Akkor a kuplung elmenetel nem a motor beindításával függött össze, hanem a huzigálások számával, nem?
A házat érdemes megnézni, mennyire van szétkopva, egy olyan kicsi hidraulikus tömítés, ami oda kell nem nagy költség.
Amit tettél rá másikat valószínű azért keményebb, mert kisebb a dugattyú átmérő így többet is emel, vagy szimplán más a forgáspontja,
de az is lehet csak jóval erősebb visszatoló rugó van benne.
Már jeleztem az oldal készítőknek, hogy jó lenne a régi ugrás ehhez a hozzászóláshoz funkció, nem publikálták, pedig elvileg működik a háttérben.
Így lehet elővarázsolni
Szóval ezt kell begépelni a címbe: www.sportmotor.hu/motoros_foru...
S az egyenlőségjel után beírod a számot ami az általad keresett hozzászólás mutat pl: 3326655
Ez oda fog ugrani az oldalra, kiemeli, s tudod olvasni az előzményeket, meg a környékén lévő dolgokat.
Ha a ház nem sérült megérné a felújítás azért a hegyen a szopós helyen sokat kell huzigálni
Igaz nekem szar a kezem de még mindig fáj a vasármapi teszt menet miatt
A tipust nem tudom mert neki nincs olyan
Szerintem valami általános china cucc.
Szétkaptam az AJP-t s látom,hogy a karmatyún van egy pici sérülés.
Valószinüleg visszafelé is dolgozott.
Én nagyjából olvastam az általad keresett hozzászólásokat és visszaemlékezve csak egy dologra kell figyelned, hogy nehogy meg vedd. Ha ezt betartod nem lesz baj... Kicsit hosszabban leírva, az itt lévő Gasgas fanok egyöntetű véleménye is az volt, hogy méltán pályázhatna ez eddig gyártott legmegbízhatatlanabb endúrómotor címre. Remélem tudtam segíteni...
Konkrétumokat nem találtam, csak a sok ugyanilyen kérdést dobta fel, azokra a válaszokat nem. Adott hozzászólás sorszámára rátudok keresni? Esetleg visszalapozni pl. az 5000dik oldalra, úgy hogy nem egyesével/hármasával lépkedek?
Sziasztok!
Szemezgetek egy 2007es évjáratú Gasgas FSE 450 típusú motorral, endurózgatásra. Érdeklődnék nálatok, hogy "mennyire jó vétel". Vannak e gyermekbetegségei, valamire kell e kifejezetten figyelni vásárláskor, megbízhatóság, szervízháttér, nehéz e hozzá alkatrészt szerezni, bontó van e aki ezekkel foglalkozik, ilyenek. Köszönöm szépen előre is!!
Nem tudom összekapcsolni a két dolgot, a jelenséget, amit leírtál(amit értettem belőle a szavak által) azzal, hogy egy főhenger csere azt megoldotta.
Mindegy ez a MIÉRT már az fejtörési lehetőség nekem
Meguntam a kínlódást
Levettem a felső munkahengert,vettem egy robogóra való balos fékmunkahengert(6000.-),ráakasztottam,lelég alulról
Oszt jó
Mondjuk hazugság lenne azt állítani,hogy nem lett keményebb a kuplungom,de ez is egy edzés módszer.
Mindenesetre köszönöm,hogy megmozgattátok az agysejtjeiteket miattam
Hát izé , van benne valami.
Amíg nem bírják ilyennel kiemelni a mocit az
udvarból addig nincs para.
Na de milyen vállalkozást indítanék drónokkal?
Felülmúlhatatlan ez a sörös ötlet.
Jobb ötlete valakinek drónokkal?
ZARI! Lessed el a technikàt ,,,,,ha màr ilyen ügyes emberekkel motorozol .. A pumpàlós àldogàlàsnak van még 1 elönye,,....ki tudod mozogni az eldobàlàsokat,,,,mint a síelők....Rànk is vonatkozik,hogy a levegőbe csak lassúlsz...Főleg a Felfelébe.....
hály kolbik...
ember .. te jársz a zarándban?? hülye vagy?, hát a gábriell haverod már kategórikusssan kijelentette nem szabad .. ne tedd .. már mi sem oda járunk...
izébe járunk .. pung tum..
te meg nyilvános fórumokon próbálsz sározni minket hogy oda járunk...
én amúgy nem lyárok kétévente horvátba. nem vagyok én ozterejhi munkavállaló..
megyününk idén is
mondjuk az messzebb lesz 50km.. de majd valahogy túléli a banda
egyre kérlek.. mindenki nyugodjon le a picsába..
nyugodj meg mert attól megnyugszol ésatöbbi és a többi...
a postán már tuti nem kavarják el a telót.. mert már itt van...
és a rákövetkező héten amikor te csinálsz egy hasonló vállalkozást az így "szerzett " drónok-al tőled is ugyan így elorozzák.... és ez így megy körbe körbe.....
mint valami modern evoluciós körforgás...
A házat érdemes megnézni, mennyire van szétkopva, egy olyan kicsi hidraulikus tömítés, ami oda kell nem nagy költség.
Amit tettél rá másikat valószínű azért keményebb, mert kisebb a dugattyú átmérő így többet is emel, vagy szimplán más a forgáspontja,
de az is lehet csak jóval erősebb visszatoló rugó van benne.