Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyókám!

Neked ami tapasztalatod van, meg erőnléted, nem fog problémát okozni a 250-es krosszmotor!

Amit mondtam, nem is értem, pl hogy pár éve pl formában voltál, felszívtad magad, lépcsőztél, ugrálóköteleztél egész télen, és a ttr-230-assel vártad a 2013-as HECA-t, hogy azon majd azzal indulsz.

Most idén nagybányán is ugyanabba az osztályba neveztél mint én, egy profi versenyképes enduróval. Azt elfogadom, hogy haza kellett jönni ezért-azért-amazért. De azt nem, hogy van kb 10 év előnyöd, erőnlétre meg azt is kb 10 X-es, állandóan A-s feladatokat gyakorolsz, és nevezel B-be, egy jámbor egynapos versenyen. Ugy, hogy én idén összesen háromszor voltam erdős dombos hegyes környezetben. Ebből egy Fekete erdő, egy Apuseni verseny, egy meg Nagybánya verseny.

Tavaszra tedd magad helyre.
Sanyó..
én kész vagyok tőled
te hasonlítasz a kőművesre aki továbba akarja fejleszteni a derékszöget..
nem ember.. azt már nem lehet.. az kész van.. hiába mondod hogy igy meg úgy.. hogy legyél egy fokkal több vagy egyel kevesebb.. azt nem szabad.. az csak elbaszás.. a derékszög is úgy ahogy van.. az 90fokosan a tökéletes.. se több se kevesebb nem kell.. na én is pont ilyen vagyok(magamnak)
és hidd el a saját szemszögemből.. most is igazam van
ha valmitáltoztatni fogok.. az az hogy hátsógumit fogok cserélni...
de azt mindég állandóan.. és egyfolytában..szünet nélkül
most pl a 19es kerékkel a cigóvl megyek ami dévnél is bevált...hogy it sárban hogy muzsikál majd,

amúgy viccet félretéve..
én full heppi rider vagyok.. csak azt ami jól esik...nem célom hogy lenyomjam jarvist vagy sétáló dzsonit a romaániáksz 4dik napján a finisben..
az nem én vagyok ..az egy volt haver álma
Akkor elég ha viszek magammal egy 20 kilós kettlebellt? mert az jó-ahogy olvasom.
Zari! Ha crossmotorral nyomod,,,,és még rà is edzel, egy kis futàssal,előbb utóbb nagyon ügyes leszel....Főleg ha leszel olyan buta,hogy lecseréled, egy exc re.Mert én azt látom ,hogy aki egy kis plusz energiát szàn a kondicióra,az fejlődik...Az ilyen mint én ,,,,3 hetente egy kis hegy,, közbe még csak a munka........Haverom meg is mondta,,,hogy csak butulàsra elég ez a motorozás...Aki 2hetente megy ,az szinten marad,,,de aki mi minden héten megy az fejlődik...Na én most úgy érzem,,,,hogy egyre alkalmatlanabb motorral próbálom megcsinálni amit a jó kis endurómal,tudtam...Hétvégén egy rmz 250 fesztelen le,,hogy mire elég....
Motorral felmenni a hegyre nem nagy kunszt. Én a motort szoktam felvinni. Nem is szokta senki utánam csinálni.

Lusták és inkább az old schoolt választják.
Ja tényleg
a tip-top folt erősítésű gyári tublis belső eddig jól muzsikál. Ilyen 0,4-0.0 bar ig mentem vele 2 napot(valami soft defektem lehet mert 3 nap alatt leenged) eddig bírja, a szelepnél nem szakadt még el mint az előző.
na azért kicsimondás oda nagy mondás ide..

én pl endúrózás közbe 1 bekibaszott fekvőtámaszt sem csinálok.. nem hogy 50et??
mire lenne jó az??
olyat viszont láttam már hogy valaki.. endúrózás közbe hegyet mászott..na de az is mire jó.. úgy elfáradt szegény mint a kutya..má nem az enyém hanem úgy egy általánossaan sokszor elfáradó kutyÁÁ
pedig a motorja is ott vÓt.. mégis úgy értékelte hamarabb a gyalog mint a lóval....

na ez az amikor a..
iyg kezdődött az Ítélet napja a jugment déj...
a terminátor.. mikor a gépek lázadása...
a gép tudná képes is lenne rá.. de nem akarja a gazdáját felvinni.. ..
viszont nagy szerencse hogy azért a csapatban akadt aki a gépet visszaállította az emberek szolgálatára..és ezáltal mégis elmaradt az ítélet napja

szóval..
1et nagyképűség nélkül elárul6ok.. endúrózás közbe nem menő sem fekvőtámasz sem a hegymászás
hály kolbik..
szerintem meg ezrt gÁz gasz fórum...
a kutyás sztoriba is.. Inin kivül mind lehülyéztek.. és ez a normális gázgaszéknál..
a fekvenyomós szoriba is mindenki régebben.. 170 el nyomott.. itt katymazon is a helyi dzsúdóokosok ..... bár most még 100al sem nagyon megy nekik csúcsban..

fekvőtámasz. hát az is szar.. el fogadom...
egyet nem fogadok el.. hogy az esigszef négy ötven nem a világ leglyobb endúrhójaa...jeeeeeee

Bajan.. nehogy az legyen hogy nem szóltak.. én most szólok... havereid szervezkednek ám.. ..még lehet cigótubisoznak is...

cégnél bent tanitottam havereimet..
bejött egyik fiatal.. sohanemnagyotmondó...
mondta hogy a múltkor 300 ftből a sportfogadáson nyert 21ezret
mindenki ámult bámult csorgott a szálya az én hülyéimnek ...
mondom.. mekkora lúzerek vagytok már... látni kéne a fejeteket.. hogy mekkorát csodálkoztok...
erre a válasz az az legyen legközelebb..
21ezret nyertél három100 forintból.. azt ök jó... , én a múlt7en 200 ból nyertem 47hatszáz 50 forintot.. ..metrt 345 volt az occa.. és faxán eltaláltamt...
na aztán nézzétek meg az ő arcát.. hogy fog majd rácsodálkozni....

szóval aki nem tud nagyobbat mondani az egy lÚÚzer ...

Itt ami van azt meg tudomásul kell venni..
Jakó azért adta el a motort mert.. családdal akar lenni.. és azért sportol sokat nincs otthon a kölkökkel hogy nyugodt legyen..
és aki nem tud legalább ezer fagyit csinálni kétezer ketlebellgolyózás közbe, 30km hegyi futás után.. az egy bengaállat...
ja és mindezt reggel 6ól nyolcig ..hogy 8tól már frissen üdén családbarát tevékenységet folytasson evri wííkend
be ne ésrtőgyönvalaki
régebben a motorja is jól fogyasztott nekünk 65km birtak a kettő ték .. bezzeg ott távolba.. 110-120at is..
de ezen sem szabad besértődni az ittenieknek.. addig kell karburálni.. vagy sztorikat erősiteni hogy mi is felzárkózhassunk legalább a 90km ig

nálunk ma esett az eső.. de én kibetonoztam.. egy nagy tuskót a tetőtartó gerenda alá(majd ha elkészül a tető akkor lesz a beton tuskó a gerenda alatt
de ez kellet hogy a közeljövőben az is mehessen
kibetonoztam egy tuskót. az egy talicskából.. meg a maradék 3ból(ami az egy zsák cement felhasznsálását hozza magával) meg a garage elé nőtt a szervizplaccom...kb 1m2 ert

de hogy egyből megtornfolom.. 10 tusko volt az.. és 100Nm ja és megvolt délelőtt 7-8 ig..mert a többit a szeretteimmel töltöttem..
a motor és a kuta
mert a többiek oda vannak ovi és bölcsi
Én nem tudok egyet sem, de azt bármikor nem tudom
Régen tudtam többet is. De amióta eltört a vállam nem megy, a fekvenyomás is max 80 kilóval megy, de inkább csak 40-60al nyomogatom
Én tegnap megszámoltam, 10 fekvőtámaszt bírok megcsinálni, de azokat viszont egyhuzamban.

El sem bírom képzelni, hogy mi lenne, egy hegyi enduróben, ha menne mondjuk 50-ven.
Nem tudom miért érzed így, de én is így látom.
én régen a biciklizés után mindig gyalogoltam valamennyit,általában az utolsó 3-400m távot aztán addigra eltűnt a drót érzés az izmokból egy kis nyújtás és lehetett lepihenni
igaz futni már nem futottam vagy 10 éve és nem is fogok, szóval nem tudom mennyire volt eredményes a "futóizmoknak" ez a kis levezető séta
Szerintem tartsd meg. Magadnak. A gast.
Miért érzem azt, hogy ezen a fórumon mindig a ki mond nagyobbat játék megy? Ha motorozásról van szó, akkor én tudok hátra szaltót. Jön valaki, aki duplát tud... Aztán valaki meg úgy, hogy kettőt hátra + egyet előre. Értitek? És tapasztaljátok?
Témát váltunk... Kutya mondjuk... Nekem van. Nekem van + volt. Jön valaki, aki most is éppen kutyában van.
Olyan számokkal megy a dobálózás, hogy csak nézek. Én 500 kg- ot emelek, és egy perc alatt futom a kilométert víz alatt! Jaj...
Sose sajnáld. Egy alkalommal max. 4 órát megyünk, aminek a fele sztorizás.
Ok, majd beszélek magammal. Csak elég fasz vagyok magammal néha.
Ja! magadat biztos nem baszod át! meg annyit engedsz az árból (magadnak), amennyit csak akarsz! szerintem biztos megtudtok egyezni:)
csak a csalyoÓÓk
mindég tudam hogyszar vagyok..
de te legalább
Fevotamasz helyett csinalj fagyit..ugyan az mint afekvo csak hatulrol indulsz es lefele ereszkedesneleg elore tolod magad meg a vegen fel es vissza...na ott a fagyinal nagyon benyalod..a fekvo melette csak a szimpla konyu verzio es csak a csajok csináljak akik a fagyit mar nem birjak
Crosstreningen a 8 gyakorlat utan a elvezető 20 sving 20 kilossal 10 burpi..ebbol 5 kör. ..na probald meg mert ez meg szuszogtat.
Ilyen semmit mondo gyakorlatokkal mint a gumizas meg baromsagokkal kinyirnak hogy fetrengunk a földön. ..1 ora alatt igy kicsinalom magam,hogy fel allni nehezemre esik,es a pulzusom 120 nal jobban nem megy fel.:)
persze ez nem tizen8 kilóméter
hisz csak 80 fekvőtámaszt nyomtunk.. de legközelebb már 120at akarok.. tehát nem 8x 250 méter hanem ..12ször
hály kolbik

Zoli..
örülök ha örülsz és ez a lényeg
mindég úgy csináld ahog jónk látod.. ah valaminem teszik változtat6sz rajta.. vagy magadon!
az a lényeg úgy kell csinálni hogy jónak érezd magad..
ha sokat nem tetszik.. mint pl bólyákkal mész akik kulacsok is
és sokszor ez van.. haygni kell a picsába..
ah jól érzed magad akkor az jó .. és olyanokat kell csinálni.. különbenn nics értelme az egésznek...
igazam van .. neeeem??
de
mindég igaza van az embernek a saját szemszögéből.. kérd csak besenyő pityu bácsit..
akinek a saját szemszögéből sincs igaza.. hát annak aztán nagyon szar

tegnp rávettem magama a futásra..
mostanág a sok súlyzós gugolós meg bicajos dolgok leépítették a futóizmaimat.. illetve bekötötték..
már 1km után a vádli előtt lévő izom.. full beált...
gyanúsan a cipő is hibás de a 113 kiló sem segit rajtam
aztán haveral kitaláltuk... csináljuk ugy mint régn.. 250es távoknál (a fordulókban) mindég 10 fekvőtámasz...
bakker be is vált... 3 voltunk.. az egyik aki jól birta a futást.. az kicsit elfáradt a fekvőtámaszokban.. de én meg akkor pihentem..fullra bejött..
lábizmom sem ált be.. és nem is szenvedés volt az egész.. rendessen vártam hogy odaéjünk a fordulóhoz és kb azt a 10 fekvőt azt 5 sec alatt lenyomtam.. mire a többiek még a 3-4 jártak...és ezáltal nekem lett 4-5-6-7 sec pihi.. full regenerálódás
Nem sokat motoroztál vele 2014 óta, részvétem.
Magamtól?