Én ennél sokkal veszélyesebbnek találom amikor a motoros elektrotechnikus barátom 35 000 V-on feszültség alatt szerel!! Ott is csak egyszer lehet mellényúlni! És még hasznos is amit csinál!!
Jaaj dehogy nincs! Pl szombat ejjel bebaszva ugy belopozni a hazba hogy a kutya se larmazzon.meg az asszony se vegyen eszre mikor befekszel talaj reszegen. Na az a kozvetlen eletveszely..raadasul az o penztarcajabol ittal egesz ejjel a haverokkal.
Hulyeseg hogy nincs hova tovabb. Probaltak.mar vizre siklani is. A lenyeg az lesz hogy ernyo nelkul biztonsagosan.foldet erni. Es szerintem.lehetseges lesz. Anyagok technologiak mibdig jonnek ujak. Nincs lehetetlen.
ez csak teszt hogy mennyire fogja meg, nem fogom használni már ezt a belsőt túl nagy a rizikó
arra jó hogy megnézzem a szilikonzsír miatt felválik-e a ragasztás, az egyik felét megkenem a másikat nem és megnézem pár hét múlva
amúgy a folt közepére lyukasztóval kell csinálni egy 8mm lyukat és ráhúzni( a képen 10es van de az túl nagy, de hirtelen nem volt más)
plusz teszek másféle szalagot a felnire, ez a mostani ducktape elég "reszelős" felület(amit a tublishoz adtak az kritikán aluli anyag volt)
volt időm megnézni ezt a tublis belsüt kb semmivel sem jobb minóség mint egy 600 forintos biciklibelső, ugyanolyan fos az összeillesztés, az anyagvastagság sem állandó mindenhol
azért nem ezt várná el az ember egy ilyen árú terméktől
Ügyesen rá műtötted azt a tiptop foltot ,kivancsi vagyok ,hogy jol fogja e bírni .Egyszer szerelesnél én is ki csípem és azt mondták ne foltozzam inkább vulkanizálni ,rakni meleg sütő alá.Azzal birja jol de az ilyen szelep tövében nem lehet sütni.
Valami hasonló nagylyukú szivacs szerű dolgot hol lehet kapni?
A kartelvédő és a blokk közé kellene mert telimegy mindig sárral meg kavicsokkal
Haver 500asán láttam ilyesmi cuccot
A gumisom nekem is azt ajánlotta, azt mondja nagyon nagy nyomást kibírnak a foltok. De nem akartam kockáztatni egy verseny eldobását, így vettem egy újat.
Nem gondolkoztam rajta, nem ismerem a szerződési feltételeket. de itt nehéz bizonyítani, hogy volt-e szerelési hiba. Bár a tömeges probléma valószínűsíti a gyártási hibát.
12:20 tol jon billiy gyerek..nezzetek meg mit csinál a motoron..es nezzetek meg elotte az osszes motorost is,hogy azok mit csinalnak...a gyerek ha bele kóstol a hard enduroba es ezzela kondival kicsit le nyugszik szerintem topp helye van a mezonyben.Fantasztikus kis tehetseg,es az az energia amivel rendelkezik az valami frenetikus. http://youtu.be/S9YGCbVPFxM
nekem az a mitasnak a belső fele olyan bársonyos franc és nem tudja valamiért tömíteni
vettem másik külsőt aztán avval tesztelem ha elmúlik a nyár
őszig amúgy se terveztem motorozni, októberig pihenő van
A golyoi a helyen vannak az biztos.
arra jó hogy megnézzem a szilikonzsír miatt felválik-e a ragasztás, az egyik felét megkenem a másikat nem és megnézem pár hét múlva
amúgy a folt közepére lyukasztóval kell csinálni egy 8mm lyukat és ráhúzni( a képen 10es van de az túl nagy, de hirtelen nem volt más)
plusz teszek másféle szalagot a felnire, ez a mostani ducktape elég "reszelős" felület(amit a tublishoz adtak az kritikán aluli anyag volt)
volt időm megnézni ezt a tublis belsüt kb semmivel sem jobb minóség mint egy 600 forintos biciklibelső, ugyanolyan fos az összeillesztés, az anyagvastagság sem állandó mindenhol
azért nem ezt várná el az ember egy ilyen árú terméktől
http://youtu.be/g8j0YFzmqWc
Amúgy máshol is repedezett a belső, lehet ki volt akasztva a kirakatba 2 évet....
A kartelvédő és a blokk közé kellene mert telimegy mindig sárral meg kavicsokkal
Haver 500asán láttam ilyesmi cuccot
A folt közepét kilyukasztani és ráhúzni
Akkorát ami túlér azon a részen ahol sérült
A szakadt az kuka
http://youtu.be/OOBlUg6sxFs;feature=em-uploademail
Még is cserélt elemet? Vagy 4 órát is kibír egy gopro:? Esetleg valami okosság van neki?
http://youtu.be/S9YGCbVPFxM
vettem másik külsőt aztán avval tesztelem ha elmúlik a nyár
őszig amúgy se terveztem motorozni, októberig pihenő van