Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Venni kell rá egy mart sapkát! Ha gondolod kölcsön tudok adni egyet,hogy azt kipróbáld,ha tovább akarod csinosítani! De van használt sapkám is...
Sanyó kiszúrta, hogy volt egy pár öntési hiba, meg bekentem szilikonzsírral a pályát ahol fut a sapka, így már nem annyira férfias.
Ha mar a testepitesrol volt szo a napokban, akkor ezt ajanlom mindenkinek akit egy cseppet is erdekel a tema.
http://youtu.be/g0Ebmh2SXC4
Bele olvastam a KTM forumba.Huu baratom...azon agyaltam,hogy ennyi iQ fajghtert,hogy a jo turoba bir el ez a fold.
Aztan mondom,a gass forumba is van sok gazas
megpróbálom így is-ismét, köszi.
En.se voltam.ott csak par eve . amikor meg inkabb kvados tortenet volt. Elmondottak alapjan.gondoltam.hogy inkabb fasza tempos endurora szamits mint kinszenvedesre.
ok. köszi. Biztosra akarok ,menni,mert még nem voltam 2 napos ilyen rendezvényen. oldalazóban legyen jó a gumi..Mert ...Ahol teli gàzzal fel lehet menni,,,,ott én fel megyek,,,,bàrmi is legyen hàtul,,,,,de mikor oldalazni szenvedni kell,ott le tudok főni,,,,föleg ha lerugja magàt,,,és bicepszből kell visszarakni a nyomra....Szóval a gumin ne múljon...A múltkori hegymenetben,felhoztam egy 300 ast,nem tudom milyen csikos,de ilyen gumi volt rajta....Nagyon komolyan tapadt. aMikor ràültem az enyémre,,,,,màr jobban kellet gépézkedni.,Lehet nem a gumi miatt volt,lehet a 2 t ilyen nyöszörgősen jobb volt.....
Amikor a gombot benyomod ne forditsd a sapkat . ha nem feszegeted -forgatod es benyomod a gombot utana szepen elfordul. Ha nem lehet lenyomni akkor nagyon picit probald meg elforditani amig be nem.lehet nyomni. Finom teknika nem.kell azt eroltetni se kenegetni .
Az inkabb tempos osvenyes lesz. Nem az a vergodos reszelos verseny. En is agyalok ha hazaengednek elmegyek.sanyi oda ha mar fimeset kell tenni akkor a zold egy csikosat rakd. Egesz emberi aron van az a gumi. Sarba ne tedd fol . a dupla zold csikos eletem.legjobb gumija volt ket napot kibirt romma reszelve es tempoban is vegyesen. Iszonyat fogott minden hol helybol is. Labdacsal ho laposan hasznaltam. KanArba ittott mar elmaszott azert temponal.sar nem.volt sehol!! Ha sebisen sar lesz mast rakj inkabb. De ahogy szarad a talaj ugy javul a tapadasa. En ket hete romanban megkuzdottem.vele rendesen. A nap vegere tert eszhez amikor elkezdett szaradni. Az egy zold csikossal siman viszed napokig!! Plane hogy szimetrikus a mintaja emiatt atfordithatod. Ha nem kotelezo a fimes oda inkabb criss gumit rakjal. Szerintem inkabb gyors lesz mint szenvedos. De ez csak tipp.
Majd Gyere már el nézd meg.
Az apuseni napra kell. Nem baj ,hogy egy napos,csak jó legyen.
Nem értem.Az enyém finoman puhàn egy újjal kényelmes...Vagy rosszúl csinàlsz valamit......vagy valami hiba van a gépezetben.Lehet sorja van valminek.....
Tegnap-is-az idegbaj kerülgetett, meg a fájdalom a körömházamban. Már T kulccsal is nyomtam, de nem adta magát. -annak ellenére, hogy eddig még mindig minden ktm-et megtankoltak.

A fülek feszülnek rá a tank peremére, nyomni is kellene a tanksapkát is, hogy ne feszüljön? Vagy csak a nyomógomb a tetején működik nehezen, hogy behúzza a füleket? Vagy nagyon pancser vagyok? Vagy a három egyszerre?
Neked bennemaradt?
Mire kell ? A zöld az puha adupla zöld az picsapuha...mind a 2 gumi 1 naposak életre. ..
Mitas fimes melyik jó? Az egy zöld csikos,vagy a kettő??????
Pipamocsokkal is próbáltad?
Ne kem is 2 kezes,probaltam massal is befujni de a benzin kimossa barmit is raksz oda,szoval...mostmar az az utolso bajom vele.
Van egy db .ket alkalmat hasznalt at81 hatsom 6000 ert. Kb 80% os .
Dunlop AT81
Az a gyári gumi neked hátul? Milyen? Maxxis?
wd 40
most 0 órás minden
a leszorító rendesen meg van húzva
8 bárig mertem fújni tesztnek de akkor is szökik a levegő, én meg nem kicsit vagyok ideges, pont azért vettem ezt a túlárazot cuccot hogy ne legyek feszült motorozás közben........
Tudom, hogy megmosolyogtató, de a ktm tanksapkának azon alapműveletével, hogy lenyomni és elfordítani-csak nem bírok.

Van valakinek rafinériája, pl megreszelni, bekenni, kalapálni, beáztatni kecsketejbe....szóval bármi amitől könnye(bbe)n nyílna?

Előre is köszönöm!!!
Mai menet.