Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyit ér neked az első? Ki tudom küldeni neked a roerara.
En elsobe akaor ilyet..az a legjobb,csak nalunk heroin arakba zenelnek.
AZ!
e-betűs mindkettő?
egyik ismerős akart venni fim gumikat nem tudom vett-e hétvégén megkérdezem
Ha már gumi,akkor van egy szett eladó michelin enduro comp 6 FIM gumim, Csak párban, 2015ösek, 35pénz! Van több is,ha több kell akkor lehet olcsóbb!
Nekem.volt ef 07sarga csikos ezelott 3 evvel mar. Az volt fos. A zold csikossal.nem.volt bajom. A dupla zold csikos ami ultra jol fog de az a draga gumi. Ami egy napos. Esetleg ketto ha nincs vele reszelve es tempizva sokat.
figyu.. a sárga csikos c-10 azon kivül hogy oldalazónban egy extra szar volt.. kövön nem volt rá panasz.. és 10 hajtás volt benne csakoldalazóban nem szerete.. de felfelé meg kövön gyökéren nem volt vele hiba..cska a 0,1 báron a végén szétgyalogoltam az oldalát nagyon kipuhult az akkor szelepmentes belsővel...már kopogott a köveken...de nem lett defektes.. az a duplaszikinél.. ahol a tapadás kifejezetten igényelte.. ott szépen szépen tolta felfelé a sárga minta...

annó a zöld c- 18al voltunk csokiékkal mikor egyből a szelepmentes belsőt kicsipte ( a zőld nagyon puha)..aztán aznap a normál belsővel. 0,5ről lemerem engedni 0,4 re.. nem forgott le a szelep sem..(forditott felrakási iránnyal).. tapadással nem volt gond.. oldalazással sem..

ugyhogy egy próba meglesz már az tuti.. meg most néztem hogy ez a sárga csik ez már ef 07ben is van... eddig ez nem volt...
amit te nem szerettél egy időben a za ződ ef 07 ..amit a románioknagyon szeretik.... meg utána már te is használtál sokat, mert aztán csak eltaláltad a labdacsokkal azt a beállítást..és csak jó volt neked is...
Ja most latom ez nem fimes ef 07. Akkor mi ez c18?
Viktor a sarga csikos neked tuti nem fog bejonni. Miaz ef 07??? En egyszer vettem.egyet eletembe akkorat nem.szoptam.gumival. vagy ez valami masik tipus? Ahonnan vetted a fészen a gyerektol.. Na neki van zold csikos is. Tegnap kuldte a kepet hogy vett par db ot.
hály kolbik...

szalinak (most is ) igaza van...a fesztivál teszi tönkre a motoros helyeket.. lásd regimnet 13 is...
itt is...
amig nem verik nagy dobr aa dolgokat (amit ferensz tezsvir ugye nem tud ) addig mehet mindenki amerre szeret-szokott... mikor be van harangozva onnantól rövid időn belül vége a hajtásoknak!! ezt már megjátszotta jó pár helyen titok olvasok akik jártak igy tudják miről van szó.. akik még nem ..azok meg majd megtudják ha lesz" fesztivál"
na meglyött az úly egsztérm,endúró gumiszett

elméletileg a sárga az fogott kövön is.. (ami volt sárgacsikos c-10..) meg életartama is jó nagyon...maga a c-18as minta.. forditott forgásiránnyal.. ződ csikkal még 0,4 is ment mindehol...oldalazóban is jó volt meg gyökereken.
csak az a kapott kissé kigyepált gumit a zöldet nem mertem összerakni a cigóval a defektes és túlpuha falú léte miatt.. ennek elvárásom szerint egyikkel sem lesz baja... ez majd 4-5 motorozás után derül ki.. de van benne bizodalom.. a kettő 95 volt postával együtt
Haver volt.
Az időmérés katasztrófa volt,az értékelésből kihagytak ezt-azt.
A ződek is leszedtek némi szalagot,szóval volt káosz.
a b nyom java részén végigmentünk, a nyommal nem volt sok gond, csak a kivitelezés sántított néhol
késő ősszel elnézünk arra majd kipuhatoljuk mi a helyzet, addig hátha megnyugszik a nép
Arrol nem bedzelve hogy egy rakat szar volt az a vereny. Ja sajnos a felhajtas nem tesz jot . a fesztival " jo de csak ha a fovarosban van a korhintanal. Nem tudom az "erdojaro "csapatepites hogy halad.
minél kevesebb motoros megy oda annál nagyobb marad a nyugalom
rendeztek még pár derbyt evvel a zsír emberrel és oda lesz a nyugalom
pl amióta van ez az apuseni endúró azóta kifejezetten utálják a motorosokat a környéken, pedig jóval régebb óta járunk oda mint amióta van a verseny, és soha nem volt semmi konfliktusunk a néppel
idén már hallottunk pár kellemetlen dolgot.....másodjára inkább más helyre mentünk
Figy ..nekem van itt ilyen hitvány bánya is ahol lehet zúzni a motorokat...van melette cikicaki es a végébe panoráma meg álom ösvényeken motorozás. ...en örülök is hogy csend van...es ha rajjtam mulik az is marad.Kozbe azért el el viszek emberkeket...lássák hol élünk. .persze nem csapatot..csak max 2 3 motorost..nem pénzért. ..
jaxy azért ettől 100x faszább helyen csapatja
Jarvis erzberg onboard (csak részlet) a teljes szerintem fizetős lesz...
http://youtu.be/l1y3IIVKHMI
Racereknek való gumi racera, nekünk, akik szeretnének azért tizenx menetet hajtani egy gumival, nem éppen optimális.
Gondolkoztam rajta, hogy azt kéne venni...aztán lehet a soft MS5 se fogja tovább bírni, de ezt legalább nem forgásirányos, így dupla annyi ideig bírja.
Az már rég volt, mikor aktívan bicóztam és azt szerelgettem ilyen módon. :)
Nem.torik le a dupla zold csikos. Csak szepen elfogyogat. Tavaji regimenten ket napot elment. A vegere elfogyott de meg akkor is fogott mibt a zoldfestek. Amug uj volt hihetetlen jol dolgozott. Egy napra idealis versenyre. Egy baja van hogy eleg draga. Az uj beszerzo helyrol lehet 16-17 be azis megall.meg belefer kategoria.
hály kolbik..
1formán hát
na este megnéztem a nagyát...
hát az a lézi nún lusta hold.. az odabaszott nekik... úgy gyárviszon kivül kb mindnek...
hát ott még blazkó nem a 8 dik volt
na blazusiakhoz képest.... kodi.. kibaszottul elsőre felment ...
bakker az a 24 cp az szedte szét a mezőnyt ennyire... még a szerkós véd úr is 2 nél többször futott neki...mondjuk kb úgy...123szor de megcsinálták
akkor egyformán láttuk..
déw grat a géphez... akár ki a kár mit is mond.. szép a hangja..

zsolesz...
mindenki ugy látja a dolgokat ahogy akarja.. nekem elsőre felment és teddi... hát igen a tiz év az tíz év ugy emlékeztem hogy 2005 ben nájt nyert aztán 6ban meg teddi..
de ez van idővel az emlékek megszípülnek
de attól még koddi akkor is egyből felment...hisz előtte azaz öt az csak próba volt de mikor kellett egyből felment

bezséltem egy haverével (big secret reader ) azt mutatta képen is hogy a kettő zŐdcsikla megáldott mitasz ef 07 az hihetetlen fogott mindehol.. még a falra is felmegy úgyérezte...(persze 0 bár tubli half músszal) mondta még a gyökereken is fogott...
azt mutatta képben hogy a gumi a 18 csekpontig jutott vele.. de a gumi egyáltalán nem lett kuka pedig a duopla zŐd azt omndták.. nagyon hamar töredezik..aztán ott őzbörgban ha nem tröt le egy bütyük sem .. és még állapotú a gumi.. az azért nem szar
Fajbukkosok nezhetik meg..
https://www.facebook.com/ifodo...