Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a visszajelzést. Ha így is melegszik, akkor tekerd beljebb a levegő csavart, mert minél beljebb van, annál több benzint kap kb 1/4 gázig, tehát hidegebben jár.. Amúgy jól esik a dicséret, de ezt tényleg nem én ajánlottam, hanem a könyved..
Demzsolt! Megtörtént a műtét. A tapasztalatok: Mintha egy másik motorom lenne! Gyakorlatilag mintha egy gyári fojtást kivettem volna belőle. Szebb, ércesebb, pattogósabb a hangja, pörgősebb és erősebb lett. Első rúgásra be is indult,már az első gázadásra éreztem hogy tök más. Nem gondoltam volna, hogy ennyit fog változtatni, de ismét tanultam Tőletek valamit. Annyi, hogy a levegőcsavar 2-2,5 körül van, az 1-1,5-nél nagyon magas volt az alapjárat. Már csak a vízforralásra leszek kíváncsi,de nagy valószínűséggel ez lehetett a baja. És nagyon köszönöm a segítséget! Mostmár értem, miért írta Jaxy, hogy "Boss Zsolti"
Szabinak csak az aranyra futotta..elfoglalta magat...szopatott münköt az edzeseken
http://hargitanepe.eu/csiki-cs...
A zwensoprtosok a piatrait is kurva jol meg szerveztek....mini romaniacs
Én beszéltem a kinti indulókkal, jó néhánnyal és mind azt mondta hogy kurva jó verseny volt, de volt akinek "élete legjobb" versenye, eredménytől függetlenül. De persze megértem azt is akinek ez sok, ezért ülnek otthon ők a monitor előtt, miközben az indulók élvezik a versenyt...
Gyere be rózsám ! Szimmering csere !
Itt a km lebontva ha erdekel...
https://snag.gy/oYPCyk.jpg
A szaladas meg egy erdekes es egy gecire megterhelo dolog,foleg ha ezt terepre at viszed.Egyenesekbe unalmas,monoton,es mar tudud mi utan mi jon,de ott is be kell osztani,az elejerol nem sprintelsz,hanem elkapni a ritmust,a laza ritmust es egy jo laza technikat alkalmazni,gondolni a labakra,hogy haladsz elore,fejbe segited magad..aztan mikor jon egy emelkedo akkor vissza kell vegyel,mert hanem a szived kiugrik,birni birod,de azutan az izmok fajnak mert oxigen nelkul maradnak.Jo az olyan valtozatos futas,mikor fel es le...kardios..es van ideje a szivnek is pihenni es nem mindig a fullon megy.
Edzesre a futas jo,mert a kitartasod es a maximumon hajtast tudod edzeni,edzed a labakat es a vadlit,meg a hatat is erositi ami az allasba elengedhetetlen.A szaladas az egy nagyon komoly es osszetet dolog,fiatalon nem is tudom ,hogy egy fel maratonra kepes lennek-e,de a 10 km is eleg ha az ember edzi magat endurora.
A masik ami nagyon jo az allokepessegre az a crossfit .Ugy meg lehet hajtani mahgad ott is,hogy egy fel oran belol esel le a labadrol viszont ez a felso testet es a torzset sokkal jobban edzi.En amit meg szoktam csinalni az az ugrosparga....eleinte 1 perc halalos volt...most ha 5 percet birom akkor kiraly vagyok..
A verseny lazba meg lehet igy hajtani magad siman,hogy epp elsz,a tavaj birtam,de a gorcs fogogatta meg a dolgokat.
Nem jo szerintem a maximumon dolgozni elore..mert hamar kihajtod magad..utolga mikor mar fogytan az erod akkor lehet hajtani jobban,a sziv birja,de az ero fogytan..ilyenkor kell odafigyelni,hogy mit csinlasz,mert hajlamos az ember a nagy tempoba es a nagy faradsagba csupa hulyeseget esztelenul csinalni...mikor elfaradsz es tolod a motort,ahelyett,hogy allnal rajta es esszel csinalnad
Csak lestem mit csinál, mondom ez bolond, akkora gázzal azon a meredeken egy 300 asnak... hát mondom kirepül a holdra.
És nem, hanem elindult neki, ha megágaskodott, akkor meg belekuplungolt.

Ez egy olyan technika, amit sose mertem, ha lógok a motor(mert meredek), ekkora gázt húzni neki...pedig általában sárban tényleg csak akkor indul meg...
Ezek nagy okosságok!

Egyet viszont megkérdeznék, miért hajtod le magad ennyire, hogy már leess a motorról?
Így lépsz előre, így fejlődsz, vagy mi célból?

Egyszer voltam versenyen, ahol lett volna hajtóerő, de ott is megálltam pihenni, amikor jobban voltam, akkor továbbmentem.
Az elejen gomeznel kiabaljak,hogy szurmo...vagyis kotelet...ez meg ad egy nagy gazt 2esbe es felmegy:)....ez profinak csemege..kell is..en is imadom az ilyen szopokat...de csak ha birod kondival..maskepp 3-4 tologatas es csucsulsz a motoron
Nincs baj a fejfajassal..inkabb azzal van gond,hogy ne lepjem at a max szivverest..nekem kiszamolva 187 a max..olyan 195 nel halok meg erzesem van,de 180 anat jol birom..szaladasba...de pl enduroba mikor a tudomet kopom ki meg az eromet,szerintem siman van 200 folott is..erre kell vigyazzak,hogy a motor ne hogy le egessem.A tegnapi szaladasom is szar volt..a nagy meleg miatt nem birtam..32 fok volt es meg a nap is surolta a fejem rendesen..maskor a km/5 percet siman szaladom..most nem ment csak az 5,30 atlagosan,ami nekem rengeteg...a fejfajast sok vizzel kell potolni,es persze nem art ilyenkor a tonifikalo hatsu szer ami a vizet meg tartja a szerveztebe,foleg ha egesz napon at motorozol...akkor sima vizzel motorozni olyan mint a vonat elol elszokni a leg utolso pillanatokba.En pl Herbalife-tol a Prolong-ot hasznalom...kiraly cucc es erzem,hogy ad erot meg tonifikal..Rovid tavon nem erzeni csak eroltetett futasba meg nagyon kemeny crossfitt edzeseken..inkabb enduroba mikor 4-5 orat motorozol kemenyen..akkor nem fogy el az energia,nem bagyaszt el,es a test viz haztartasat is tartja.En mar jartam meg 3 eve,hogy a motor melle le estem es terdelni sem tudtam a vegkimerules vegett....szoval szar erzes..persze azota sokat fejlodott a technika,esszel valo motorozas stb stb
hály kolbik...

faxa a vidi dév....
szerintem semmi gond ezzel a racéval...pont megkapták amiért mentek....
be is fejezték de nehéz iss volt.. volt akció is.. ugy látom kafikafi verseny volt

a kis luk az kis luk
a pont jó luk meg pont jó lik
csak amikor egy versenyeredmény nagyban függ attól is kit hogy segítenek fel, akkor az már nem igazi verseny
vagy épp kit mennyire tartanak fel
mert akár egy sokkal jobb is beszophat olyat ami miatt pár hellyel hátrébb kerülhet aztán fenntartják olyan helyen ahol simán felmenne-előzne stb
aztán nagyon tud ilyenkor az óra pörögni
Ez cumi a sárban, részemről így értettem, hogy kemény lehetett.

Prolog:
http://youtu.be/tSAyvSTr0DM
ez nem verseny ez már csak kínlódás
ha ebben az irányba haladunk tovább akkor az lesz a vége hogy ki tudja felvinni a motort a hátán a hegyre.....
az ilyen szenvedős kínlódást már egyszer kitalálták: siratófal a neve
A most hétvégi verseny (Carpath Enduro 2016) kemény lehetett, ha GOMEZ így tilitolizta csak a prologon.
http://youtu.be/nv6z7Qwo3d0
Te meg beszartál egy kis lyuktól...
gyors szívverésnél neked nem fáj a fejed?
nekem 190 felé majd szétmegy, mondjuk ilyenkor a vérnyomásom is 180 felett van
múlt évben párszor tekertem vad tempót aztán mindig fejfájás lett a vége
A tegnapi nem volt eleg..elmentem motor melegitesre....:)
https://snag.gy/AIvKYi.jpg
na ez azért .
.odabasz