Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sok duma nem idorablo?

Ne filozofalgassunk hanem motorozzunk mert jo ido van.
Ez kurvara igy van. Be kell ismerni tv ez kibaszottul igaz!! Mikori video ez?
nincs igazad! ferike megaszonta h reggel 6tol este 11, éjfélig kell doogozni!
vagy mi :)
http://youtu.be/bYxcKYd5cnE
Nah ez jó....
Abszolút egyetértek veled! Nekem az aszfalt motor is nagy kikapcsolódás. Semmi máshoz nem fogható. Remélem minél hamarabb lesz motorod!
MIndennek van ertelme az eletbe..Eladtam es nem banom,mert tudok ujabbat venni,adtam egy lehetoseget masnak is,hogy orvendjen egy jo motornak.Kertek es adtam,mert ez egy targy ami mar kiszolgalta magat nalam es ugy ereztem ideje meg valni tole.Probaltam Zari szerint meg gyogyulni de ez hitvanyabb mint akarmilyen alkoholizmus vagy drog,avagy olyan ertelembe,hogy adja az adrenalint es majd oregsegemre,ha esetlegesen el kerulok oda,majd fogok emlekezni valamire...na pont ezekre a pillanatokra.
Az a szitu,hogy az eletunk javat ,lelket pont most eljuk,van 2 szep egesseges gyermekunk,van munkank,dolgozunk rengeteget,hogy eljunk es kicsit elvezzuk az eletet.Nem cigizek,es nem is szok,es a koltekezest is nagyon megfontolom minden nap es pont azert,hogy ezt a motoros almot ,eleterzest heti par oraba tudjam elvezni.Tudjak elni hetvegen par orat,legyek eggy a termeszettel mert ez segit es ez ad erot a mindennapok nehez es hitvany perceiben.Ugy erzem ha nem motorzhatok nem vagyok ep ember.Valami hianyzik az eletembol es ezt mas nem potolja.Lehetne maskent is de ha mar itt lakunk a paradicsomba akkor miert ne eljek a lehetoseggel.Mas el szivarazza es el issza ezta penzt amit en pont erre takaritok meg es meg nem is erzi magat frusztraltnak mert ez a termeszetes holott en idos koromba fogok emlekezni olyan emlekekre amike a haverokkal motorozas kozbe meg eltem,vagy a nagy pofasokra,motor usztatasokra,kacagasokra,bulikra,stb...de az aki napi,honapi szinten iszik es szivarazik annak pici emleke marad meg ugyan errol az elkoltott penzrol mindt pl nekem semmi olyan emleke nem marad amire igazan buszke lenne es azt mondana ,hogy ujra megtennem ezt es azt.
Szerencsere vannak segitokesz emberek kozottunk es tamogatnak abban amit imadok,szeretek es akarok.Tamogatnak moralisan mert tudjak,hogy a penzt nem lehet meg enni.
Eper cimboraval el beszeltuk a minap,hogy eddig legalabb egy X6 os arat el motorzta o is,es ujra elmotorozna...Na en is igy vagyok vele es azt mondtam,hogy ha most feladom akkor mindt egy disznot le is vaghatnanak,mert foloslegesen dolgozunk,csak hogy vegetaljunk.Valamiert kell elniItt vannak a gyerkocok es most nekuk arra van szukseg,hogy jatszodj veluk es szeresd.Leszarjak a penzt,csak a csaladi joletet latjak es erzik...ezt kihasznalom es meg par evet tudok motorozni mert utanna majd kell a penz az iskolaztatasra,a tanulasukra es akkor mar tutti az lesz az elsodleges,hogy az o jovojuk jobb legyen.Hiabab ullok itthon gorcsosen ,idegesen,mergesen,mert attol jobb nem lesz nekem sem es nekuk sem.Minden aron szeretnek motorzni,de nem olyan aron ami a csaladi jolet rovasara menne.
Lehet hujen hangzanak bizonyos dolgok,meg azt mondjatok ossze vissza beszelek,de azt a penzt amit eddig elmotoroztam ujra elmotoroznam es ujra.Nem kell nekem uj kerites,uj auto,nagy haz,sok penz meg baromsagai...az kell amitol ebben az egy eletben jol elek es jol erzem magam.Erre kemenyen ra is dolgozunk es a gyerekek a mindenem melett brobalok egy alomnak is elni ha mar kaptam ezt az eletet valakitol valamiert.
Így utólag, akkor semmi értelme nem volt eladni a motort?
Hahaha tetszik miiii
Na az a szitu nem hogy kigyogyulni..de mwg betegebb lettem ...
Ezen a feljaron fel lehwt 2 essel is siman menni de ajkor jobban kell tornaszni a motoron..3 ba meg olyann a tempo hogy mar kell a jobb futomu mert repit felfele.
A 4T is pont ugy megy fel mint a 2T...de a rájder is jobb talán.
Előbe huncut a feljaro....olyan mintha a 10 emeletes tetjere neznel fel ..
hály kolbik..
Jaki faxa a videó.. kb én is ugy gondolom mint González úr is...
de ahogy nézem először az a motor típus ment föl amivel nem is lehet endúrózni .. ha jól hallomlátom...valami négytéjj retek

de az tény és való a hely az kafi nagyon...
jó hogy messzi van. mert különben odaszoknánk
ha jól látom ez akkor 3dikban van?? a négyté is??
Én ahogy nézem egy gyári futómű meg egy gyári motort elég erre a terepre, nincs ennek olyan tagoltsága, hogy lépten nyomon dobálná el a motort. Inkább kell egy pilóta, aki nem csámpázik, és a nyomon tud haladni, egyenesen felfelé.
Na ide kell egy jó futómű, meg egy kurva erős motor, aztán hagy szóljon típusú feljáró, azok közül persze nem a gyerekjáték kategória, igencsak meredek és hoszúúúú.
Nekem jobban tetszenek a cikicakis technikásak, ahol nem lehet így felmenni.
Köszi a pontosítást!
Igaz!
A Jaxy féle videó elején látható Amber Fields el való menet?
Nem.....Ezek még az elvonàsi tünetek....
Viszaesett a gyogyult?
Ugyanaz a feljaro...tobb nezopont...meg a mikor Zsir itt volt
http://youtu.be/iYjjJpBS8rQ
még egy menet és megszakadpk..

múú
múúhahaha
Várjatok már meg a menetellel
Nem gyári a lyuk, múltkor már kiderítetted, számomra.. Csak a Ktm-en gyári..
közös izsmerőzsünk lecserélte a régi szarját.. most már új..zarja van neki is :-)
holnap letöltünk egy telepítő filét a ventillátorára.. aztán felinstallálom pikk pakk
aztán már lyöhet is.. menet..lya most már nem kell egy vödör benyát sem a hátáűn hoznia.. aztán a nap végén még koncsorogni a többitől.. mert ezek a 14 utániak csak kevesebbt is színnak
már mint nem az ember.. hanem a 300as kéktéjj
ja nem a tiálkirályra gondoltam..