Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hály kolbik...

mocsok mód eszemebejutottatok tegnap este...
mikor nézem hogy miért nem ért még oda a teló pöstibe..
aztán 16dikán eset elment még seggedről..a postavonattal..
vahova...de azóta 19.30 óta.. semmi nix róla...
40 et irtam rá mint érték...mondom mindegy mert úgy sem hagyják el...mert senki postai dolgozó nem akar fizetni 40 ruzgót egy dobozért...plussz még többet is kockáztatva...
de már egyre jobban féle
mert irtátok a múltkor hogy sosem ért oda .. meg elhaták.. én meg okossan hogy persze mert nem értéknyilvántartott..erre pénzt is irtunk.. (mint mindég.. nem is 5 ezret..)
és most reggel esett le.. hogy 1,5 nap után hogy nem irtak róla semmit...hogy nagy van-lehet
hisz volt már hogy utánvétes csomagoknál.. hogy nem ért oda az egynapos másnapra..
de akkor lehetett látni hogy másnap.. itt megott pihent a logisztikai központba...és hogy reggel hova inditják tovább....
minden nap több infó ..itt meg regizstrálták nálunk..
tovább ment a nagypostára..
regisztrálódott ott is..
onnan elindult valahoval..
de sehol nem regisztrálódot azóta sem ..1,5 nap alatt főleg úgy hogy már amúgy is tegnap reggel célba kellett volna érnie???
de miért
a 40.rugót ha kifizetik.. hát baszottul elrőrrébb leszek.. persze belecsomagolva a javitásra is a lé ....
hát ha ez igy lesz.. -de ne igy legyen.. lesz egy pár kellemetlennek mond6ó nap az életemben..
teló nélkül nehezen áll össze a gép..dév.. ha úgy sem mész küld már át a telódat.. biztos ideér a posta vele...
K
Hali mindenkinek!
Nem nagyon netezek mostanság s titokolvasó sem vagyok.
Viszont mivel most egy olan hibába akadtam mivel nem tudok ződágra vergődni,szíves segítségeteket kérem.
A Sherco blokja kiszerelésre került majd vissza.
Szépen indul s jár.
A kuplungcső visszakötése után légtelenítettem a rendszert,majd a motor beindítását követően a kuplung újra egy fos.
Sok,sok légtelenítést követően is ott járunk,hogy kemény a kuplung de a motor indítását követően visszapuhul.
Kuplung nem lett bontva,álló helyzetben kiemel úgy ahogy,de kemény.
gumis meg tudja javítani az ujjnyi nagy lyukat is, csak ilyen 3-5 ezer felé lesz
esetleg a románoknál megkérdezni, ott annyi gumis van mint égen a csillag hátha nem annyira éhesek mint nálunk
itt azért vannak rablások a 2-300 forintos szelepet egy ezresért teszik be amikor gumicsere van....szóval az a besütős folt sem lehet 500tól drágább vételárú
A cigó fölé tedd bele a belsőt, ahol ki van szakadva a külsőd, ott vezesd ki a belső szelepét és meg is van oldva
dont vörri déw..
én is a hobbimnak éltem a délelőtt.. de most a délután is az lesz...
hátsókerék szerelés..
van egy zöldcsikos.. 120 c-18as... tudtam hogy defektes.. mg lett a luk..
felraktam a tublixra..
felfújom... 20sec és már lapos...
na kerestem tovább hamar meg lett a másik luk is.. ami.. egy 1cm széles repedés...na oda is behúztam eget.. de kb az lett ahogy gondoltam..azt már nem fogta meg...
most az a kérdés.. mennyenbele a szelep mentes belső..
vagy maradjon igy defektesen és a tublixal igy is el tudom használni...csak van 1-2 hely ahol nagyon nagyon sokat számitana hogy leghyen valamennyi nyomás benne....pl a superszuper ..és a melete lévő új szalajtós feljáró is..meg talán a megflájos is...a többi helyen egyáltalán nem gáz a levegőmentesség.. de ez a pár hely.. ez olyankor kiszoptat..
de igazándiból ez is megcsinálhaüó vele .. de a fax sem tudja...
egy dolog a 100% hogy a gumi el lesz használva, mert ezt a 2 motorozásos c- 18 forditva felrakva...konkrétan ez az úly kategória...és kb azért nem tudott oldalazni mert a normál forgás iránnyal nem is csoda..
ja
146..7mm széles...kb úthenger kategória
ugyhogy ez most a kérdés..??
a mitasz extrőmöt is megjavitottam..ott nem repedés csak jukszerű az a juk.. lehet inkább azt is felrakom a cigótublira hogy egyáltalán tartja é a levegőt... hogy csak az az egy defektje volt??

gecsa..
jut eszembe..annó mikor demúrral és zozival nyomtuk egy hajtást..
akkor zozinak.. a 17,5 colos felnije volt...konkrétan kettőször ment le neki úgy a xt 754 a felniről... egyik oldalt..(ahol a 18 colos kerék olyan szinten volt ellapitva hogy állandóan levezette magát a gumi a felniről
szóval..
ott láttuk éleőben azt hogy egyik oldalt a felnin a gumi.. a másik oldalt teljes körbe látszik a gumi drótperemes része kint..mint mikor az ember defektet szerelé s az egyik oldalt van csak a felnin a gumi!!
és igy ment vele az ember...
de igy is ment!!!...azért ez beszarás volt...
a levegőt ha nem 5cm mélyre toltad be a felnit a patkázáskor....akkor 100% megtartja...
de ha a levegőt már nem is tartja meg..a gumit egyoldalt fenntartva is működik...
igy utólag...
hihetetlen látvány volt.. hogy ment ..elől... semmi nagy izé... de melletete mikro mentél a felnin kivül ott volt a gumi...
ja és ment...pödört az erdőben mint atom...dem úrral csak néztünk.. hopgy ez meg hogy a rákba..
de aztán ..mikor 2 diknak is igy leesett nem is csodálkoztunk...megjavitotta..
de mikor már 5 percre voltunk a nap végétől...
akkor már le sem szarta.. hazáig úgy mentünk.. betonon erdőben ösvényen felfelé.. mindehol..
Mondasz valamit A szerelés tényleg nem teher, a kókány javítás amit okozok/vagy okozott más, na annak javítása nem mindig öröm.

Az újat azt nem szedném szét, de komolyan, a gyár felé megvan a bizodalmam, hogy nem csesztek el rajta semmit, amiből később nagy bajom lehet.

Lehet pont-e miatt lehet nem is vennék újat, mert azon nincs mit szerelni
Na igen, nálunk is van ilyen aki akkor is szerel ha más nem tenné. Mondjuk patika is a motorja.
Déw ha vadi új motort vett volna, azt is szétszedi. Meg akarja érteni a dolgokat és szerintem a szerelés nagyrésze nem teher neki egyáltalán..
A tieddel is pont ugyanezt csináltam volna.
Komolyra fordítva, 16 lesz abból, csak Zarit húzom a 17 tavasszal
Ha a blokkot nem rántom most szét, már csak a festés van hátra, aztán rakhatom is össze, persze utána jön az állítgatós szoktatós időszak,
de a blokkon még gondolkodom a főtengely centír miatt...
Igen ez az előre telefon működhet, de akkor mi a tökömnek a weboldal?

Bár látom nap mint nap, hogy milyen fos programokkal dolgoznak nagyobb cégek is, szóval pont nekem nem kéne csodálkozni,
ilyen kis cégek gázos raktárkészlet kezelésén.

A bibi ott van, hogy nincs is a célok között a jobbá tétel, sőt nekem van olyan gyanúm, hogy szándékosan hagyják kint a raktáron van jelzést.
"A legszarabb èrzès viszont akkor fog elkapni tèged,mikor 17ben előszőr ráülsz. Ès bánni fogod a kihagyott 2 èvet. "
Ezzel egyet értek.

Szerintem csak áttételesen köszönheti a gas-nak. El van foglalva mással (akár szereléssel) és nincs ideje, így hiányérzete sincs. Legalább is én így jártam az elmúlt 2 hónapban. Nem is éreztem hiányát, de most hogy újra mentem ....
Jaj Dew èn már nem is tudom,hogy bírod ezt az egèszet. Gonzó ès èn is mondtam,hogy vedd meg az èn excm,egèsz èvben hajthattad volna. Amit fèlre tettèl a gas árán felül,azt már el is motoroztad volna! A legszarabb èrzès viszont akkor fog elkapni tèged,mikor 17ben előszőr ráülsz. Ès bánni fogod a kihagyott 2 èvet. Az meg hogy az elmúlt 4 hónapban sem èreztèl kèsztetèst a hajtásra,azt is a gasnak köszönheted szerintem.
Ja a poén az volt, hogy egy hét múlva hívtak hogy megjött az üzletbe a rendelésem küldhetik e? Mondtam, hogy már egy hete lemondtam amiről kaptam email visszajelzést.
Épp ezért ha valamit sürgősen akarok akkor mindig felhívom őket, hogy ott van e náluk és tudják e postázni még aznap.

Ha megrendelem és másnap nem jön a posta értesítő lemondom a rendelést. Kb egy hónapja volt egy ilyenem, ahogy nálad is raktáron felirattal rendeltem vasárnap valamit. Hétfő délelőtt felhívtam őket és megkérdeztem mi a helyzet? Azzal kezdte a telefonos hogy nincs készletük semmiből jelenleg, na ezen a ponton le is mondtam a rendelést és megrendeltem máshonnan ahol azt mondták még aznap feladják. Másnap nálam volt.
Érdekesek ezek a webáruházak, online raktáron, üzletből azonnal elvihető,
aztán megrendeled, s nem jön, utána telefonálsz, s kiderül, ők is berendelik, persze erről nem tájékoztatnak, csak vársz,
na akkor mi is ez az "online raktáron, üzletből azonnal elvihető" ?

A következőt valószínű felnyomom a fogyasztóvédelemnél, mert már tele a tököm az ilyen jellegű szopással és csúszással,
hétvégén csak malmozok ezek miatt, ahelyett hogy tudnék haladni...
pont azért veszem onnan, mert raktáron és kéne.

Valószínű senki nem viszi hivatalos útra a dolgot, ezért aztán nem történik változás, átbasszák a jó népet továbbra is.

Jelentett már fel valaki céget fogyasztóvédelemnél, volt értelme? Lett hatása?

Olyantól már nem is veszek semmit, akinek nincs fizikai üzlete, mert csak hasznot húz a továbbértékesítéssel,
s nincs nála semmi, csak lerendeli a nevedben...
magamnak

Magam tervezem így utolsó (előtti) időszakomra, ami még hátra van a hard endúró korszakból.
Öreg vagyok már, elszaladt a fiatalság

Szerintem egy kicsit állítsd fentebb a kamerát
Jó ez az autós hasonlat
Jelenleg nem eladó, még dupla vétel áron sem.
Ha idejönnél, hogy KP adnál érte 5 millát, lehet átgondolnám
megvárom a 2017 -et aztán mikor kész megveszem tőled féláron...egy fél év múlva visszakapod, kezdheted előröl...
hály kolbik..

én meg azt hittem a motorhoz is hozzányúltál..
de nem ..akkor megnyugodtam...ha csak a telókat lemezelted át.. hát az fullnormális

amúgy csak az irigység beszél belőlem..
mert ha a motorszerelés motorozás nélküli hobbid van az akkro amúgy semmire senkire nem vagyok irigy..de igy már rád igen...
akkor vissza mehetel az orvoshoz..velünk -kövekközt összebaszott motortól elélvezőkkel-ellentétben, full meggyógyultál, mostmár normális vagy

én mégazon a szinten vagyok.. hogy 2-3-4 motorozás.. bütkölés...utána megent hajtás...
persze a hátsógumi szerelés az nem ilyne.. azt lha lehetne a hegyben is megcsinálnám..két 3 szor..(a délelőtt folyamán ..na meg aztán délután is 3-4szer ) mert az igazából szerelem az csak igazábol szerelhetem

egyébként a mi fulidióta hobbinkat leheten 1-2 millás kocsikkal is csinálni nem csak 1-2 millás motorokkal...
szoval fogod a autó... és mész a városba...
neki a virágágyásnak.. patkának.. 10emeltes ház oldalán dörzsölödni.. aztán .. a benakúton a sok iióta másik autóssal..megbeszélnénk.. hú láttad.. azt a tizest hogy levettem jobb első lámpával???
na hogy ez mekkroa hülyeség????
meg ne tévedjetek.. az erdőbe a hegyekk közt ügyan ez megy.. ez csak autós városi nyelvre van lefordítva

c-18...
120/..18as.. az 145mm széles. az elképzelhető hogy jó lesz..mislen .st 5 ről eddig azt hallottam 3-4 hajtás után szétesik tapadásilag...
van itt egy ződcsikos.. aról panaszkodott az ember nagysárban nem jóü meg oldalazóban..... most felrakom forditva..+ meg kukacoztam a defektet is..oszt majd elválik

ausztin..faxa a hely
Hétvégén kipróbáltuk az sj4000 -et és az esős időben motoroztunk is a töltésen. kis2t nagyon tetszik a kezessége,súlya és vadsága. csak itt felénk gyorsan elfogynak az emelkedők.
http://youtu.be/4p3GAGuNhzg
http://youtu.be/yR_YUkUoGpM
Jó gumi,,,,,nem fogsz csalódni benne.Azt szerettem benne,hogy rommà kopottan is fog mint àllat......