Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azert irtam ezt az allami katonasdi melot,mert itt motoros haverok ott meloznak vagy 3 an is,es melozik..hahahah alszik setal,tv-zik 24 orat aztan go home 3 napot senki meg se peccenti...es kap bari 600 eurot...Bazki holott en azert a szaros 600 euroert agyon streszelem magam es dolgozok erte rendesbol,es meg basztatnak ,hogy hat igy jartal,meg 65 eves korodba is lapatolhatsz,mert akkorra zokni leszel..
Sajnos eladasban es marketingben dolgozok 15 eve,es kezdek kisulni rendesbol....foleg ha bele gondolok ,mennyi penzt csinalok es abbol mi marad nekem,mert utanam meg 20 embert fizetunk,a munkam alapjan,es mikor kicsit kersz,hogy hello,jo lenne valami plussz a p[lusz meloert,akkor meg meg vannak sertodve
Amugy meg most nyaljam kicsit Viktorunkat,az a melo sem leany alom mikor bevetesen vannak,es elet halal kozott vergodve a forrosaggal meg a szuper latvanyokkal kell melozni,nem irigyelem,es sot kell is az ilyen,de ezeket a fietett fakabatokat apam,akik csak alszanak,jobb ha megint nem baszom fel magam
MIlyen race lehujjezesre gondolsz?..irtam alabb,hogy hulyesegbol szokasod 5 X nagyobb hulyeseget irni...bocsi ha elirtam.!Ne akadj meg hulyesegeken,nem en szoktam ironizalni.
Beke van?

Ha nem akkor is meg ertem!
Sràcok!Nekem ma a főnök azt mondta:Sanyikàm,,,menj ki a lőtérre....és motorozz egy kicsit a fiaddal,és a haverall...Én meg szót fogadtam...
ezt ráérős állmai alkalmazottaknak...
http://youtu.be/4P5yakZfrV0
egy kis triáltechnika a BAZ megyei cigó gyeröktől.. fain nagyon :-)
http://youtu.be/PAAN6m3QGzs
Teljesen igazad van amit leírtál. 1 hét alatt 4 kollégám halt meg a cégnél. Ez lehet véletlen, de ebből három hirtelen, tragikusan!
Az én szervezeti egységemnél (kb. 150 fő) 10 év alatt 3-an hirtelen, tragikusan (infarktus, baleset), és ketten vannak táppánzen gyógyíthatatlan betegség miatt. Ez nem kamu...sajnos. :(
válaszololj kérle..
akkor egy világracán 100 világmindehonnan jött közül mennyinek kell befejezni hogy nem legyen pénzlenyúlás??
99?
98??
97??
96??

én csak azt nem értem.. miért kell köpködni a másik felé ha nem azt csinálja mint ..te??
én miért nem köpködök mert én nem csinálom azt mint te??

lehet nem is én vagyok a bajod.. hanem belül kéne keresni..belül magadban???

erre a racés lehülyézésre.. tedd már oda magad kérlek és válaszolj..
köszönöm
Részben igazad van és látom máshol se jobb az élet. A napi nyolc óra utáni készenlét két héten keresztül, amikor folyamatosan elérhetőnek kell lenned és "rövid" határidőn belül be kell érned, az nem olyan "jó". Éjszaka felverem az egész családot. (ez kb. heti 2-3 alkalom.)Természetesen ilyenkor ne is gondolj arra, hogy elmész motorozni, max. a közeli krossz pályáig, ahol nézegetheted fél óránként a telefont... röviden ennyit jelent a készenlét. :( A 12-24 vagy 24-72 beosztásról meg ne is beszéljünk, mert 20 évesen elmegy, de 40-50 évesen meg szerintem kínzás és kiégsz teljesen.
Hidd el az állami szektor már nem az, mint 20-30 évvel ezelőtt, én 16 éve melózok és már ezen idő alatt is kurvára elbaszódott minden. Idén a cégtől 240 embert rúgtak ki 3 hónap alatt, természetesen a munkájukat valakiknek meg kell csinálni, "nekik" nem számít, hogy mikor, meg hol. Könyörögni kell 1 hét szabiért, az e-mailek kb. 10%-a azzal végződik, ha nem teljesíted a feladatot, akkor fegyelmi, 3. után viszlát! Folyamatos külső-belső auditok, és a minap számoltam össze, 31 szabályzat alapján kellene pontosan dolgoznom, nonszensz. Amit leírtam az igaz a NAV-tól az E-on-on keresztül minden államira ide sorolva a tűzoltókat is. Katonaságot ilyen téren nem ismerem, de ha jól tudom ott már szerződéses meg hivatásos állomány van.
Nem igen szoktam ide irogatni, inkább titokolvasó vagyok, de az állami dolgozó sorsát magamon viselem és megvédem (hivatalból is), mert azt például elfelejti mindenki, hogy mi minden hónapban befizetjük az adót meg a TB-t, mindent bevallunk, hisz nem is tudunk mást tenni...és soha nem fogunk meggazdagodni! Inkább beszéljünk másról!
emiatt kerestem egy olyan melót ami olyan 14:00 ahogy kilépek a kapun megszűnik létezni másnap 6:00-ig
előtte jó kis stresszes "állami meló" sok idióta ügyféllel ami a tőlem teljesen független és megváltoztathatatélan dolgok miatt basztattak
igaz hogy most a pénz szar, a meló sem kimondottan könnyű, és a körülmények sem a legjobbak de összességben sokkal nyugodtabb vagyok
ha épp valami miatt nincs kedvem bemenni hát nem megyek....persze ameddig a szabi futja
bár most pont ilyen miatt szopattak be egész héten szabin lettem volna de közbejött egy betegség aztán mehettem dolgozni , de ez nagyon ritka
40+ évesen többet számít a nyugalom mint a pénz
En az allamai alkalmazottakra gondolva a katonasagra gondoltam inkabb,hol tudom hogy melyik szektornak mia feladata es obiektive.
Azert bant valahol az hogy mig masok egy honapba 22 23 napot robtolnak reggeltol estig pl en is es nekem is pont ugy napi 10 email legalabb 50 telefon a 180 klienstol azon kivul az aru kihordas problemai meg a lejart termekek megoldasa a promoterek ellenorzese stbstb fullba kikeszulve minden nap vegere es tele stele idiota ellenorzesekkel minden 2 3 hetben legalabb 1 x es nem 1 napot, 3 nem melozok hanem este 10 kor is hivnak sokszor,ahol a targeteket kovetelve minden napra obiektived van es tapodjak a sarkad,felfeszitve a penz behajtasig....hat mar en is el cserelnem a melomat egy olyanra hol ha kijottel a melobol nincs tobb telefon es problema...
Minden szakmanak meg van a maga sztorija nehezsege stb...az eladasba ha telyesitesz maradsz ha nem repülsz. ...azert ez allaminal ot azert nem igy van.es en 65 evesen meg melozni fogok ha meg birom idegekkel...vagy motorozni ☺
amúgy semmi baj sincs szerintem azzal hogy valaki máshogy gondolja..
teljesen jó hogy nem vagyunk egyformák és nem is kell ugy élni.. csak mondja el az ö szemszögét és elfogadom....
én is gondol6om máshogy... mégse hülyézek le senkit mert máshogy gondolja ...

azért ekkora tiszteletet talán megad6unk e1másnak..nem??

minden fórumos hozzáászólását köszönettel olvasom...
volt zari, alja natúrha két1000

ha már motorzásról nem ir senki..
irjunk az eszmékről az elméről...
akkor te.. kikövetkeztettem.. csak is a 3 dik lehetsz
természetessen nem kell válaszolj.. mert az lebukás volna
de nem baj .. örülök hogy van itt más állami alkalmazott...
na akkor
tisztázzuk már...
én hülyeségeket írok. . igaz...
de válaszolj már akkor a pénzlenyúlós dumával... hogy az erzberg ahol a célbaértek 2- és legjobb esetben is 6 % közöt van..
az nem pénzlenyúlás.. és az RBR aminek a 45 profiból 15 befejezi... az 33% az miért pénzlenyúlás??
az őzbörg az miért nem???

na az ilyen okosokra mint te... mondják azt hogy nem lát a szemétől... a számokat ha nézed...és azalapján itéld meg akkor az őzbörg maga a rablás kategória lenne..
de nem
a romaniacsra azt irják a világ legkeményebb hard endúró versenye.. keményebb mint a tócs ván meg a rúf of afrika meg a nagymamám 10 napos pitéje.. stbstb tbc...
miért nem csinálhatná márti olyan keménye hogy tényleg csak a fizetett profik tudják végigcsinálni...a kicsit is nem profik már nem???
hát ez volt a célja mindég is.. és ez lesz a lyöwőben is...hol nem értitek ezt meg??
tavaj mikor jaró 4 órákat ment... meg mondta az nem jó.. nem akar olyan pudling racét..nem gumicukor osztály van hogy jarvis ne fáradjon el...hanem gold..
neki csinálja... nem annak akinek van 1500 ályrója nevezni.. nme nem.. annak aki keményebb legyen mint a kádszéle.. lyobban motorozzon mint kocsi " rendőnymotoros őrmester...

nem szar lehetetlen nyomot jelölt ki.. csak nehezet...
részleteiben teljesithető a nagyon ügyeseknek is...de a day egyben .. csak a nagyon ügyeseknek és bazira keményeknek teljesithető.. a gold... mi a nem érthet ezen??
aki egy kicsit is nem a haredextrem endúró sumákkerja.. azoknak ott a gold..
Molnár úr gyönyörűen be is fejezte.. és büszke is rá...pedig "csak a " szilverben ...de mégis büszke rá..

ezért irogatom én a nagy hülyeségeket??Zoli .. tényleg?? na ne már....
akkor ird már le mi a lyó race.. légyszi.. kérlek...
had okosodjam
egy világ race.. nem egy európai kétkörös erdőkergető race.. egy hard endúró redbull romaniacs.....4 hard endúró déjjel...

de most tényleg.. anélkül hogy a szubjektivet irod.. ird már ide hogy gondolod egy nagyon kemény endúró racét... világverseny szinten...
a pro kategóriát.. kineke kell tudni befejezni.. meddig a normális és honnantól a pénzlenyúlás

mondjuk számositsuk.. egy kategóriába .. indul próban...

szÁz
2 kategória... 150
3. kategóüria ..legyen..2 szÁz

akkor hogy is legyen a sikeresen befejezettek száma proban.. vébé szinten vagyunk...
100 profi világmindenből érkezőből..
fejezze be sikeressen csekpont kihagyásnélkül??
99??
98??
97??
96??
vagy mennyi....
kérlek minden képp magyarázd már el.. hogy megértesem hogy mitől lesz jó.. és mitől lesz pénzlehúzás,??
mert állami alkalmazott gecire más dolgom sincs.. csak 20 év bohóckiodás után elmegyek gecinagy nyugdijjal lóganit a faszom( 20 év után tuti nem mert már most 21
Jaxy már bocs, hogy belepofázok, de ilyen jó nagy hülyeséget ne írjál már, ha nem ismered az állami szektort, hogy "állami munkahelyeken unják magukat az emberek". Bármikor elcserélem 1 napomat a Tiéddel. Állami munkahelyen melózok napi 8 órában+készenlét 2,5 hétig szarért-hugyért vezetői beosztásban. Napi 30-40 email forgalom, 60-70 hívás, ami csak céges és 21 ember napi munkavégzését irányítom+az összes adminisztráció, műszaki előkészítés. Azt hiszem, lelkiismeret furdalás nélkül kijelenthetem, hogy nem unatkozom, sőt a kollégáim sem. (ez kb. 2000 ember).
A tűzoltókról meg vagy jót vagy semmit. Egy csapatban focizok velük, sőt néha a munka miatt együtt is dolgozunk és nincs az a pénz, hogy ott dolgozzak!!! Minden Tiszteletem a Mentősöké és Tűzoltóké! Ettől függetlenül Vik szokott hülyeségeket írni. :)
Ez a baj az állami munkahelyekkel mert anyira unjak az emberek magukat hogy már már zizisen azt sem tudják mit csináljanak, aztan 45 eves3n mennek 50 eves regisegel nyugdíjba..nekem is mondja komama menjek a katonasaghoz de mondom Köszi nem akarom le butitani magam inkabb eljek 10 evvel kevesebbet a hülyék között
Viktor irogat egy nagy hülyeséget,hogy kapjon választ rá, aztan a valasz után meg5x nagyobb hülyeséget szét forgatva kicsavarva,el szédítve szédít....
Szevasztok,mar reg jartam erre :) , ..
A segitsegeteket szeretnem kerni,egy baratom szeretne elkezdeni endurozni de nagyon alacsony,keresunk neki valo oninditos motort honda crf 150-230 kategoriaban esetleg crf 250 x vagy wr 250 r 19-16 kerekekkel.ha tudtok valami ilyet sikitsatok :).elore koszi a segitsegeteket.
hály...
lyoli
majd kérd el a videót a győri csajszitól

egyébként
7 emberből ugyan azok a helyek nagyon nagy különbséggel lettek megítélve...
meg ugyan az a menet is..
Hűű mivanitt
de most akkor az utolsó sor az üti az egészet.. mert azt mondod.. jól érezték magukat.. jól telt nekik... akkor csak jó volt a racenyom... csak valahogy sugalni akarod hogy mégse.. aztán a végén csak mégis.. akkor most hogy is van ez??

én 1szer voltam életembe 2 szer a ronéniáksz nyomvonalon.. anó ká 8ban.. akkor jaró volt a 13 nagy bngáli szerkóval... akkor is tán jól ment.. meg utána 2009ben.. ...
az tuti.. jó fain volt a expert nyomon a túrázás...

illetve még 5 napot motoroztam összesen még ezen kivül a romaniacs nyom másik részein is.. az is nagyon fain volt...

aztán hogy ki melyik osztályba tartozik...1-2-3-4-5-6-7 azt nem tudom.. de hogy én az általános iskolát csak 8dik osztály végén tudtam csak elhagyni.. az tuti
de intézkedem..
beszélek is mártiva..
és lyöwöre lesz "Rusty Iron" kategória.. az ilyen vén irkálós 4t tepedékeknek

mesélj inkább mi volt még kint.. az hogy ti mennyire ellenzitek ezt a kategóriákat meg hogy az nem annyira érdekell , de hogy miket láttál még..az igen

ma hogy voltam a 20kvarnába...mondták is hogy hallottak róla hogy RBR és hogy valami huskvárnás csávó jól ment rajta..talán nyert is...
ja mondom .. a 20kvarnás csávó egész ügyes volt..
na akkor ezt végképp nem értem??
az őzbörgön .. 4 óra alatt... az öccá ból maradt befejezni 11....
akkor az faja kemény race...
az RBR en meg a 45 goldosból befelyezte.. 15 vagy mennyi (Zsoci 10dik )
tehát egy 4 napos versenyen az elhullás mindössze 66% tehát célba érkezés 33%
az meg szar lenyúlos race... ahan.. értem
déván annó.. az egyetlen 1 racén ahol eredményessen célba értem akkor ott A ban 100 ból a 2 napos racén az elhullás az 50 % volt.. a megmaradtakat.. most nem tudom kiszámolni
akkor az most melyik....köcsögök vagy ...izé
mert a fain állat racéba az 500 ból 11 marad..ami ealig több 2% nál...(pontossan2,2%) az fain...
a 45 ből a 15 célbaért.. az 33% az meg pénzlenyúlás...
akkor a dévai az milyen volt?? az 50% kal... geci nagy pénzlenyúlás
megszopattak a buzik

de most tényleg...igy leszoptattak...
Jakó.. örülök hogy meg világositottad setét elmém

egy tuti...
nem tudom hogy az általad emlitett "Fejes" vagy te melyik osztályba taroztok.. de hogy én romaniacs osztályba nem sorolom magam az tuti.. mert SAJNOSA az ályron alatt nincs az én kategóriám a...rozsdás vas kategória
Vikk..nem ertek veled egyutt ezzel a kategoria tevesztessel...Zsoltika egy kemeny enduros,rengeteget edz es kurva kondija is van,es kurva jol is motorozik,van technika meg minden,es megis a 2 napon ki esett mert nem tudta befejezni...mert keson indulnak a hatsok es az idobe nem tudnak bele ferni..1 a 2 az hogy pl Zsoltika is a roman hard enduro kremjehez tartozik,sot volt olyan verseny is mikor Zsocit is elkente..ez a gyerek siman Profinak mondhato,erre edz,erre motorozik,es korbe motoroz minket 5 szor..es megis beszopta a rosz gyerek...mert ez a verseny a beszopatasrol a vegleteknek a vegeig hajtasahoz,minel tobben kihuljanak mert azoknak nem kell fizetni se szallast,sem szervizt stb stb...
Akik a Pro kategoriaba mentek azok nem tevedtek csak ugy oda,hanem tudtak hogy ott a helyuk...en is tudogatok egy bizonyos szinten,de tudom,hogy a Proba semmi keresnevalom nem lenne...habar elveznem az elso 5-10 feljarot es utanna beszopnam a faszt.
Szoval ez a kategoria elnezes ez nem jo meglatas,mert akkor lehetne azt is ertelmezni,hogy a redbullhoz merten Te vagy Fejes ,vagy en meg a Hobbiba sem tartoznak...
Ja,hogy nagy hujeseget irtam az lehet,de ,hogy nem az biztos.
De jol telt nekunk,meg jot is szorakoztunk
A vegen azert huztam.el mert szanalmas volt hogy egyenes uton se haladtunk. Amugy legkozelebb ugy megyek hogy elotte ledarabolom a gumirol a butykoket elol hatul. A gazkarra csinalok egy utkozot negyed gaznal. Es leszerelem.a fektarcsakat. Ugy szerintem.elvezetes lesz az a par ora a b- c nyomokon is. Ja es ezt egy hajabusaval.