Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az màr régen volt. Nekiadtam a villamost a cigóknak,leadhattàk vasba. Azóta csinàltattam metrót.
Nem,nem irigylem!!!!!! Jóétvàgyat hozzà.
tudtok első gumit ami e-jelzésű (fim) és jó a vizes köves (aszfaltos is) utakon, persze a sárba se nagyon tévesszen
kibogarásztuk hogy jó eséllyel azért ereszt a tubliss mert a külső gumi belső fele nem gumis hanem olyan mint ha szövet lenne és igaz hogy hihetetlen lassan de ereszt mindenhol
Nálam a pocivillantós videónál kiderült, hogy az embernek a médiában a helye... Győzike show cigány helyett zsidóval.
hály kolbik..
maki há okosvagyÉ...
már meg is van...

hát ha megnéztétek.. akkor nálatok elérte a célját
de ahogy ronisnál olvasom.. nem vátozott az idióta.. irigy és köcsög mindenki...
olajrádió...hát ilyen ez a tükörkép

jaja jó ez a dév mondja ..mert mindent okkal csinál. . okkal égeti magát a barom nyilvánosan...
eljárató kampány maga ellen...hogy mitrre jó ez .. hát okkal csinál6ja mindezt ahogy dév is mondá

joli..
ez durva történet volt...durvább mint a vonatosdarabólós trancsírozós sztorik..
rendessen kiábándultam a recepciósokból..
hiába is szépek a csajok

cigótubli...
ha valakinek 3 bárnál elfordulna...az últra brutál lenne...mert még kb 2 bárnál sem fordulna el.. úgy nyomja a felnihet.. hiába a vzelines szilikonzsiros bekent felnigumi.. akkor sem fordul el az sehova..
...
Sziasztok!
Cigotublival kapcsolatba lenne egy kérdésem:A leszorítópapucs(vakszelep),bent van a kerékbe vagy csak a belső nyomása szorítja a gumit a felnihez?Ha leszorító nélkül van akkor nem fordul el a külső a felnin?
Gondolom volt annak a lánynak már durvább nyelése is
Par hete volt itt a melohelyen egy kis eü kurzus. Tok hasznos dolgokat modtak es mutattak ket napig. A lenyeg. Velem szemben ult egy osztrak csaj . recepcios a hotelban. Elfelejtkezhetett magarol .... Ugyesen.kipiszkalt egy fikat az orrabol majd egy ovatos mozdulattal beterelte a szajaba eskuszom kettot ragott rajta es lenyelte. Tv. ez jutott eszembe a videorol. A fikaevo kiscsaj. Big lajk jo vagy haver!!! Csak igy tovabb!!
mondjuk erre szokta mondani Dew, hogy mindent okkal tesz,előre megfontoltan.....

szóval lehet csak éhes??
tutti megeszi....

mond hogy nem irigyled tőle....
tudom én hogy irigy vagy....

én is irigy vagyok rád, saját villamos a kaputol a házig meg hasonlok...
Még az lett volna a hab a tortán,ha kitúrja,és rákeni a kamerára. De lehet ha nem megy a kamera,meg is eszi??? Bazz zsír,ez tényleg durva!!! Emmáá nem pisztoly!!!
Ez nem röhejes,hanem szánalmas. De ezt csak halkan mondom,Bár nincs miért,de nehogy az legyen hogy irigy vagyok.
Pont ugyan így gondoltam mikor megnéztem/belenéztem.
Az meg hagyan hogy videozza magat. De amit beszel.....zsir. Ne durd az orrod videozas kozben . bar ennek a felvetelnek az is mindegy mar.
mondjuk én ezen a videón tök jót röhögtem....
szerintem ez az igazi röhej a köbön mikor valaki eljut erre a maga mutogató egoista celebeségnek a csúcsára hogy saját magát videózza és magyarázza a bizonyítványát...

mert mindenki kotsog és irigy....
A nevére kattintasz letíltod oszt ennyi....nem látod mit buziskodik,nem szólsz hozzá,nem eteted a hülyét,megunja és eltünik.Jó ez a funkció
hály kolbik...

ez az idióta tuti kitiltotta magát is a harddeendúró fórumából.. múhahaha
szegény tipikusan az az ember aki saját magának feltett kérdésére válaszol, majd azzal sem ért egyet..

jakó...
jó 5let..ha megakadnék vele... majd minden képp kereslek
Akinek kell szakmai elmélet, itt van pár publikus segédlet

http://www.gjt.bme.hu/hirdetme...
Jó nagy pisztoly és nincs hiszti gyerekek
Kuld nekem tesoo,berakok egy roman rababa valo laprugot felcsavarva,hogy ne legyen bajod a sujoddal,soot meg egy elefant is felpattanaht moged
Neked elol nem valami tyunying van?
Akkor hatul is az kene legyen.Ki az a parittya aki csak kulon csinaltatja meg..ossze vissza dolgozik a segge az elohoz kepest,ugy nem is lehet motorozni,csak ekecselni
mert készülni kell a dumaföldvári vasárnapi SZERVEZETT motorozásra
demúr
valamikor hmarossan felfoglakakeresni telóilag egy olajcserés támadásra a sx-f 450 hátsó-telóilag.-.. a gyárit kell egyel sűrűbbre cserélni.. mint a bergnél is csináltad..
mert a ríbánd már koppon van (persze -1 en de az már kopp) és a gyors-lassú is már szinte tökig becsavarva.. (1/6 a tökigbecsavarás előtt).. és igy van az hogy türhetően működik a hátulja...) de tegnap is éreztete hogy még egy lehelettel lehetne erősebb a húzó fokozata...
bezzeg elől a faszom tudja milyen szelepelés az tudja a dolgát, olyan szépen be lehet állítani és már magamhoz is belőttem.. beállítottam...
szinte sirok mikor rágondolok.. hogy én ehhez IS milyen jól értek...
hály kolbik..

bajan..
na ezt már értékelni fogod...3és fél perc.. és itt nem zavarnak a kövek a patakban..
lassan megyek...
de nem zavar...

http://youtu.be/DoTS3vBJEY0
Köszi. egyenlőre kifelé jövök a gödörből, ha marad így, hogy nem kell állandóan kenegetni, akkor ez már viselhető.
hály kolbik..
bajan.. bakker ezt is hasonlóan látom én is..
de úgy látom jakónál is átment a tuti...
úgy karcsúsodik az ember hogy súlyt növel és mégis szikárabb erősebb..

joli
te hivtad ide a olajrádiót??
nix neki elég hely a saját maga által cenzúrázott hárd endúróban??
addig cenzúrázta az irásokat, zárogatta ki az embereket, hogy egyszer csak saját magát is kizárta??

tudnám miért szüntették meg a xtz 754 19 colos gyártását
kroccpálya.. full esők után... volt itt homok is ..sár is.. de vitte tolta a motort mint a parancsolat ..