Ok Jaxy Semmi probléma, végképp nincs bajom veled. El is ismerem a barátod tehetségét,-is. Fáj, hogy a világ úgy alakult, hogy a határkő nem az eredeti helyén van.
Sajnos ami realitás az realitás, a versenyről, a versenyrendezésről, a rendezvény nehézségéről, a tehetség pusztán önnmagában való értékelhetetlenségéről, a napi motorozás utáni fáradságról, és a verseny utáni héten való másképp értékelésről, meg a szó elszáll, az írás megmarad tényéről is.
Akkor jöttem indulatba, mikor a normális hangvételű írásomra, az volt a reakció, hogy más örömére írtam. Hát pont Zarinak is megírtam kerek perec a véleményemet, amikor éppen zsíros korszaka volt. Semmi okom nem volt neki vagy bárki másnak vakargatni a hátát.
Az írásom is Jaxyéra épült, logikusabb lett volna az írásom valóságtartalmát elfogadni-vagy cáfolni, minthogy ezeket figyelmen kívül hagyni, ráfogni valami olyat, ami aztán végképp nem igaz. Ez olyan mint amikor egy nőbe nem tudnak belekötni, aztán joli-joker alapon lekúrvázzák.
Az idézgetéseket meg azután kértem, -miután a fentieket megkoronázva - olyat adott a számba aminek a környékre nem mentem.-és azzal vont kérdőre.
Ezután hívtam fel a figyelmét az alapvető ellentmondásaira.
Dr , veled nem jó vitázni, mert te is tudod, hogy az internet nem felejt...
És bármit, amit az "ellenfél" mond, felhasználod később!
Látszik, hogy mivel foglalkozol sokat!
Tényleg hagyjátok egymást, jó volt olvasgatni, csak ide szerintem nem kellenek indulatok...
Béke!
lya...
nem véletlen... ...haverok akik 30 dik hely körül végeztek a szilverben azok is jól mennek nagyon...nagyonnagyon...
de Zsoci kiemelkedően jó.. egy ufó.. nem véletlen a romaniacs helyezése is...
kb túl lett már beszélve ez a race a pénzlehúzástól a kibaszáon át a világ legfaszább nyomán keresztül a még két napot mentem volna...pudling kategóriáig...aztán a állami alkalmazottaknak hú de faxán kersztül a legjobb a sördilereknek mert minden nap motorz6nak a hegyben
ugyhogy mindenki nyugodjon le...a picsába....
mert ennyi élményt meg 2 hónapa alatt nem motoroznak egyesek...
de mindenki annyit megy ott ahol a képességei anyagi keretei És akarata...mert lásd tévé haverotokat.. ő sem indult pedig indul6t volna...
lényeg.. mindenki élvezze amit csinál.. de ha sokat panaszkodik.. akkor nézzen magába.. és vagy ne panaszkodjon annyit.. vagy csinálja úgy hogy jól érezze magát...
akkor csinálja a dolgait faxául
én pl tegnap vártam a sódert.. oszt még nem ért ide.. de nem soká it lesz... talán...
mert a beton sem terül el magától..hiába lököm itt a sódert
Ha mar nezed siman a videot isbtanulsz tőle, es ha meg ott el is magyarazza mit mikor...egy szepnstilusu motoros,es ot is tanitotta Fortunato Banoir a crossos reszekre es a trial reszet pedig egy idos trialos
Ugyan az a a szemely perzse.Ugye mikor az ember nincs mar versenybe es el telik par nap maskent latja a dolgokat de ott akkor nagyon faradt feje volt.Mondta meg ,hogy most sokkal jobban erzi magat,konyebben motorozik mert mint egy jo edzes...
hály
Joli.. én örülök ha ez sikerülne...tarcsa meg isten jó szokásod...
reggelinél koccintsatok a hosszú baszogatás mentes motorozásokra...
ebbe szerepet lyátszott az is hogy beugattam neked .... ...ha igen akkor el sem hiszem hogy...
de nem gond, lényeg hogy jó hajtást...és baszogatás menetes motorozást
gondó.. hagyd abba kérlek...
igazad van...
de akkor is.. kicsit csajosra vették a bulit meg a be(s)írásokat az egyértelmű.. de ne emlegesd kérlek..mert vagy igazad van vagy vannak barátaid
lásd az ő szemszögükből. az ő akkori lelki állapotukból...érezz velük együtt ez fontos...
vigasztald őket..ha a nagy faxuk összemérése közben rájönnek hogy a z a 25 centi az nem is ugyan az a centi mint amivel otthon mérik... vágod??
szóval. ...
együtt érzés...mindenek felett...
mikor azt mondják hú de kafi volt ...az volt..
mikor meg hú de nehéz az volt..
mondjuk nehéz ugyan az a versenyről ugyan annak az embernek az elbeszélését máshogy értelmezni..de meg kell tanulni.. vágod??
lényeg együtt érzés elfogadás...
most akkor azért én sem értem.. ez geci kemény volt vagy.. most akkor két nappal még hosszabb kellett volna legyen napi.. 12 órában??
a végén meg már nehogy az legyen hogy olcsó is volt .. mert tökön szúrom magam hogy az ilyen olcsó dolgokból nem részesül mindenki..
beszéljük meg hogy lyöwöre mindenki a goldban indul.. már aki forumozik vagy.. titokolvas ...és minden nap mikor vége ennek a nyomnak.. akkor viszalépünk kajcsizni..majd gépeket feltankolva.. este ..titokban.. visszalépünk és megcsináljuk az aznapi nyomot.. este lámpával szerintem .. másodlyára még könnyebb is lesz... gyorsulni is fogunk... meg akkor még olcsóbb lessz a race hisz ..ugyan azért a pár százon ályróért..dupla mennyiségű élményt kaunk...
az lessz a neve az éllyeli nyomnak..hogy a tescós, veri nájt gold romaniacs
én elkezdtem a felékszülést..holnap este már gó ride
Jaxy! Nincs semmi probléma, csak neked más jön le amit olvasol, és más amit írsz- és az is eltér a valóságtól.
"A profik azért profik mert minden nap készülnek a versenyre, hétvégén meg utazik és versenyezik, évek óta, ebből él, ezért kap fizetést. Mindenki eldöntheti magáról, hogy az vagy nem az, akinek nehézséget okoz, az vezessen naptárat, nézze vissza hogy mikor mit csinált, az elmúlt 4 évben."
Pl az a Zsoci akinek még vágyott plusz két napra a versenyből, ugyanaz a Zsoci akiről írtál korábban?: Lattuk Zsoci arcat a 2 nap 3/4 nél es meg egyikünk sem latta ilyennek.. remegett a szája zacskó volt a figura.
Vajon milyen lehetett a látvány, ami nem a nezopontokon volt ahol nem volt olyan nehez a terep,hanem bent a vadomba az erdoben ahol ott voltak nagy szopokak?
Ez ugyanaz az személy, akit zacskóként láttatok, és pár nap múlva kiderült, hogy még izomláza sem volt?
Gabesz..a naturaba lenni finom Natur szagot szivini benzin fustel,az igazi natur dolog...csak ugyelni kell amm a piros lampakkal az erdoben,nehogy valakikel szembe fussatok a nagy trafik miatt
En minden nap elhuzok 7 kor meloba es 4-6 de van imkor este 10 kor is szopatom magam.Mikor hamarabb vegzek,mert van ilyen is akkor szepen fel szerelem magam a motorra es 70 km lecsavarok 2 ora es kicsi alatt,es ezzela tank ki is van nyujtva...persze itt vagyok a dombocskak labanal es nem kell utazzni.Ez a legjobb csapda,az ido csabdaja,mert mindig jot akarsz telyesiteni
Doki..ne szivd fel magad...ez jott le az irasodbol,hogy mikor repulsz profikkal akkor azok profik=nincs hiba,minden a leg profibb modom mukodik,mert azok profik
Elakadtal egy helyben.Nem vitazni akarok,meg ironizalni,hanem azt mondom,hogy gecire nehzet csinaltak.
Nem kezdem elorol miert meg,hogy mert le irogattam.
Az ido megnoveszti a horgasz alltal kifogott halakat is..amit 2000 ben fogott 35 centis csuka az 2016 ban.mar meteres is lehet!!az enduro is igy van. Par ev elteltevel kurva nehez volt! De en nem.faradtam.el.
a jólkereső sokszabadidős állami alkalmazottak..szerdai motorzás...mi ...
én meg lököm a sírós sódert hogy igy meg úgy aztán meg .. izé
múhahaha jakó ez tiszta olyan mint a 44 es csapdája..
hogy miért negyven4es??...hát mert dupla olyan veszélyes mint a 22 csapdája...múhahaha
hály..
kimásoltam hova irtál ilyet.. hát épp az előbb
"a profi az profi,nem hibazik mert ezt csinalja
kérdezte.. látam a bizonytalanságot a szemében.. és mondtam is.. mindegy merre megy.. csak ne hibázzon mert a hiba az egyetlen rossz út
ha nem tudtaok valamit.. alapigazságokkla pikk pakk hejrerakom a dolgokat...
na már most akkor ..Zsoci is azt mondja pitlák volt...
na már ő is...
a végén az lesz hogy mindenki átáll a setét oldalra...múhahaha
http://dirtbiketest.com/fresh-...
http://www.gerecsemotor.hu/hir...