Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na végre hogy szóhoz jutottak az emberek.....
lám másnak is van véleménye.. ami szabad és tiszteletben tart6ó

hát a mostanin az is volt mint ahogy irtátok is...
mondták aki jarvisnak érzi magát .. 7-8 orát egy nap az mennyen a goldban..de csak az...
Jakó... most akkor haragszol rám mert .. kategóiát tévesztettek? mert rosszul mérték fel a képességeiket erre a versenyre???
nem szabad rám haragudni mert valaki nm tudot olyan helyen menni ahol jarvis ment 7-8 órákat..
csalódtak magukban.. többet vártak maguktól?? az nem baj.. legalább látják hogy ök sem istenek.. fejlődni kell nekik is..
az hogy ügyesek ezek a srácok.. az tuti
de ha ök nem tévesztetke kategóriát akkor meg azok a haverek akik a szilveren mentek és racékon együtt mennek ezekkel.. azok lennének akkor a... puha pöcsök????
nem gondolnám...
a puhapöcs vagy szerinted gumicukor szilver kategóriáéban olyna kihívást találtak maguknak ami aztán igen csak odatete magát nekik...elfáradtak mint a kutya de sikerélménnyel feküdtek minden este...
na ők nem tévesztettek kategóriát.. hogy Zsoci sem
az hogy az goldban full kiszoptató volt a terep azért mindenkit felhivtak hogy legyen képbe.. nem pénzlenyúlás lesz.. hanem egy gecikemény lyarvist próbáló race...
a gold szigorúan lyarvis és 6-8 társának csinálva..
aki a szilvert nyerte.. azt hiszem Endi Noakly... az is mehetettt volna a goldban.. de úgy értékelte.. motorozni akar nem leszoptatni magát..

de bakker most is azt mondom.. ..
mint konklúzió
könnyű az állami alkalmazottaknak...
azon agyalok .. én miért nem indultam a romaniacson ezek után... de meg van a kifogásom
mert...nincs sem gumicukor sem very rusty iron kategória

viszont annak örülök hogy végre marti rendezett egy olyan racét amit akart.. kitette magát hogy a vér profik is leizzadtak..minden nap...de be is fejezték nem is kevesen....

mesélte haver hogy látták azt az akadály ami egy félfolyópatakon töb libikóka labilis ferde fa összekötők a viz felett...
mondta attól rendessen parázott hogy mikor jön el.. de szerencsére(mert az élethez az is kell nem is kevés!!) az utólsó esti eső.. úgy el vitte az egészet mint a pinty...
na az kibaszás.. az a libikókás rész az köcsögség...azt nem is érteni miért csinálja évről évre marti...
mert mondta hogy ott 1,5 méteres volt a patak folyó izé... 15 méter széles .. és szinte biztossan a mezőny fele ott fetrengett volan a patakban.. mert konkétan az igazi köcsögség volt.. de az élet ezt is takaritotta a rendes kerékvágásba és mint irtam már az északa lezúdult esőtől a patka megáradt és lemost az egész idiótaságot a picsába

én hogy nem indultam a goldba.. már most látom.. nagyon jól tettem..de igérem.. ha lyöwőre induuok a roméniacson.. akkor a goldba fogok...sehol máshol.. erre az életemet is fel tudom tenni... 100% magabiztossággal
Teljesen mindegy, hogy ki milyen tehetséges, hova született, mi lett volna vele ha....ami számít az a stopper. A szorgalom legyőzheti a tehetséget.

De ha a szerencsés anyagi környezet találkozik a tehetséggel és a szorgalommal, akkor jön ki végeredményben a Jarvis, Walker, Blasusiak és társai.

Nekik van kiírva a pro-fi kategória. A red bullon pl korrektül ki is írták, hogy a gold nyomon ezek az emberek 6-8 órát fognak a saját tempójukban motorozni.

Aki úgy gondolta, hogy a Jarvisos tempót tartani tudja 8 órán keresztül , az nevezett ide.

A profi ökölvívásban is lehet nagyobb súlycsoportban nevezni, meg is van hogy pl Tyson ellen 12 menet, az mennyi idő. Mindenki oszthat szorozhat, nevezhet. Aztán ha valaki túlbecsülte magát, az kiszáll idő előtt.

De hisztizni, hogy nem igazságos, hogy hamarabb vége van, mint gondolta.

Egy csempész barátom mondta, hogy van úgy hogy befizet az ember aztán nem táncol.
Ha jól tudom 84 be szuletet :)).
MI a beszélgetés célja, elvesztettem a fonalat?

Szerintem legyen olyan kategória, hogy UFO-k, s abban csak az induljon, aki UFO-nak gondolja magát
Akkor megmarad a "csak" profiknak a profi kategória

Komolyra fordítva lehet az is, amit Jaxy javasol, legyen könnyebb a nyom, nem lesz benne annyi kihívás és majd versenyeznek az idővel.
Egyébként meg a profikat kéne megkérdezni, mit is gondolnak erről, hiszen őket érinti
85 ben a keleti blokkban olyan volt hogy ha gyerekként egy bmx biciklid volt akkor te voltál az isten, mert a többieknek max egy csepel camping volt...
egy szaros szimóval fel tudtad szedni az összes kismuffot
szóval azért a lehetőségek is mások voltak ám
Zsoci mit csinált ilyen szinten 1985-ben?
A romaniacs mar egy jo ideje biznisz...
Arrol szol a fama,hogy minel tobben ki essenek es huzzanak a sunyiba,mert annak mar nincs koltsege.Ugyis a sok motoros azt elvezi ha van hiszti,majomparade,vonatos sarba ugratas,guszterica feljaroja,bohocoknak valo nyaktoro prologok amiknek kozuk nem sok a terepen kialakitott rangsorhoz kepest..es persze sokan csak ennyit is latnak.
Hogy letezik,hogy kiesnek nagy nevek???J Walker,Bolton,Hammingway,Lettike,Tunistra,Spindler,Bertl,Teucher,Kabakchiev es ezek csak az ismertek?
Persze sikeres verseny,sikeresen zsebre vagjak a szep suskat,sikeresen az elso 3 csak befejezi,es mindenki oket isteniti.
A versenyt nem 1,vagy 3 emberert csinaljak..Van kulomseg persze,es ha jol bele gondolok,hogy Zsoli 2 evet csak ivott bulizottes kozbe motorozott akkor a raforditott energia,penz meg benzinfust ...hmmm siman Jarviszt is veri befektetes es eredmeny szinten.
Amig Zsoli es Norbi meg a tobbiek benne vannak a vilag top20 aban addig mind a 2 fordit ra idot,penzt tanulast meg sok benzint.A diferencia ahogy irtam is,gyorsasagban technikaban rejlik..
Es ne feledjuk,hogy a gyari Beta versenyzok is mint a Hamingway tesok is Zsoltika elott kiestek,es azok is profi versenyzok...ja kategoriat tevesztettek akkor azok is.
Minden el van csépelve bolond fele....ennyi.
Jaxy!

Szerinted van különbség a romániai tehetséges endúrós, és a 4 éves kora óta folyamatosan világszintű edzők által felkészített, heti 7 edzést, és egy versenyt lenyomó, professzionális motorversenyző életmódot folytató személy lehetőségei és elvárható teljesítménye között?

Mennyi benzint füstölt el Jarvis, és mennyit Zsoci -az élete során?
Mennyi versenyóra van Jarvisban és mennyi Zsociban?
Lattuk Zsoci arcat a 2 nap 3/4 nél es meg egyikünk sem latta ilyennek.. remegett a szája zacskó volt a figura...es Romániába ilyen hard enduros tehetseg nem volt még. .es 10 nek befejezte.Ha nem fejezi be akkor kategoriat tévesztett? Nem..
Ha Zsoci nem lenne itt akkor senki sem hard enduroza ezen a szinten..se Zsoltika se Norbi sem Robika...mindegyiket Zsoci tanitotta es olyanokat latunk nap mind nap tole most is amit mastol nem igazan csak profitól.
Mindenki másként látja, de mikor egy feljarot vagy lejárot ugy raknak be,hogy motoros nyom nincs se le se fel,akkor miről beszéltek. A profit az experttol vagy a hobbistatol az kulombozteti meg hogy jobb a motor kezelese es gyorsabb...nem az hogy mikor esel ki.Ne legyetek el a kategoria tevesztessel mert nem okés.Ha minden versenyre el mennetek es csak ki esnetek a szopatasok miatt es meg jol is motoroztok akkor hobbi motoros szinten motoroztok ???azert nem na.El vannak szállva. Mikor Zsoci is es Zsoltika is azt mondja ,hogy az erzberg a romaniacs melett lepkefing akkor joforman nem is erzitek a súját nehezseget a terepnek.
Igazad van, ezek a versenyek már nem igaz az extrém szó, ez annál is több.
De ez igaz más sportágakra is, pl. nézzétek meg a kézilabdát, iszonyatosan eldurvult. A lányom igazolt játékos 6 éves korától, most 7 éves, meccset még nem játszik, edz, de nem is engedném, majd talán szeptembertől. Az U8-U9 korosztály olyan durván játszik, hogy beszarás, és az edzők-bírók-a szövetség engedi is. Bár vér nem folyik, de sok kisírt szemet látok edzésen-tornákon.
Vannak kategóriák, lehet választani...

Tudomásul kell venni a profi, az manapság már nem csak profi, hanem UFO (jarvis és a többiek az elején páran)
Na, nekik van a profi kategória.
Aki nincs ezen az UFO szinten, az mehet a silverben, vagyis a gyengébben ami nem profi, s akkor majd befejezi és lesz sikerélménye, ha neki ez a célja.

De szerintem sok motoros a kihívásokat keresi, ezért próbálnak rá a profira vagy nehezebbre...s szerintem élvezik, nem érzik pénzkidobásnak,
aki annak érzi még is, az menjen eggyel gyengébb kategóriában.

Képzeld, el, ha a profit lebutítják a 75% profiba próbálkozó miatt, akkor a maradék 25%, aki tényleg profi, nekik mi lesz a kihívás?
Egymással versengenek időre a nekik "libakergető" szintű nyomon?
A 25% UFO helyébe is kell gondold magad, amikor nyomot tervezel.

Egyedül erzbergeben nincs választásod, ott azon kell menned, amit kijelölnek az UFO-knak, akkor is, ha te csak hobbi motoros vagy,
de ezzel szerintem minden induló tisztában van. Romaniacson a prolog ilyen, ráhajtanak mindenkit az ufoknak épített nyomra, ezt nem kéne...
Az embereknek az az elvezet ha jot motoroznak es befejezik..akkor van siker elmeny ha vegen is de befejezed..attol lehetsz Profi,es a profiba mesz,de a Prfofinak is 180 km csupa le es fejarokkal...johogy ufo kell legyel,nem profi....ez nem siker,ez bohocsag,ez pocsseg,es kibaszottul penz lehuzas,mert az latszik.Te is ha elmegy egy versenyre,ha befejezed akkor siker erzesed van,es nem a 15 utan mar ki vagy esve es azt mondod ez kemeny verseny hanem kibaszasz.Az a kemeny amit be is tudsz fejezni rendesen a nehezsegek ellenere is...nem hogy be kell dobd az oldalon a motort mert olyan meredek..pl romaniacs..ezek abszurdumok,ennek koze nincs a motorsporthoz,es az extremhez nem mondhatni koze van.
MInim 75 % a versenyzokbol be kell fejezze,hogy egy verseny sikeresnek mondhato legyen..lehet maskent is sikeres,...de meddig?..lasd a tvai Devai vagy a nagy hard endurok utan az iden nagy a csend,senki nem csinal nyaktoro muttavanyokat stb...es ezt olyan szervezo mondta aki nem csak romaniaba szervezett versenyeket.
ja ha valami nem megy le elég sikamlósan.. ilyet kell venni....
hály.. látom hajtottál.. de nem tudom megnézni nix iőm.. állami alkalmazottak időhiiányos északálya...

besértődni.. ezen nem fogok...
de válaszolj már akkor hány 100aléknak kell befejezni a pro kateóriát egy racén hogy azt mond okés és nem pénz lehúzás...
how many persent??
csak hogy tudjam már ezt.. kérlek.. mond mg a helyes választ

egyébként aki más munkályát dolgait irigylei.. az kicsit nézzen magába.. és váltson..
vagy fogadja el ami van.. és azért legyen elégedett.. vagy váltson mókahelyet és amire eddig irigykedett az mostmár legyen jó neki..
ha egyik semmegy az a gáz...

amúgy raceelméleti vitába hogy is került bele egyáltalán a mókahely??
Ott a vegen..hogy pirosodik a mez ..
http://youtu.be/M4y6x0vcGQ0
friss meg meleg...Elvoltam egyedul..tudom tudom...szerencsem is volt..majd meg doglottem az erdobe,vagyis roszabb is lehetett volna...majd egy videoban meg mutatom..egy fa ag a vallamba bele allva bevagott az oldalon..vagyis szerencse,hogy csak a vallam kapta el es azt szepen ki is pukkasztotta..mas nem lett,de ez eleg.
http://youtu.be/bHuEAcsJKo0
Hogy legyen motor is: hetek ota nem ultem a krossz motoron, csak utcain megyek mostansag. Viszont igy legalabb helyre jottek a csukloim a multkori fa incidens ota.
Allamiban is sok az olyan amirol irsz, meg az ellenkezoje is, ahol a multikat megszegyenito kizsakmanyolas megy.

En az ertekesitest 4 ev utan hagytam ott mert mar akkor is izzadtam ejszaka ha hideg volt. Azt nem szabad sokaig csinalni csak nagyon magas pozicioban ahol annyit keresel ami el 40 evesen nyugdijba mehetsz.

En azert lettem vallalkozo hogy elkeruljem amikrol itt irtok. Streszz itt is van de mas jellegu. Viszont ha valaki b@sztatni akar azt elkuldom a picsaba, ha tovabb szivozik akkor arat emelek neki aztan vagy elmegy vagy fizet, nalam ez a win win kategoria.