200 fok felé kb semmi sem változik egyben melegszik egyben hül, nem hegesztés ami helyenként melegít és jó melegre
170 foktól már ráolvad a por de sokkal tovább tart
Köszi, valószínű ilyesmi cink/foszforsavas festék lehet az oxidmentesítő fürdő után.
A porfesték ráégetés során az anyagszerkezetek nem változnak? Benn vannak 200 fok körül 1 óráig a kemencében, nem?
Ezért nem porfestetnék pl. rugót, de arra meg nem is jó akármilyen festék, mert ledobálja működés közben, ha nem elég rugalmas.
Szoktál festegetni, jól rémlik?
Alura tapadóhídnak tudsz-e valami jobb 1K-s primer anyagot? (Természetesen csiszolt és oxidmentesített felületre)
Budaprimer vagy más foszforsavtartalmú wash primer nem rossz, de szerintem létezhet jobb is.
elég öreg vagy már ahhoz hogy tudd hogy a posta jó nagy g....i
pl utánvétes csomag ott van másnapra(eddig nekem 1x ért oda 3. napra valami kis somogyi falucskába ahol nincs fix posta) de a sima csomag akárhány napos is legalább 1 nappal később ér oda mint az utánvétes, pedig ugyanaz az eszközállomány hozza-viszi
ja..- a győri kekszekről nem is beszélveee...vagy ott van Jáccint is..tévéről nem is beszélve
mi kell még a boldogsághoz...??
ha unatkozol.. csinálj gyereket.. de ne csak bassz ahne a 9 hónapot is várd ki.. na onnatól. .visszafizetési garanciát vállalok szavamra.. hogy nem fogol unatkozni.. sohaaaa
déw...
most esett le a dumád..
hogy 2017..
nem értetteem eddig..de csak leesett..
de ha nem akarod hogy mennyek oda.. azt egyszerűbben is mond6tad volna...
tudomásul veszem és ennyi...
de ezek szerint nem tiltasz ki örökre...majd 2017ben még remény-kedd-hetem
heart-jatok dikk haaweeeeeer
szív-jatok faaaszt hawwere.. ez nem szép...
beponénkodok itten aztán meg eszt mondóóód.. hát ez nem szép...
ugy csinálja mindenki ahogy jól esik.. nekem csak cs. v p. a lyó.. ha mentek 7végén akkor majd én megyek csetverg kroccolni
nem góóóónd...
nyugodj meg ..mert attól megnyugszol
ott van ..golden bontós + még T..M..P..karbonT..gg ec 300as havere...+ H aki mellet jössz el mikor a kŐŐrgyűrűre érsz.... és még vagy ezer név.. csak 1másra találtok már...
miért kell engem bÁÁntanÍÍÍ
meg lett a teló.. egy másfél napos utazása volt..valszeg körbejárta pöstit.. de már odaért..
figyu.. ez a csomagkövetés ez kb 2-3 órás infóval működik...és a postán látták is a tegnapi szoriát.. csak ide nekem nem irták fel mert nagyon titkos volt
kicsit hagy aggódjak már ..ez miatt.. másért úgy sem kell..
lyoli..
szervezd a hajtást akkora.. nekem nem lesz jó a 7 vége..
hivd bontóst meg goldent..hátha nekik akkor lesz jó.. bár mondták hogy inkább a csüt v péntek..
Ez csak egy szokasos viktor tortenet.minden ment a sajat meneteben. Ehelyett vik kb a fel vilagot korbetelefonalta .szetstreszelte magat. Mindenhol hulyet csinalt magabol. A csomag meg csak.ment mendegelt szepen. Elmondom neked a csomagazonositonak kell alltalaban 24 ora mire aktiv. A te esetedben jobban jartal volna ha beulsz a kocsiba es elviszed. Kb 8000 bol meguszod. Ig ketszer posta es legalabb 8 nap mire visszaer. Majd a viszauton is megpihen aztan.maris kesz a cirkusz. Mas. Jovo heten ha tudod szervezd sz vagy vasarnapra a hajtast. Ez csak egy keres.
Kiszedték belőle, ami használható, s beleraktak a helyére valami kopott szart, s azt küldték tovább,
ne csodálkozz, ha Csoki majd azt mondja, hogy Viktor, mi ez a szar, amit küldtél, te tényleg ezzel motoroztál?
szopjanak le bő nyállal..
már kézbesítés alatt...
de félnyolckor még annyit nm irt hogy lófasz...
kiderült..másfél napot pihent fent a logisztikai központujnabn pöstibe...
gyanússan ki is bontottál.. mert henger alakú???
de ez mind nem számit.. lényeg meg van...
postaköltséget majd visszautalják..kb ennyi a szori..
dee köcsög mód 1,5 napig mért nem irtak semmit??
persze postán a kisasszony látta ..volt ott valami ...buzgerálás...
lehet átszelepelték ök is
Jó eséllyel valahol vagy fellevegősödik, vagy nincs rendesen légtelenítve, s ez csak akkor bukik ki, mikor a motor beindul.
Bár nem igazán pontos a probléma leírásod, mit jelent a fos kuplung?
Miután légteleníted s még nem volt indítva, ha lassan húzod befelé a kuplungot, mennyi út után érzel nagyobb ellenállást a karon,
azaz amikor már elkezdi tolni a nyomólapot, s utána még mennyi út marad a tövig húzásig, mik az arányok?
Javaslom, hogy engedd le a kuplung működtető rendszerből (főfékhenger, munkahenger) az olajat teljesen, fújasd ki a csőből is, majd alulról a légtelenítőn keresztül egy fecskendővel nyomd fel bele, a főhenger záró kupak ne legyen rajta, hogy tudja kifelé nyomni a levegőt.
Ha így van feltöltve, s nem kap levegőt, nagyon légteleníteni se kell utána.
Ha ezek után is elromlik, akkor valamelyik tömítés nem ok, bár kétlem, hogy elromlik attól, hogy leveszed a rendszert.
Azaz inkább csak a nem megfelelő légtelenítésre gondolok.
Szerintem korán van még, ha ma nem kapja meg, az már elgondolkodtató, akkor hétfőn érdeklődj utána.
Az online nyomkövetése a postának nem az igazi, én már akkor át szoktam venni a csomagokat, amikor még csak az előző központban van regisztrálva...mert tudom, hogy amit ott reggel regisztrálnak az már itt van délben, de ezek nem regisztrálják be hogy megérkezett ide, csak másnap munkanap elején.
Ha a tied nem postapont, hanem házhoz szállítás, akkor is van még ideje ma kivinni, olvasd el az MPL üzletszabályzatát.
Nem akarom elvenni a hangulatodat, de Ha nincs értékbiztosítva, akkor a feladási díj valahányszorosát fizetik vissza.-én úgy tudom. Ennek kérdezz utána. Ha így van, tegyél feljelentést lopás miatt, hátha kinyomozzák, hogy ki volt az utolsó ember akinél lennie kellett a csomaggal, és az mit csinált vele.
Egyszer egy ajánlott tértivevényes küldeményem veszett el, 110.000.-Ft illetékbélyeggel a keresetlevelen.
sziasztok!
van egy postás haverom. nem nagyon van itt a fórumon azért írok én.
van egy eladó hátsó telója sx-f be való.
egy felújítás ráférne, de még jó.
ha valakit érdekel, keresse zarit:)
bár a hyde-nál biztos nincs jobb, sufnituningnak teljesen megfelel. főleg ha van már blokkvédőd...