérsékletről, látszik ahogy kifújom a levegőt, egyik feljáróba meg félig full jeges a talaj.
http://youtu.be/R2SqSxvAk30

http://youtu.be/0-PjByghG3M
ha ki kell cserélni nem örülök neki, mert macerásabb, mint egyet, meg többe is kerül
Egyébként nekem szimpatikusabb, ha lánckerék oldalon 2 csapágy van.

A távtartót, mennyire ette már be a szimering, nézted-e?
Nem tudom jó lehet-e rá...nézz utána.
Fejidomom nincs, amim van azok használtak, kivéve egy első sárvédőt, ami új.
Ezt nem írtad a használt idom ok, vagy csak új felel meg?

07-09 tuti jók az idomaim, de lehet 11-ig is, 06 ra nem tudom mi jó ezekből.
Megnéztem, ami van:
Egy komplett(ültetett) ülés jó erős huzattal.
Fekete villavédő, fehér hűtővédő/oldalidom. fehér hűtővédőidom, fehér farokidom,
komplett bújtatós légszűrőház, oldalidomokkal légyszűrő gumicsonkkal,
hátsó teló sárvédő műanyaggal, van egy fehér KTM első sárvédőm(gasgason volt),
ezen kívül egy új/bontatlan 11-es polisoport fehér első sárvédő.
Ha érdekel valami keress privátban, lefényképezem/(megmérem ha kell) mondok árat és eldöntöd kell-e.
Nincs hideg......Csak motorozni......
Epp most vegeztem a hatso tarcsavedo felrakasaval:-)
Nekem.van egy smpro hátsó kerekem. Lánc oldalon dupla van benne. Sima hagyományos csak kettőt rakták egymaselle. Attól lehet a serkoba nem olyan van. Hideg van.otthon?
majd ha cseréled érdekelni fog
az a vékonyított kivitel vagy dupla árban van
Ha jól tudom az oldalidom passzolna rá meg esetleg ha lenne fejidomod,hétfőn felhivom a gerecsét mindenképp
Felraktam ma a hàtsó tàrcsavédőt....Jöhet a tavasz....Déw! A lànckeréknél dupla csapàgy van...Te örülsz az ilyen dolgoknak?Ugye..Engem nem érdekel...Utoljàra égy 2000 és cr 250 én cseréltem.....
Miért nekem.valaszoltal. én.leszarom az oldalaitokat. Még téged is. Ide szoktam benézni. Itt ki is merult.
nem látok most profilképet nálad, de a leírásba berakott képest se.
Azaz lehet még se sikerült.
Kérdezd meg gerecsemotor-t. Nekem lenne, de csak 07,08,09 re jó, 06 ra nem.
Jó szándékkal jelzem neked, hogy hardenduro csoportod nyilvános, bármelyik facebook fiók bele tud nézni, nem csak a tagok.
Ha zárttá szeretnéd tenni, állítsd át titkossá.
Melyiket irigylitek a fotóról? Utáljátok őket,mégis az oldalaikat bámuljátok és kutakodtok.
A kép a megszólítás, tehát (Kedves Ferenc). Engem nem kell keresni, mert nem bujkálok, ha pesten járok, beugrom hozzád ha ennyire hiányzom. Ha a Facebook közösségi oldal létszámát kisebbnek érzed mint a Gas-gas fórumot, hát el kell hogy keserítselek. Aztán hogy melyikünk hol és mennyi képet videót oszt meg, szerintem ne menjünk bele, mert van aki "más szemében a szálkát is meglátja, a sajátjában a gerendát sem".
Ez igaz
De te sokkal.nagyobb kart csinalsz ott a jelenleteddel es azzal a rengeteg haveroddal hogy odajartok. Te se tedd. Ne jarjatok oda! Es akkor nem.lesz foto .
Üdv
2006-os EC 300-ra keresek idomokat üléshuzatot egyéb alkatrészeket!
"A Nemzeti Lovas Színház Hófehér és a hét törpe című, tobozmiriggyel fűszerezett szürreális musicalje új értelmet adott a „kegyetlen színház” fogalmának. Olyan volt, mint felriadni Cinkotán, miután az emberrel elszállt az éjszakai busz. A művészeti lórúgás után három nappal se tudom még, titkon nem egy CIA-kísérlet alanya voltam-e"

"nincs reménytelenebb, züllöttebb és felelőtlenebb ember annál, mint aki a Nemzeti Lovas Színházat látogatja. Ez lehet az a hely, ahol a lovak szégyellik magukat az emberek helyett.
Ezért amikor felkértek, hogy kritikát írjak a Nemzeti Lovas Színház Hófehérke-musicaljéről – a világirodalomban rendre a Sátán tesz efféle ajánlatokat, mint a szerkesztőm –, A Sakál napja bérgyilkosának mondása jutott eszembe: olyan meló ez, amit életében csak egyszer vállalhat el az ember, utána vissza kell vonulni. És a gázsi jó eséllyel rá is megy a poszttraumatikus stressz-szindróma terápiájára."

"Idegesen kattintgattunk hát a jegyfoglaló rendszerben, csakhogy az első sorban ülve áldozhassuk fel magunkat a kultúra vágóhídján, a luxusautóval érkező öltönyös menedzserek mellett, ott, ahol legjobban érezni a szarszagot. A Kincsem parkba megérkezve már annyira fel voltunk ajzva, hogy az ügető büféjében menten kikértünk három sört. Nos, a szünetben már hatot kellett. Adtak még forralt bort és töményt is a családapáknak, bár ehhez az estéhez az éter lett volna a legmegfelelőbb."
Hát igen, nem egy szívderítő téma. Vannak más lájtosabb, írásai is a pasasnak:

http://hvg.hu/kultura/20161212...