Azt tegyük hozzá, hogy közép európában a gerecsemotoron kívül jelenleg másnál nem is igen lehet kapni, csak náluk! (Spanyoloktól lehet még beszerezni a térkép alapján) http://rebeltyres.com/en/contacto-2/
Ha lekopik a mostani gumim, ki fogom próbálni, jól néz ki a cucc.
Déw
rendessen szép a motorod.. mind a kettő.. remélem a kicsávó is így örül majd neki
érdeklődnék mi az az autómatikus kuplung hidro olaj??
az milyen??
hol lehet olyat szerezni??
Szali..
a gumit a gerecsénél lhet kapni...
csak azért irtam ide.. mert a videón a tv is elmondta.. aztán szolt Játszint is.. aztán megint kérdezted..
mondom hogy ne kelljene megint kérdezni.. ugy 2-3 oránként belinkelem hogy a gerecse motornál va... az ára is frankó .. ugy egy 20as + posta
de ha azt nézzük ár érték arányban tv elregélése alapján úgy 100-120 motorozást kibir..szóval tapad mint semmi oldalaz mint soha még semmi...és nem is kopik.. mint soha még semmi.. illetve a forgásirányos minta sem forgásirányos.. mert minden irányba jól oldalazik... szóval...
disz iz de pörfekt ríír tájer
Igen, megvan.
Kb. 18mm a kért érték, a piros sapka M16-os menetre megy fel.
A hydroval egy bajom volt, nem emelt eleget, gyári állapotban talán 8mm-t húz a munkahenger amikor a főhenger tövig megy, ezt sikerült feltornázni 10re kis átalakítással, ha ennyi elég akkor rárakhatod a motorodra, tökéletesen működik! Soha nem volt vele bajom tette a dolgát, kb 1,5 évet használtam.
Arra figyelj, hogy fékolaj kell bele! Most mikor "rendbe raktam" az RMXet s olajat cseréltem ebben is, automatikusan kuplung hidraulika olajat öntöttem bele, pár óra múlva be is dagadtak a dugattyúkban a tömítések, cserélhettem ki őket.
Légteleníteni nem lehet, légmentesen kell feltölteni/összerakni.
Ha kell egyéb adat itt egy skicc,de ez inkább a belső méretekre koncentrál.
Hali dew! Jók a gépek! Még megvan az rmx is? Látom vettél rá hidro kuplungot. Vélemény? Kérhetnék egy kis infót? Megtudnád mondani, hogy alul ahol az alsó rész beül a blokkfélbe és van egy kis menetes rész is rajta az a feletti vastagabb hengeres rész átmérőjére lennék kiváncsi. Gondolkodom a 360-ra, de nem tudom elfér e! A piros rész alattira gondolok!
amúgy én látok a két motor közt hasonlóságot..
pl a kereke.. az első a gaszgasznak is elöl van.. a hátsó is jóhelyne .. nem pedig középen ...hanem faxán hátul...
a többit nem látom sehol a hason-ló-ságot
Kár, hogy kevés a "szakmai" infó róla. Nincs még robbantott ábra katalógus, amiből kiderül tényleg mit cseréltek.
Kíváncsi lennék egy henger ablakolás rajzra, arra hogy a power szelepet átfaragták-e, mit jelent az újratervezett kuplung kenés, stb.
Jó pár változtatás irány (futóművek, fordulékonyság) nagyon jól hangzik, majd kiderül milyen lesz, meg mennyi lesz az ára.
Bár részemről nemigen fogok motort fiatalítani jódarabig, maradok a spec 2016-ban kiadott GASGAS XE sorozatnál.
A tied sikerült eladni?