Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaxinal úgy van hogy most nyugtatja magát hogy jól döntött. Közbe már az új motoron tori a fejét. Inkább fokozni készül a fokozhatatlant.
Zari

Én általában osztom a véleményed, de most

Még ha a nővel meg is beszélted, de a gyerekkel?! Megkérdezted a fogantatás előtt hogy ha apád nem sokat lesz veled mert motorozik akkor is élni szeretnél, vagy hogy?!

Gondolom jaxy úgy van vele, hogy ha motor van akkor megy is. Ha nem akar menni, mert inkább család akkor csak az a megoldás jöhet szóba hogy addig nincs motor.

Nekem is vannak ilyen megindulásaim (de aztán észhez szoktam térni ).
hály kolbik...
Jakó te már.. meggyógyultál hisz eladtad.. hova akarsz még tovább gyógyulni??
a gyógyultnak nincsenek fokozatai, hogy:
gyógyult
gyógyultabb
leggyógyultabb

van az egészséges.. és van a motoros...
te már az egészségeshez tartozol..
ha sokat mondod magadnak.. el is hiszed hogy nem kell a motor csak a család
1ébként majd rá fogsz jöni..(kb hamarossan) hogy nincs az a mennyiségű idő ami elég lenne nekik
minél többet vagy velük annál többet akarnak.. de egy idő után már képtelenség...
ezért kell nem csak szeretni de szabályozni i.. kell idő arra hogy az ember csináljon nélkülük is valamit... hogy aztán elmeséljétek egymásnak mi volt az az idő alatt amit külön töltöttetek..

de mondom.. van az úgy hogy mergváltozik az ember gondolkodása és .. meggyógyul..
lásd egyik nagy havert is..összeszedett valami.. izét.. egy évej.. azóta nem jött hajtani.. majd ha az az izé egyszer kibassza.. elzavarja a francba... lesz nagy sírás rívás.. és ha utána magához tér a sokk 6ásból újra motorozás...
dehát sokan jártak már ugy hogfy az összeszedett izé miatt motorzás leált motor eladódott..
de aki igy akarja.. hajrá

én az elején letsiztáztam a nővel..
még nem is mertelek mikor már motoroztam.. és ha aról lesz szó már rég nem ismerlek mikor még mindég motoroznifogok...
ha ezt tudomásul vesz.. hogy nem kerülnek egy lap alá a motorozással.. semmi soha...akkor fain kapcsolat van.. ha ez nem igy van akkor van a szenvedés.. mindkét oldalról..
illetve vannak a megyógyult kategóriák
a lányzó nálam imád motorozni, bár még a lábtartóra is alig-alig ér le a lába. Hihetetlen, hogy nincs félelem érzete, mindíg csak azt hajtogatja, Apa, húzd neki... vagy éppen rá kell szólnom, hogy Ő ne húzza a gázt. :) a fiam egyenlőre fél tőle, remélem így is marad.
abban igazad van, hogy nem sok szabad hétvége marad, de biztos Isten, hogy akkor jön be egy maszek meló vagy menni kell inni a haverokkal. :) De kell időt szakítani rá, főleg, ha szereti az ember, amit csinál... :)
Hat h a ujra neki fogok motorozni csaki 4 T 500 at fogok venni,meg hizok jol es amit tudok is el felejtem majd,hogy legyen kihívás. ...vagy...
Meg gyogyulok :)))) es a 300 on kivul masra nem is nezek majd..majd ha fagy
Hály kolbik..
köszi Sanya
mikor megláttam.. hát nem úgy nézett ki ment legutóbb... ugy egy 30on cm volt magasabba mert alul nagyon kimosta a talajt a tövében.. és nemvolt már olyan parabolás az alján..Bontóst kérdem na ö mit lát.. hát ö sem rongyolt neki eleinte ő is vakon volt mint sztivi vánder ..de leszált megnéztekicsit mgtapogatta meg okoskodta aztán gó...
hát úgy ment fel.. hogy épp épp.. és a tetején rendessen meg kellet ruggatni az ms 3 at hogy átbukjon a kerék a szikla föé.. ugyhogy én aztán rendessen beparáztam.. mert ha Bontósnak a triálkirálynak 6ár eset.. akkor nekem
aztán úgy nekiküldtem hogy a lábam nm érte .. a földet.. mondjuk a lábtartót sem.. de ez nálam nem nagy újdonság...és a végén nekem is full gyertyában az utolsó 10cm tuti felkapartattam..
de csont nélkül feljutottam

Bajan...
az biztos csak délibáb...
Spanokkkal spanolsz es nem is mondod ;-)
Csoki az en motormba is meg csinálta volt,es nem csak en örültem neki ,hanem a mostani tulaj is ossze sem tudja fogni a száját
Köszönöm...
Zari! Szépen felpatintottad a sziklàn....De ezt tőled el is vàrjuk....Ezek a 2t nagyon könnyűek lettek ...mert alig bírnak a földön maradni...Csoki! Mentem a 300 al aminek megcsinàltad a telóit.......Nagyon jó lett........
Én meg pont a gyerek miatt vettem az endúrót
Imádta ha vittem motorral(Simson) aztán ahogy nőt úgy lett mindig nagyobb a motor
Pl a dt80 assal pöcsig érő vizekben mentünk annak örült, aztán ezek valahogy megmaradtak pedig mostanában nem akar motorozni

Amúgy ez a családos téma csak duma, ha kivesszük a telet meg a nyári 40 fokokat marad kb 15 hétvége motorozás ennyit minden család kibír....
Aztán mindenre van idő, a nyári strandolásra és a téli szánkózásra is
Most az a lenyeg ,hogy masra koncentralni es azta szabad idomet ami volt azt a haz elkeszitesere es agyrkocokre forditani...mindig csak a havrok es a motorozas..tudnam csinalni reggeltol estig de ha mar az ember csaladot es gyerekeket vallal akkor feleloseggel tartozik értük
Onnan a kozelbop mentem fel kb 1 ora volt oda s vissza az ut 7 km menet jovet es 450 m szintkulombseg. 20 km terepen kb 2 ora es 2 es fel ora kozott szaladom.
Jaxy, respect! Én is ezért voltam 2 évig motor nélkül, mert a családot helyeztem előtérbe. Anyagilag is meg időben is. Sportnak maradt a foci meg bicigli. A lányom 7, fiam 1,5, hát ha nem most,akkor mikor töltsem velük az időt... A motorozás most 2-3 hétre redukálódott. Ez van.
hály kolbik..
Jakó a képek..faxák
örülök hogy a meggyógyult életed ilyen szÍp...

a bár csak a miénk lenne ilyen szép...
de most is hogy hempergettük paníroztuk a gépeket a hegyben...utána olyan frenetikus (beteg) jól éreztük magunkat...
de mi még nem találtuk mg a gyógyuláshoz vezető utat pedig kezelgetjük bajunkat heti rendszerességgel
http://youtu.be/nLHfojSowTo;feature=youtu.be

Egy ilyen túra míg ilyen magasra feljuttok és vissza haza, az mennyi idő?
Szerusztok értettéteke :))
Melo miatt is de akkor a kotelezot ahasznossal...nyugi a varosba zold a fű. .a hegy az hegy 1748m a foto helye
nekem a csika művekkel sem volt sosem bajom, többfelé írták hogy nem szeretik ezért-azért , de nekem mindig fasza lábakat csinált
DemZsoltiról még nem hallotam rosszat.....De ha bàrkiről hallasz....nézd meg ki mondja....Nyíregyhàzàn is van egy korrekt futóműves...Csabi ...azzal alapozta meg a hírnevét....hogy nem igért fűt fàt.....hanem azt mondta...hogy a 10 éves motornak vissza àllítja a futóművét mint új koràban....A tulajok meg örültek.....
Amúgy tényleg idióták vagytok ( vagyunk)
Egy 200 ezres öreg lommal is lehetne löketni az adrenalint jönne a boldogsághormon Stbstb
Mert egy régi fossal egy gyökeres 45 fokos feljáró leküzdése ugyanolyan érzés mint egy 3 millás újjal a 60 fokos....
És akkor még nem is mentünk a patakmederben
te futó izé..
te futó...normális
hály kolbik..

Jaxy
megértelek és üdvözlöm tevékenységedet..
bár csak én is tudnék ilyet

legutóbbi hajtásra mikor mentünk láttam egy tsávót..(de végül is azanap is többet is ,de ez az 1 volt érdekes ebben a történetben-1enlőre! )
itt a hobbitok földjén szokott tekerni(, a megyébe) egy olyan hiper lyárgányal hogy beszarás.
egy tán 3 kerekű bicaj.. vagy négy amit kézzel lábbal kell tekerni... a csávó mindég atom izomból tekeri...most épp reggel 6kor a 4 sávos két város közti főúton ! ami mellett ot a bicikli út !!,de a 4 sávoson kell neki... halad a csóka vagy..10.. de lehet 12km/h val is, mondom atom izomból... teljes tetet megdolgozó edzés...alul is tekeri.plussz felül is a kezével.. összekötve láncal az összes hajtómű legetőség.. épp csak a kormány nem tekeredik ilyenkor
reggel 6.30kor..10kmre bármely várostól...a 4 sávoson...jó mondjuk s szélső sávban.. de mondom mellete 3m rel ott a hibátlan bicajút is

mondom magamba.. úr istenit a bolond ember...
elsuhhanok mellette, de már a felismerés is áthasít a fejemen...
mert ott úgy reggel fél 7kor...abban a pillanatban.. kettőnk közül én voltam a nagyobb bolond
hisz ő csak egy 50 ezres gánycangával teker izomból (mondom max 12km/h val!!) én viszont épp másik full idiótához megyek...
akivel ketten összessen 3millió forint értékben fogjuk alig pár óra múlva a motorokat a földön fekve sárba panírozva-henpergetve, sziklák közt össze vissza verve....
és ha minden jól sikerül.. még nagy nagy élvezetek közepedte.. majd remélhetőleg ETTŐL a fertelemes tettektől! estére boldogsághormonkkal full
telítődve...
na most akkor ki is a full bolond
ha ott az erdőben látna minket egy csopperos banda... hát neki pont akkora sügérek lennénk abba a pillanatba, mint most a kézzel lábbal izomból tekerő csávó...
ugyhogy ki és mekkora bolond .. azt nem csak az épp ott látott tevékenységből kell leszűrni...

szóval Jakó..
ha sikerül ezt az idióta és fleleslegessen drÁÁga sportot kikezeltetni magadból...bakker.. te megyógyultál

de mint minden hülye.. mi is olyanok vagyunk.. nem zavar a dolog.. nem is tűnik fel hogy azok vagyunk...sőt ha valaki mondaná .. még be is sértődnénk ( a hülyékre kifelyezettel jellemző! mód, hisz nem látja nem érti miért tartják hülyének)

ugyhogy.. gratula, sok sikert a családi sporthoz a sok sok 1ütt léthez

utóirat..
azért ha újra visszatérsz a nÓrmálisok közé.. tegyed fel egyből a képet hogy hogy is néz ki a nyú bike
Priv üzenet ment.
Srácok létezik olyan teló szaki, akit nem fikáz valaki? Szeretném elvinni egy megbízható szakihoz, de legyen az havasi, csika, horváth pali, finster stb stb. mindről hallok olyat is, hogy kókler,hozzá sem nyúlt 50 ezerért, más ember meg dícséri. Ez csak így működik? Nincs olyan, akire egyöntetűen rá lehetne mondani, hogy jól dolgozik? Meghallgatnálak titeket is erről, kinek ki jött be eddig.