Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bajnak nem baj, csak nem értem, hogy amikor együtt van minden, akkor nem ott menne, ha menne- ahol a legnagyobb gyakorlata van.
Mondjuk.jobban.orultem.volna a ket guminak ha ideer pentekre. Tegnapra. Egy het utan
Gumakerbol teljesen.jolett volna. Remelem.nem 500 ft miatt vartunk.ra ket hetet.
Sziasztok srácok .Van pár megmaradt alkatrészem a gasgasos korszak után.Ha esetleg valakit érdekel nyugodtan írjon.Köszi,bocsi az offért.
Gasgas ec 250 -hez :új levegőszűrő,fékbetét,power tér növelő(1db 1 cm),elsű hátsó belsőgumi,Marzocchi telóhoz porvédő,bontatlan légszűrőolaj.Plusz egy vadi új mez.Minden zsír új.
na megvolt a nAAgy választás..
havert fel is hivtam hogy most akkor sikerült elég szavazatot gyűjteni hogy a királyválasztón.. ő legyen a király..vagy mi a pálya
mondta hogy királynak még nem szavazták meg(mert ) na mind1 de azért szerintem tök király hogy ott volt...a piliscsévi-királyszavazáson
azt elfelejtettem megkérdezni ki is a király..
de aztán rályajöttem..
ki a király
sAnyíí a király, királysanyÍÍÍ
lyól mondod lyó idő lesz..
nekem családom van és lyóidőbe kell stranda menni..és ahoz jó időbe el kell indulni hogy ne késsünk el a strandrÓl a jó időben

késziccsé péztet.. 32 péztet a két izédre ...lekváros uktára amit kértél
Láttam
Viktor keszitsed a motorodat holnapra. En.mar osszeraktam.mindent. nincs viszalepes! Joido is lesz.
Mi most kihagyunk egy kicsit, remélem leszokik a nép onnan
Az a baj hogy van aki csak 1 napra megy szétugrál mindent aztán este elhúz, mi meg ott lakunk 3-4 napig és persze hogy megtalál mindenki....
Hogy mi????
Olyan ország nincs is
Mondd mégegyszer, hogy mink, ha mered bmeg!
Remélem láttad a filmet...
Igen, versenyek óta van baj mink is oda járunk évek óta ismerős is van háznál, 9.-én voltunk mink is,
Arra a környékre járunk vagy 5-6 éve sosem volt baj
Volt hogy pálinkával kínáltak de volt olyan hogy valami oknál fogva betévedtünk egy tanya udvarába és vigyorogva engedett ki a gazda
Amióta versenyek voltak több motoros jár oda és azóta vannak a bajok
E hó 9 és 10.-i napokon
Mikor volt ez az affér? Mink két hete voltunk nem volt semmi baj
Plusz egy kis megfoghatatlan dolog.
Eddig egy csomó emberrel motoroztam, persze nem Hard de nem is hoki mocizás keretein belül
Van aki képtelen a helyes úton menni, ha van 5 lehetőség tuti hogy mindig a legszarabbon megy....
mostani képet AKAROK

irigység belőlem .. aha.. értem

nem értelek Gonzó...
miért baj ha valaki akár hol is indul??
induljon ott aho akar.. ha nem tart fel senkit.. aztán ha nem sikerülneki tartani a szintet.. túlbecsüli magát a racéhoz képest.. majd kizárják a racéből..
de ha meg alatta indul mint amik az elvárásai.. akkor meg úgy lehet nyerni fogja az osztályt...és akkor...dől a lé
A hardendurozás egy olyan popszakma amihez nem csak jo motor kell hanem annal tobb kondíció es megtobb technikai tudás.
Maskepp is lehet persze , mindenki a maga elvarasank szintjen
Az öreg Nemeth edzeseken mikor tepik a gazt korbe fullon szokta csinaltatni a melsofekvot...hogy ne maradjanak benga allatok :)
Penzert adtam el a motort hogy jobbat vegyek ha a keret engedi , de addig is a csaladdal lehessek tobbet es a sport az mindig kelett mert keri a szervezet es igy szoktattam magam.
De nem sértődök be mert tudom hogy irogyseg szol belőled :)
Nincs harag
Most nem mentem rajta az lc4 kicsit nagy hozzá meg elég rokkant is voltam, plusz belebaszott egy ág a szemembe... Egy napig fél szemmel mentem, eléggé béna volt a térlátásom
Vikk...a kis kutyám 5 éve. .
A három napos combos az rendben. De az egynapos ahol meg is mondták, hogy nincs benne gyilkoló, ott azért helyed lenne az A-ban.

Valljuk meg 2013-ban a HECA-n címlapra kerültél volna a TTR-230-al:-)
Én a B-ben indultam, az nagyon jámbor volt.-mindenki szerint.
Nem nem...Tudom én hol a helyem.Egy normális 3napos versenyen,mondjuk Dévàn.....boldog lennék én a B kategóriába ha befejeztém...100km az nagyon kemény.Nem ehez vagyok szokva....De majd jövőre meglátjuk...Kevesebbet repülök,,,,vagy semennyit,,,azt az időt motorozàsra fordítom.
Apusen
Néztünk pár helyen a nyomot, oda őrültnek kell lennie az embernek..
Én már akkor féltem amikor megnéztem honnan jöttek és merre mentek..
Sajna nagyon nem tudtunk nézelődni mert volt egy kis affér a vadászokkal, ki is lettünk tiltva egész nagy területről...
Plusz egy pásztor féle jött felénk kivont bicskával és hevesen integetett hogy húzzunk a picsába