A 350 esbe az öreg Filter mindig 98 vagy 100 ast rakott...csak tudja ,hogy miért.Ha 95 kapott akkor rakott oktán szám növelőt.
Na de mindenki azt csinal csinál amit jónak gondol.
Kopogott hamarabb magasabb hőmérsékleten a 95 benzinnel.Nekem S3 van es mikor a középső betét volt benne hamar észre vette ha szegényebb a keverék.98 assal jobban ment a motor is es kevésbé kopogott annyira.
A 300-as 2t gyári 11-es kompreszióviszonyánál nem hiszem, hogy probléma lenne a 95-ös oktánszám, ha a 350-es 12,3-asánál sem probléma a 95-ös. A 11-es kompresszióhoz valószínűleg a 91-es sem okoz problémát.
Az itthoni benzinek nagyobb oktánszámúak mint ami rájuk van ìrva. Ha nincs a motorodban kopogásérzékelő és a hengerfejed is gyári állapotú akkor teljesen fölösleges. Nem a nagyobb oktánszámú benzin károsìtja a motort hanem a benzinbe adalékolt égésgyorsító (de egy modern luxus autóban-motorban van kopogásérzékelő).
Gondolom mindenki 95 benzinnel megy,ezek meg egy szuperen be allitott tuningolt motorba ami patentul megy nem toltenek fos 95 benzint...98 alap..pont ezen nem basszak el a verenyt....erezheto a differencia , en próbáltam.
1:06:10 től szép lassan játszd le, ahogy gurul el mellettük, több tetején van címke, nem csak azon, amit elvett elsőre.
Biztos kutyulják maguknak páran és felcímkézhetik.
18000 ezer ugrás után, úgy gondolta, lép egyet a ranglétrán, mert meg lehet csinálni.
Ahogy ismerem a bandát, szerintem az, hogy ő legyen az első a világon ebben a műfajban. Annyi mindent megcsinált már, amit mások is. Valaki elősször leugrott bekötött ejtőernyővel, aztán bekötés nélkül, kötött ballonból-repülőből, helikopterből...végül szikláról, háztetőkről. Egyre kisebb ejtőernyővel, szárnyasruhával és ejtőernyővel, végül szárnyasruhával ernyő nélkül. Ő most szárnyasruha és ernyő nélkül.
Minden sportág fejlődik, észbontó iramban. Nézd meg pl mit jelentett az egykerekezés 1990-ben 2000-ben, és 2010-ben, manapság a kormányon ülnek háttal, bekötött szemmel, első kerék nélkül. Mit jelentett a világ legkeményebb enduróversenye 20-10-5-éve és napjainkban. Nézd meg mit tudnak manapság egy bmx-el, görkorcsolyával, és hol tartottak 5-10-20 éve. A hét elején találtam meg az 12 évvel ezelőtti ejtőernyős kamerás felvételeimet-manapság megmosolyogtató,- akkor az is nagy szám volt, hogy engedtek kamerával a fejemen ugrani.
Még egy érdekesség Romaniacs 2016 ról
A csávó GASGAS al megy, látszik a videón, képeken, de a nevezési lapon EXC 300 lett neki beírva... http://youtu.be/U-e05V5tR_w
hály kolbik..néztem a videót.. állat a csávó...
ha ez megvolt.. lyöhet a bedrogozott nigger boxoló hátulról....
ha az is megvolt
jöhet a nem bedrogozott
a küllővédelemről annyit ..
nekem a cigónál.. max 4 kör szigszalag a küllök tetejére.. oszt csókolom..
kérdés??
első kerékre csinált már , vagy tanulmányozta valaki hogy milyen méretű kerékpár gumi kellene egy cigó tublihoz??
Na de mindenki azt csinal csinál amit jónak gondol.