Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezen a videón én semmi különöset nem lätok.....Biztos,hogy ezt akartad bemàsolni......
Sajna csak nézni tudtam..de állat ez a Kornél. .ufo kategoria
http://youtu.be/jtZXn9u8esM
Jól teszi, ha van rá pénze!
Ha nekem lenne, én is így járnék, kocsikázna a fene annyit egy jó terepért/versenyért.
Ki enyire kiserti a sorsot az nem hal meg párnák közt
Szomoru, de ez is benne van
http://index.hu/sport/extremsp...
Volt már ilyenre példa, román kő gazdag DUNCA ,helikopterrel érkezett a versenyre...előtte a csapat meghozta a kamionon a motorokat,nekik csak fel kellett öltözni...
Azt mondják en voltam ☺..de ki tudja ☺
Sziasztok!

12-es 250 exc akarok akksit venni.Ki milyet javasol?Savas vagy lithiumos?Lithiumosból amit találtam JMT meg SHIDO.Savas YUASA BANNER VARTA?
Ennek az elődjével repülök. Ismerem...szertem...De a régi nem làt a völgyekben....
Jól látod pont az , mákom volt hogy meglett.
az jó cucc (igaz ára is van)
Motorral légvonalban lehet előbb átértél volna
helikopterrel légvonalban rövidebb és gyorsabb.
Kell egy nagyobb helikopter, amibe a motorokat is be tudjátok pakolni, útközben leszállsz pár helyen, felszeded a haverokat és mentek.
Szia, milyen áttételsz használsz?
Innen.14 orat ir ami lehet hogy akkor inkabb 20. Az poen.ha elindulsz elozo nap hogy odaerj a prologra aztan amikor a prolog mar lement ami 15 perc te meg 200 km re jarsz. Masnap elindulsz utolso idovel . ket orat motorozol . elindulsz haza aztan hetfo este talan hazaersz. Es motoroztal 2 orat. Kocsiztal 40 orat . es sehanyadik lettel. Bruhaha
Este 7 fele indultunk el es 12 re ertunk haza....tobbet en sem megyek oda fel
Az a szopás, hogy en is 5 es fél órát autozzam 290 km re volt tolem,sok kerulovel es hegyekkel..legiranba 150 km sincs,szoval Románia a szopasok országa.
Halat adok az egnek hogy nem.mentem.el. csutortokon erosen agyaltam.a penteki elindulason. De ket ora motorozas ket nap alatt es ezert kocsizni rosz uton 2 x14 orat ugy hogy itthon vagyok nyilvan utolag tokon szurtam.volna magam. Barmilyen jo rendezes szalagozas. Ket ora az eros napon az sajnos kurva keves. Meg egy kor az epitett prologon. Annak jo az ilyen hetente aki a kozelben lakik. Latszott is az indulok 90% a kornyekbeli volt. Jaxinak.meg belefert kategoria a 2-3 oras utazas. Iden mar semmi 3 napos roman verseny nem.lesz?? Lupeni??? Az egy kib jo verseny csak tavaj kevesen indultak. Pedig van olyan mint a regiment volt!
Garmin,Map 64 s
hály kolbik..

Jakó
grat az eredményhez...

Déw..
csak nem jól látom az egy.. súberzégergyűrű
grat hgy megtaláltad
az első képről én.. nekem elveszett

Sanyó...
faja..
milyen a gps.. garmin???

Gabesz.
Vasárnaap mi is voltunk a mátrába...de nem taliztunk.. talán malyd legközelbb

Autóba nem lyött okoság
de ez nem is baly.. de az hogy nekem sem az már igen
Video nincs.Kozbe meg meg allunk de igy ,hogy 2 órát egybe lenyomni csak egyedul szoktam.Klassz volt a szallagozas,majdnem mint a romaniacson.Bunko kelett lenni hogy eltevedjel.Sokszor aCp nel levo pihenes aranyat ert az az 1 perc is,de lehet birni ha hozza van szoktatva a test
Csak óvatosan, szerintem nem ér ennyit egy eredmény, persze a versenyző lelkületűek biztos nem így gondolják.

Részemről száguldozni csak ott szoktam, amit ismerek, idegen helyen csak nyugiba,

S milyen volt így szalag után folyamatos tempót menni pihi/hülyéskedés nélkül? VAgy ti így szoktatok motorozni is? Folyamatosan nyomjátok?

Videód van e esetleg?
Hát egyenes3kbe es gerinceken ahol lattam elore ott lenyeleztem rendesen,jo kover gazakat huztam de nem vállaltam be nagyon nagy tempot....osszekoto erdei uton is 98 volt a max amit mentem.
Es orultem mert a futómű is nagyon tette a dolgát mert parszor be ugrottam olyan helyen ahol az mentett meg,na meg volt egy olyan szitu is ahol 4 fullgazzal egy gerincen sziklas reszre futottam az erdobol kifele es nem latszott mi van hanem csak azt ereztem hogy az elso felni szól mint a keppuska vagy 4 et es nem kivette es ki utotte a motort hanem megfogta jol.