nekem egy salgó-i tsávó intézte...
14500 a hátsó gumi meg vagy 2200-2500 a posta...(nem tudom akkor első hátós gumit küldött c-18 és 19 sárgát az volt kerek 30 tán)
nulla6harminc23hetvenhét232
tapadósabb mint a piros.. .meg úgy elég kemény ha defektes kerékkel is megy a hungáréze tublisszal
Sanyó.. örülök hogy ilyen faxa a honda.. de az 450?? vagy 250??
Kopott gumim volt,Martin előző nap legyaläzta a maradék élét...A lendtömeg nagyon hiányzott,,,,nem tudom sarkon fordítani,,,,,Talàn egy hirtelen mozdulattal,,,,de az nem olyan mint amikor te irànyitod a motort....
Sanyi ha kell en.eladom az uj 300 ast. Nekem lassan jon a teli szezon. Majd marciusba keresek.masikat..ez vihato ha valakit erdrkel. Sixdays. Hibatlan. Gyari uk muanyagokkal. Par extrat rajtahagyok. Egyebkent hianycikk. Meg mindig nincs vagy egy darabobkent szivarog..fekete gyulaeval mentel?
Tudja a dolgát.....Nem fő,,,könnyen indul, extrémbe nehezebb vele,,,,nem találom a jó tapadást, Főleg a helyből indított manőverek nehezebbek..... De azért vàrni nem kellet ràm
Halihó Mindenki! Most jöttem meg a hegyről,,,azért mentem ki,hogy làssam az új tulaj arcàt.....Volt neki öröm boldogság ,sikerélmény,..Na persze sok unalmasan eltöltött idő a hegy tetején.....De a nap fénypontja ,,,,,,,,hogy,,,,,,,,kipróbálhattam egy új 300 ast......Először nagyon erősnek tűnt a síkon.....de pont egy olyan feljàrónàl voltunk,hogy 1óra volt mire mindenki felment...Neki vertem,,,,,,,úgy fel vitt,,,,azt hittem,hogy a holdon vagyok,és nem hat ràm a gravitáció. Szóval aki szereti a 2 T az adja el a régit,,,,,(úgy is alig van eladó) és vegye még az újat......Nagyon jó.....öninditó teker mint àllat,,,na nem úgy mint a csiga,,,,hanem ahogy kell....
hály kolbik...
Bajan
volt egy elmaradásom..de pótoltam..
itt a videó a full beállított kipróbált verzióval...
nem tudom milyen lenne az 2013as sx-f 450 egy kara dobbal vagy rendszerrel full hozzáirva az innectort...
dehogy a gyári, kifejezetten nem szar sx dobtól ez a verzió...persze nem csak a ráokádott 22 dolláros dob simán..!! szoval ez a kiigazított verzió ez mind hangban mind motorkarakterisztikában és kb minden fordulatszámon fokozottabb teljesítménnyel van..miközbe rövid is meg kifejezetten szép tetszetős is de azért még nem vagdalkozik vészessen és felül sem marad el a fordulatszám éhsége sem..de alul egyértelműen jobban indul meg...főleg az egyre hullámosabb hullámsoron történő kigyorsitáson lehet ezt érezni hogy nem küzdök hogy még az elején felpattintsam a váltót .. mert a hullámsoron vagy fokozatba megyek végig( kb 30-80 ig)... vagy ha az elején nem sikerül eltalálni akkor aztán lehet küzdeni az egész hullámsort végig hogy egyáltalán fel tudjak váltani...
ez a másik hullámos kigyorsítónál is nagyon észrevehető volt .. .szóval...
nagyon nagyon karaj lett...már csak a hegyi indulása lesz kérdés.. de ha ott is szépen veszi a lapot.. akkor
a hátsókerék szerelési hobbimról nem is beszélve...
már megint ledefektelt... gyanússan ez a 3-4 motorzása hogy nem állítottam a kereket vissza.. szóval gyanússan kitéptem a szelepet
vagy nem tudom... de a végére teljesseen leeresztett..az utolsó 1-2 körben érződött hogy egyre jobban kúszik a segge...
útálom a cigó tubli élküli 19es kereket ,de az a 19es tublix olyan bénagyenge volt...
valaki nem tud véletlen 489 -es vagy 482estől 489mm ig valami jobb minőségű gumit mint ez a kempingbiciklinek is fos gumit amit belehet szerezni ilyen méretben???
Sanyó.. most nézem csak...
azt hittem koszos a kipufogócső vége.. de hogy jobban megnéztem-hogy Csoki is fehíwta rája a figyelment- az ott a csővégébe nem kosz hanem egy bőszen integető óvodás csoport
figyu.. végül is minden viszonyítás kérdése.. nem is olyan nagy az a cső ha csak egy ovis csoport fér el benne.. még mindég kissebb mint ha a hősök teréről integetne onnan úgy 1 ezer ember
szóval.. faintosskis cső...
ez símán jó lenne krazra is....vagy ahoz inkább kellene bele azért valami szűkítő??
amúgy ez az összes falevelet kifúllya a patakok méllyéről is??
nekem egy salgó-i tsávó intézte...
14500 a hátsó gumi meg vagy 2200-2500 a posta...(nem tudom akkor első hátós gumit küldött c-18 és 19 sárgát az volt kerek 30 tán)
nulla6harminc23hetvenhét232
tapadósabb mint a piros.. .meg úgy elég kemény ha defektes kerékkel is megy a hungáréze tublisszal
Sanyó.. örülök hogy ilyen faxa a honda.. de az 450?? vagy 250??