Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendhagyó videó: Jarvis felüti a rezót, majd szerel is
öregszel
a motor is olyan mint a pina, egy idő után megvan az a rutin hogy nem bénázol az újjal sem
Értem, köszi!

Örülök neki!
(nyilván a tudok az relatív)

Abban, hogy bizonyos dolgok amíg eddig nem mentek most egy ismeretlen motorral elsőre simán összejöttek. Komolyan olyan volt mintha egy év gyakorlással több lenne mögöttem. A másikkal persze ugyan úgy nem menne megint. Ennyit tesz ha célszerszámot használ az ember azt hiszem.
"elhitette velem hogy tudok motorozni"
Ez miben nyilvánult meg, mit éreztél?
Hixpania Hard Enduro || Graham Jarvis Hard Enduro Onboard

http://youtu.be/3f_RMz51O2Q
Sok kellemes együtt töltött időt kívánok!
Nem egy, hanem ket 300assal mentem :-) azok is 2016osak es tok mas volt a ket motor.

Pont azert mentem veluk mert meggyoztek a sracok hogy endurozni kell egy oda valo gep.
Az enyem. Azt a porobak alatt is ereztem hogy endurora a 300 nagyon jo csak nem ereztem semmi vonzalmat. Mikor neztuk a motort az egyik helyi sraccal azt hitte az elado o veszi meg mert en unott keppel altam csak. Se a ktm marka se a 2t nem valt ki belolem heves erzelmeket.

Ugyan akkor mentem ma vele egy kis kort ovatosba (nincs rajta semmi vedo) es elhitette velem hogy tudok motorozni. Piszok jo enduro motor. Ugy hogy marad. Koltok ra meg egy picit (qvasokat) es mehet a hardba.

Palyazni viszont marad a 449 mert ott az sokkal jobb. Nekem legalabb is.

Idomszett is lesz ra.
ahan..értem
a múltkor irtál mindenkétséget kizárólag olyat hogy mentél 1 három100assal,de neked eszed ágában sincs lecserélni...
ahan értem

most akor ez a tiéd.. vagy a tiéd lesz ha eladod a técét?? magy ez az áltlad ismert srácoké?? vagy mi is ??
mert ha a tiéd akkor gratula hozzá...
figyu..most már te is kátéjemes buzi vagy...múhahaha
a sok gaszgaszfórum olvasás 6ása
figyu.. va neladó játszós fehér idomszettem.. postával 1ütt 10 rugó...
a gyárit meg vedd le szépen és én meg is veszem 1ből
jóÓÓ?
ne kelljen kétszer mondani

ja ne felejtsd el.. ez keverékkel megy

ini..
a kutya cska megette már a fél frahátat.. meg morogja ugatja a bringásokat is..
ugyhogy már 50% ban meggyógyult
1-2 nap és úlyra fut6unk vele
Téli bajnak van ilyen influenza szerű kórság is de ott nincs láz inkább alacsony testhő
Az ínyén látszik inkább a baj, hogy szinte fehér
Akkor azonnal valami jól felszerelt helyre mert 1 nap alatt elviszi.
Az altalad is ismert sracok lukat dumaltak a hasamba es ez lett a vege
Golden.. mikor indulunk??
híwlyá ha úton vagy
motoros téma...
tegnap itt és környékünkön nagyon fain eső volt.. úgy egy 24órás áztató...
én pénteken ki tudtam engedni a feszültséget... nem rommánia ..de azért jó sok homokot ellapátolt az az extrém....a 19is lyó ..de ez a 18as ez még magasabb bütykű... ebben a nagyonhomokos homokban... ugy tolt ... el sem hinni.. és voltam már ezel a nyitott gyári dobbal a kispályámon..de emitt
olyan szinten éreztem eleinte hogy bakker mi lett ezzel megbolondult... amik hullámok buckák voltak hipp hopp duplaugró lett párból
és amit épp beugrottam duplahullámok...sokszor szembepatra is sikerült érkezni...
azok a dombok meg elsuhhantak alattam..
először el is fárasztott rendessen..
úgy hogy láttam a fényt az alagút végén.. látam hogy hol a gyógyulás
de aztán csak menetem egy hosszabb lélegzetűt is..aminek a végén rá kellett jönni.. hogy amit az első bemelegítő körök végén láttam az nem a fény volt az alagút végén a gyógyulűás útján...hanem max délibáb

ma viszont fain kis racenézés lesz ...
A bordányi buckákon
fain lesz tuti nem lesz takony malaja a talaj a reggelig tartó 24órás esőtől
hály kolbik..

mi a pálya...??
kutyatéma , lyöhet
mi a teendő,ha a kutya nem kel fel kedvtelen, már a kedvenc bicajosit sem ugatja meg...
előtte nap még tök jól futkározott meg bicajoztunk...
azelőtti nap meg megkapta az oltáscsomag utolsó részét( csipsz és veszettség)
de mint mondtam az oltás után egy napig még atom semmi baja...
de aztán tegnap reggelre...
a kedvenc csirkefarhát sem vidította fel..nem eszik..néz bociul....
ez van délben is...
mi a teendő?
1.) nem is veszem észre
2.) megynyitom a neten a jófogást
3.) seggbe hőmérőzöm

2 fokozat.
ha az első kettőn túl van az ember és a 3diknál jár és 39,8 a celsiusa...
1.) majd lemegy az, ha estére megfagy
2.) simán beleférhet hogy azért bágyadt a kutya mert a veszetségoltás + csipp kicsit megharapta az immunrendszerét...
a 39,8 meg majd elmúlik
3.) felhívni a területileg illetékes állatorvosi ügyeletet .. mert a kutya tuti babézises..és ez 2-3 nap alatt el is takarítja öket, azaz megint lehet úly kutyát intézni

ha a válaszaidból elért pontszám 6nál kevesebben tarts kutyát.. ha 6 akkor mehetünk a következő fokozatra..
este hatra adott idő pointot az állat orvos...
kiderült a környékről nem csak mi vagyunk szombat estére beteg kutyások..
7kor jutunk be a rendellőbe... a kutya már néha mozog a kocsiból is ki tudott tántorogni.. megfordul az ember fejében hogy tényleg lehet csak legyengült az oltásoktól és helyre jön...
de véletlen se tévesszen meg ez a duma senkit..(ezt elnyomta az állatovos is a telifonba..de mikor a láza 39,8 at mutat.. akkor azért kicsit ettől nagyobb a baj)

belépünk a dokihoz....
az első meglátásom a Dr úrról..apám..ilyenekről van szó a tv ben hogy szakmunkás bizonyítvánnyal sem rendelkező, mégis területileg illetékes állatorvost tartóztattak le.. .
a rendelő belülről.. kb mint annó lehetett a deportálós táborokban ez a koma meg tuti mengele rokona ismerőse.. vagy ő maga
na mind1 itt vagyunk..és a neten is ezt adta be + az állatorvosunk is ezt a számot adta meg...
ugyhogy fő a bizalom...(az asszonnyal összenéztünk és látta a szememben a következőt: már rendelheti is az új kutyát az ali ekszpressztől
egy hely volt tiszta a fémlappal borított vágó..elnézést vizsgáló asztal...a többibe halomba minden fecskendők, dobozok...hátul gépek el sem tudom képzelni hogy mik még használt infúziós cuccok...persze két talpalatnyi hely az asztal körül.. még egy laptop sem hogy megnézze a doki hogy milye van a kutyának...(oltások fent vannak csippel mindennel az adatbázisukba, ezt mondta a múltkor a mi állatorvosunk)
szóval...
nem tudni mit adott be neki...
1ébként ős is a babézist gondolta mint gyanússan lévő porbléma, de mivel úgymond"nagyon korán hoztuk", korai stádiumban felismertük ...3 oltás nyomott belé a súly alapján meg mondta hogy egy lázcsillapítót is ad mert ott akkor is 39,8 at mért
a szeme alatt is tán olyan ..izés
na mondta hogy hugyozás hányás simán belefér... na a hugyozást el is intézte mire meg volt az összes oltás...
aztán kint sétált egyet a vágóhidszerű rendelő előtt.. volt székletürítés is.. (normális állagú)
kocsiba be..
nem hányt ..estére beraktam pokrócával 1ütt a garázsba a motor mellé (szeretteim vigyázzanak 1másra )viz meg kis étel ..
reggel re evett egy falatot... már mostanra megette a másik felét is...
a csirfarhátat még csak kivete a tálból de nem ette meg...de kimegyek csóválja a farkát sokkla jiobban van..már elment egy bicajos és meg is ugatta kicsit..
lényeg..
nem tudni mengele mit adott be...
de a kutya a javulás tujára lépett...

ja a könyvét vittem.. azt csak azért irta be mert.. mondom irjuk már be hogy mit kapott..
a normáliséknál ez úgy meg a vakcina oldaláról levesz egy vonalkodos valamit és beragasztja beirja...
na nekünk ilyen nincs benne ..
csak beirta kézzel ,de azért béllyegző pecsét is ment a könyve a beirás mellé...de végüöl is ez is fél siker..

lényeg eb úgy tűnik javuló félben van...
és ennek csak a jófogásponthu látja kárát
Feri, állj le a szipuval! Tönkretesz...
Végre egy kép amiből látszik hogy használod is azt a motort.
műanyagból csináld, így nem éri akkora erő a fület mert sokat felvesz
pl a teflon egész jó anyag: lágy, de mégis erős és hidegben se törik
én ebből csináltam a ténérére nagyon jól bírta
a teramid,danamid már kicsit törékenyebb, de azok is strapabíróak
mer úgy mész mint1 állllllat
hály kolbik...

Déw..
0,5re olvastam
ezt a faja -nembelevaló olyajat öntötted bele.. miért nem hivtad fel a gyártót kínjába megmondták volna a tuttit

ma volt az utolsó nap mikor ki lehetett volna menni még fain időbe halytani...
lyöwő 7en már észkára lyönnek a fagyik. . illetve..fagyok

Szali..
nem értelek...az az 5ezer forinton ne örlődj.. ha ki akarod próbálni...sokkal jobban megéri mint nekem mikor a szuper 3 motorozásos illetve.. 1 motorozás.. és 2 szoptatásos gumit megveszem 16ért
na az pénzkidobás..
de egy gumi amiről tudjuk hogy jó... az ..nem azon az 5 ezren múlik...gyanússan a kemény oldalfala miatt .. még a cigóval is menne ha ledefektel...
nekem 1 lőre marad ez az úly csikmentes ektrém.. amiről azt hallottam hogy ott kint a hegyben nagyon jól dolgozik a haverunknak és mostanság ez nekik ott a favorit
de sajna ezen a 7ten nem lesz már kipróbálva
Úgy vettem, hogy ezek rajta voltak., szerintem nincs eltúlozva, sőt...
A tárcsavédőnek a felfogatása elég gyenge pont, ezért inkább szar minőségű csavart tettem bele, hogy az szakadjon el, ne a fül törjön le a lengővilláról. Márt volt is alkalom, mikor nem tudtam elképzelni mi a fene csörög hátul a motorban, hát az szakadt el...
szép a géped grat!
azt a hátsó tárcsavédőt nem túloztad el kicsit? :)

a kipufogo vedot te csinalétad?
Az rendes bolti ar. A benfentesek kb 15-6 ert szerezhetik. Az nem rossz. Majd ha annyiert hozza lehet ferni egy probat meger. Addig maradnak a mitasok 15-6 ert. A szemet futozott sixdays koppincsra mar nem emlekszem. Jol eltunt . riga. Fuuu bazze.
Még folyamatban.