Meg meg sem kaptak a motorokat..Zsoltika ezelott talan tobb mint 1 honappal azt mondta 2 het mulva kapja meg...szoval nem tudom ,hogy alakulnak a dolgok.
hát ennyi .. tényleg csak ...ennyi...
semmi hozzászólás a vaddisznós sztoryhoz..de látom ezt az idiótát megint beszélitek.. nem látom hogy mi van mert letiltottam és nem látom ha ir.. de azt hogy ti válaszoltok neki.. azt igen...
ugy sem fogja felfogni... minek is irogattok neki??
de ti dolgotok...
Madri.. faxa a kép...és csak tizen pici....
ennyi emberrel mindent lehet csak motorozni nem
goldentút.. miért nem goldentooth lettél ??
fainak a disznajos képek
a 20 is jó de ahhoz utakon kellene menni, és nem az erdőt szétrúgni
pl erdélyben vannak olyan fakitermelő utak hogy leszopja magát az ember már akkor is ha csak felnéz rá
Ezt nagyon szépen megfogalmaztad. Szerintem akinek szántad, nem fog reagálni a dologra. Esetleg majd jön az irigy vagy dumával. Sztem amúgy Zsír egyik kategóriába sem sorolható. Csak egy komplexusokkal küzdő unatkozó szerencsés flótás.
Tv. Kozszereplo van tobb kategoria. Maradjunk a motorozasnal. Pl. Jarvis.Walker. Ricky. Buba . Gomez . stb... Nevezhetjuk oket sztarnak! Tudas es elert eredmenyek.tukreben.erdemeik megkerdojelezhetetlenek! Gyakorlatilag beirtak magukat a halhatatlanok taboraba. jogosan! Masik kozszereplo csoport. ... Celebek. Gyozike. Kiszel tunde. Subert norbi rubint reka. Fekete pako. Stb... Semmifele eredmeny. Pusztan media felhajtas szulemenye. Egy mestersegesen. onmaguk vagy tomegek alltal gerjesztett torzo. Leginkabb haszonszerzesi cellokkal mukodo valami. Kihasznalva az emberi hulyeseget. Lasd update ehetetlen szar. Mondjuk rubint rekanak vannak erdemei mert tomegeket mozgat rendszeres tornakkal. Igaz mogotte komoly haszonszerzesi torekvesek lapulnak. Uzlet. Azert a legtobb celeb erdemei a nulla kozeleben ki is merultek. Vagy vannak meg az atlagos eletet elok . pl en. Joska pista. Es meg nagyon sokan.masok. semmi extra. Sima hetkoznapok. Neha hobbi. Munkahely. Stb... Te kozszereplonek vallod magad. Kerdes. A fent leirtakbol melyik taborba sorolnad be onmagad. Mint kozszereplonek nyilvan megvannak az elkepzeleseid. Kerkel oszd meg ... Mint jelentos nezetsegnek orvendo kozszereplo. Sztar vagy vagy celeb? Te hogy latod? Amikor otthon egy hosszu nap utan.az arcod torlod es elotted a tukor. Mi jar a fejedben? Pl miutan egy komoly karakteru hatarozott ember rendesen.elkuld a budos faszba. Min.gondolkodtal el ha elgondolkodtal? Vegul. Ismet ide irom hatha tobbszor eszedbe jut. Ne jarjatok oda. Ne szervezz oda tobb embert. Ne hivogass sorban embereket mikor mar amugy is sokan vagytok. Jarj egy max ket baratoddal. Es ha ott vagy ne reklamozd. . buek
Kérdés:
Varga Zsoltit meg Kovács Ervint láttad már motorozni a 2017-es BETA-al amivel versenyeznek jövőre?
Tényleg a sörös doboz/üveg nem ment szét?
De azert a -18 már elég ocsmány
ezt te sem gonol6od komolyan
semmi hozzászólás a vaddisznós sztoryhoz..de látom ezt az idiótát megint beszélitek.. nem látom hogy mi van mert letiltottam és nem látom ha ir.. de azt hogy ti válaszoltok neki.. azt igen...
ugy sem fogja felfogni... minek is irogattok neki??
de ti dolgotok...
Madri.. faxa a kép...és csak tizen pici....
ennyi emberrel mindent lehet csak motorozni nem
goldentút.. miért nem goldentooth lettél ??
fainak a disznajos képek
pl erdélyben vannak olyan fakitermelő utak hogy leszopja magát az ember már akkor is ha csak felnéz rá