Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarsz innen eltakarodni?
én is úgy látom hogy ezek a gyökerek miatt lesz vége lassan mindennek még a soft endúrózásnak is
régen sose volt bajunk a helyi néppel(nem is ugrááltuk szét se az erdőt se a mezőt) volt hogy pálinkával kínáltak fent a hegyen minket a pásztorok-őstermelők
idén meg már kássel hadonászott a pásztor hogy húzzunk a gecibe innen, vadászokkal is volt némi affér, plusz ki lettünk tiltva olyan részekről ahol évek óta az utakon és csak az utakon motorozunk
sok köcsög szétugrál mindent utána meg vigyorogva hazamennek.......
aki szopni akar az keressen olyan feljárókat amiken az erdészek huzigálják le a fákat itt nem fognak nagy pusztítást végezni, és ott tényleg lehet szopni....
Az ehez hasonlo orakig egy helyben.baszakodo hobi vidam.mokusok miatt zavarjak el.lassan.mindenhonnan.a nepet. Vigadnak.uvoltoznek ki bepakolaskor. Orditoznak az erdoben. Sehol se jutnak fol csak.miutan szetdurtak a fel.hegyoldalt. keptelenel.csendben.hussanni az erdoben. Kulonosebb rombolas es ajvekolas nelkul. Ezert megy ez az idotoltes szep lassan a levesbe. Divatmotoros.
Feletek.is bejott a tavasz. Kornyekeden.kirajzottak a cimborak. En.most( is) benyaltam.a menetelt. Konzervalom a vasat sajnos megint egy idore. Pedig ajandek.ido van. Holnap tudnek.menni de senki se jon mar.mehetek vissza csicskafoldre. Robotnak. Kutyaszarnak. Most is 15 fok van. Hihetetlen. Kar hog nincs itt helyben egy hegy. Siman lehetne egyedul motorozni mint devnek.
Holnap megyek motorzni.Mi a fasznak vegyek uj motort mikor tudok kolcson kerni mastol is..haaaaaá neeeem
csak nem a vasárnapi 10órási misére gondoltál te is..
mert oda sima alu heggesztő kevés lesz.. oda isteni beavatkozás is kell ám
Na majd a hetvegen megnezem a lezuzott exct mert sejtem hol fog megjavulni.. :-)
igy igy kértem is hogy irjátok mi fály.. de miért pont velem kapcsolatban
tudom.. mert mondták de nem baj. téged is igy szeretlek ahogy vagy..

tegnap volt egy izé.. ha fele idős lennék is öregebb lettem volna mint ő...
na ő kicsit hogy is mondjam finoman...elfáradt de aztán már ilyenkor spirálba kerül az ember.. és vonza a bajt..de hál istennek azon kivül hogy sokszor jött úgy lefelé utánunk hogy motor rajta is csúszott meg alatta fölötte birkózott hasztalan.. mert a technikát nem igy győzi le az ember...
1szer bocsánatot kért hogy elbassza a motorzásunka.. mondta a miénket nem .. max magának csinálja a gondot meg a + feladatokat.. amiktől nem lesz neki könnyebb
,de mégse ő csukta össze a motort..
hanem egy másik havere.. pedig mondtam is.. az utolsó akció előtt..
ez a szikszdélyz retpető.. ide csak az jöjjön aki úgy érezte hogy a nap neki nagyon qrwára ment... akinem az meg mennyen jobbra fel a kerülőn...
na én úgy jutotam fel ahogy a népmesébe a csávó..
na fííjam..mennyél fel mind a két nyomon ,de úgy ám hogy egyen sem jössz vissza..
na a motor az már fent volt de feböffentem a legtetején a nagy kriályságban... én lecsúsztam a 8 méteres falon seggel..
majd a jobbos kerülő nyomon felsétáltam felállítottam (bazifárasztó motor nélkül felmenni az tuti)a motort és gó tovább

majd jöttek a többike.. azok is bemutattak ezt azt.. de a legkeményebb az az vot hogy egy 5ös bekflipp után a motor a 10m végén az oldalára landolt.. na ott a segédváz de ez már akkor volt mikor 10 perc múlva a kocsihoz érünk..

de ezek mind mind elfértek a napban.. mert öszességénben geci jót mentünk. most is

le sem merem irni hogy milyne az úly (123.dik )szupergumi neve..
Te kerdezted mi faj, hat megirtam. A kutyasakat pl mar kihagyom mert a tema nem erdekel annyira hogy kuzdjek, viszont a motoros temanal kenytelen vagyok mert a hozzaszolasok zome a tied es nem ertenem hol tartunk ha nem olvasnam.
szeretnéd elolvasni és meérteni minden irásom...
nemsoká jön a kari..(a karácsony) és kérd ezt a lyézuskától. vagy allahtól vagy mózestől vagy a faxom tudja kitől.. de ne tőlem
Epp ezert nem megyek a sracokkal Zarandba motorozni. Csak rabolnam mindenki idejet.
már megint tévedésben vagy...
tőlem mehetsz cetkával gasszal ktm el vagy az új bétával is..
ha jöszz okés ha nem akkor kimaradsz...ennyi....
mindég na az hogy az ember és akörülötte lévő emberek rotálódnak...minden időben más volt...
általában egy 2-3-4 évente ezek a dolgok változnka...
ott vannak a nyír1háziak kömények...annó nem tudtak együtt menni.. akkor motorztam a köménnyel...most tudnak.. most nem motorozom egyikükkel sem...
volt idő hogy pöstiből jöttek...aztán eltávolodunk... eltávolodtak a motoros dolgaink... aztán mikor rájött haver hogy jarvisz az jarvisz...azóta nem veszi fel a telifont nem jön..
de nem gond..ha valaki nem akar.. ne jöjjön...attól még haver marad.. örökre.. a szívemben....nem gond hogy nem beszélünknenmm jön.. szép idők voltak...
volt idő hogy az itteniek volt ak el.. aztán visszatértek.. aztán dumásokkal is voltunk.. .. eztán most emezek jönnek...
Szali az olyan szellem igazi szellem... sokaszor visszatér. akkor gecijókat megyünk.. aztán eltűnik.. viszatér.. ezt is elfogatdtam...
egy a fontos. a hobbidat úgy kell megélnicsinálni hogy ne okozzon streszt!!! különben nem jól van csinálva

bakker 5700nál tartassz.. azért új géped is lehetett volna thawai...
úr isten hogy fog majd fájni a tudat mikor rájössz hogy pont uyan ott tudsz leve motorozni...
és ezel semm igond nincsis.. legyen minden évben új motorod vagy kettő is mint Szaléinak.. ha van rá keret nem fáj sehonnan..gÓÓÓ
de ha nincs.. optimalizálni kell a dolgokat..
én legszívesebben hawaira járnéknyaralni egy 300nm házban laknék lenne egy hangár méretű garagém teli 5 gangos sx-f 450ekkel
lenne egy jó feleségem egyy jó qrvám és egy qrwa jó társalkodónőm aki maszirozna meg dumcsiznánk...és mind a három egyszerrel ,nem lenne baj ha iemerik is egymás....
most ehelyett van ami van.. de nem vágyom másra mert jó ez is... ezek a mostani körülményeim ezeket a dolgokat engedik...
de boldog vagyok.. mert olyan tipusú vagyok.. elégedett tipus..
1 a fontos.. a rendelkezére álló időt pénzt arra költöm amire szeretem..és úgyosztom be ahogy jó nekem.. nem sirok nem rivok...
minek
Hasznalat fuggo.
Zsir videoival a baj hogy tragar sokszor es feleslegesen bo lere ereszti a dumat. Nem feltetlen beszrl baromsagot csak rabolja az idot es tiszteletlen ahogy zari is irta. Az orrturasra meg nincs mentseg.

Javara szol hogy lelkesen kesziti a videoit es igyekszik is tartalmat tenni bele.
Pl mikor valaki hablatyolva ir, hogy alig birom elolvasni/ertelmezni ;-)
olvasd végig figyelmesebben.. nem én néztem meg
hanem Golden...
az én időmet tv ne m rabolta soha és nem is fogja
mikor egy 1,5 évet ide járt. akkor sem rabolta.. jót mentünk jókat nem is keveset...csak aztán elferdült nagyon a stílusa.. és az utolsó heca mikor együtt itt voltunk.. akkor lett az hogy betelt a pohár a többieknek...
az én poharam olyan .. üritem ha kell sűrűn hogy ne teljen be........ aztán ha úgy érzem elég már nem tartom oda egyáltalán..szóval igy nem is tud betelni
Az elég szar ügy lenne ha 250 óránál mindent cserélni kellene.
En ezzel au idoelvevos dologgal ertek egyet. Sok.massal.nem. de annak.nincs jelentossege. Jaxi lehet erre is gondol mikor uj gepet szeretne. Nem akarja a baratai idejet elvenni szerelessel vagy a teknika "butasaga" es az o plusz ugyessegenek esetleges hianya miatti nehezsegeivel . tarsai idejet pocsekolni... Vannak emberek akiket nem.zavar sot eszre sem.veszik hogy raboljak az idodet a szokasaikkal. Vannak akik tisztaban vannak vele . nyaron.megesett egy tavolrol hozzank.latogatoval. sajnalatos es fatalis muszaki hiba miatt eleg sok idot adtunk.neki. viszont jelêt adta annak hogy tudataban van a dolognak! Ezzel tudta kompenzalni valamejest .... Viszont van.aki tudomast sem.vesz rola es valtoztatni sem ohajt. Sot te erezd magad kellemetlenul idorablasa kozben. Szerintem.ha valaki megtanulja felismerni mikor veszi el masok draga idejet es ennek megfeleloen viselkedik. Sokat javithat sajat .masok alltali megitelesen.
A 12 est meg vettem 4000 euroba es meg ra volt koltve a felujitasokra es a sok aprosagra tobb mindt 1700 euro.Csak a teli felujitas 700 euro volt..es ugyis egy kopott vasdarab maradt.Aprosagok amelyek nagyon dragak,nagyon viszik az erteket fel.Ha utana szamolsz egy uj motorra 1 evig a beallitasoskon kivul nem kell költség pluszba minim..
A masik hogy akkor eri meg uj vagy par oras motort venni ha evi legalabb 120 orat motorozol..2 ev alatt 250 óra. .a 2T pont akkor erik oda hogy a blokkba minden cserés lassan...es nem csaka blokkba..lanc,tarcsak stb..
Kimotorozod es eladod es amit veszitett az arabol azt kimotoroztad...es megveszel egy ujat.
Ha keveset meszakkor nem eri meg ujat venni mert sokat veszit az arabol es nem hasznalod ki.En az iden keveset mentem es azt is a nyar kozepeig kb 55 orat de a tavaj is es az elott is 150 orakat mentem.
Es hamar enyit ra kolt az ember akkor legyen jo a motor.
A dobigalasokkal ugy vagyok ,hogy nem szoktak flippelgetnia a motort..nagyon ritkan dogom el.Azert kell 2 T hogy birjak vele es legyen kezelhető es ne vigyen ahova akar
Jovan mester..akkor veszek egy cetkát hogy nyugodjon meg a lelked.
Vikk..az hogy te mit akarsz az mas..hogy meg nezel egy videot ami 20 perc azt te dontod el es nem tv rabolja az idodet..te vagy a marha ha ugy erzed kidobtal 20 percet az idodbol es nem tv. {oy2,
emlékszel mikor izéék késtek egy 2 órát.. mi gem hothagytuk őket és viszamentünk értük.. na az hogy fájt nekik.. pedig 100x ezerszer mondtuk már .. ne igy csinálják..
a késés az pont olyan mintha egyfeszt csúnyán beszélne velem valaki.. szóval pont úgy megengedhetetlen...
késés ..szarul felkésztet motor... csúnya beszéd...és mi az még amim megengedhetelen ey motorzáskor??

na halljuk.. kinek mi fály a legjobban..
erről csak annyit.. tegnap is... haver a 2010 exc 300assal pont ugyan ott jöt fel mint én a 2013as sx-f 450 illetve a másik haver a 2017 exc 300assal....
ugyhogy ha valakinek nincs lóvéba keret.. úly gépet venni .. mert család munkahely életkörülmények nem engedik meg hogy nagyobbb lábon éljen.. simán egy olcsóbb motorral.. kicsit takecolósabb ban ,többet kell simogatni motorozások után.. de pont ugyan ott jön...
erre a Bontós tiálkirÁly a legjobb példa.. mert ő egy 2007 4t tank 510es gépel a kis 80 kilójával és nem 190cm es magasságával.. is pont ugyan ott jön el mint mi.. csak van hogy ő hamarabb ér fel..mint jó páran a szuper 300asukkal
ugyhogy ha pénz spórolás meg minden.. a bontós féle szerkót olyan 1300 euróba meg is van.. és mehet a menet .. a maradék 2600 euró különbséget meg dobáld rá caládra házra.. de motorz6olminde 7végén miközbe a pénzt sem Qrtad el teljessen a csemetéktől..

meg ne tévedj hogy a 2017 exc vel.. ami aztán hó de nem 4000 ályró lesz.. majd te valahol is kétszer jobbban fogol tudni menni.. jó ha egy szösszenettel magasabbra jutol majd.. de az is lehet hogy még addig sem... mikor meg majd repül a drága vas.. és törik szakad.. mint tegnapp havernak is a szuikszdélyzreptetőben.. egy 5 bekflipp után az oldalára landolt.. na az aztán az uj géppel.. fájna csak igazán...

ughogy törkekedj az optimumra..
család motorzás barátok.. és a beosztott pénz és idő+ ház..+ futás + edzés a fagyikkal...
ja plussz fórumozásra kidobott idő
hály kolbik..

na...
múltkor mondja -nevet nem irok ki- Golden
hogy megnézett 1(legalább is egyet beismert ) tévé féle videót, de az valami 20perces volt.. ugyan ez a kocsiban észosztóst...
azt mondta végignézte..majd mikor vége lett az sem tudta miről volt szó, mert azt mondja se keze se lába se füle se farka videó, há mondom akkor a 20 percet az életedből kidobtad?? akkor mi a fasznak nézted megy 1általán
hát ennyit a ki vesz el az életéből kinek dumát.. tv úgy vett el Golden életéből fél órát(mert igazhogy 20 perces videó- de 10 percig beszéltünk róla hogy fel tudja dolgozni a történteket tehát ) fél órát úgy vett el hogy észre sem vette a margit hogy átbaszák , mehetne a kékfénybe hogy feljelentés tesz mivel őt megkárosították 30 percel

de itt sajnos tvé belefutott abba is hogy csúnya beszéd...
belefutott abba a dumába ami az 1más iránti tisztelet és csúnya beszéd illetve a hazugság olyan mértékűvé tétéle hogy már hülyének nézi a másikat szintű, ami azért valjuk be 1 idő után zavaró
engem ezért is törölt z ismerősei közül a hardendúróról meg mindehonnan ahonnan tudott..pl a senkit sem hagyunk ki a motorozásból topikból is
mert épp egy tiszteletről hadobált aztán megemelíettem a másikkal való fasszopó mi van veled buzi stb ordenáré viselkedését ami szerintem társaságban de még egymás közt is tisztelet legmesszemenőbb elhagyása, szóval..ilyen tak ne hablatyoljon hogy a csúnyabeszéddle nem vesz el semmit.. de elvesz.. elveszi az ember mélóságát...
és a méltóság ha igy elveszik.. az gáz...
itt ezért is szüntették meg a tv féle szuperhaver dolgokat...
de szertjük tévét.. imádjuk olyan jót elbratyizunk vele.. 2-3 5 percig is.. csak aztán ennyi .. motorozásban meg aztám főleg ennyi...
örülünk hogy örül.. és ez nekem örömet okoz. igy távolból..tisztelettel.. ez már fain